if you lost youre soul, you'll find it here |
|
| Sala de muzica | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Sam Aug 13, 2011 9:55 pm | |
| Dupa ce s-a terminat ora de chimie, am iesit cu Max in curte, pentru a fuma o tigara si ai povesti ce am mai facut. I-am povestit pe unde am fost cu tata, ce am vazut, ce am facut. De cuceririle esuate, caci n-am fost in stare sa ma culc cu niciunul. M-a intrebat de ce si i-am zis ca din cauza ca iubesc pe altul, iar el m-a inteles. Aveam 10 minute pauza, asa ca am ramas in curte, pe banca, Max asezandu-se cu capul pe genunchii mei, ascultandu-mi peripetiile din vacanta. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Sam Aug 13, 2011 9:59 pm | |
| Rasufla usurat cand ora se termianse, luandu-si catalogul, ducandu-se in cancelarie. Puse catalogul la locul lui pregatindu-l pe cel al clasei unde era Jesse, lasandu-l pe masa. Se apropie de geam, privind linistit afara, observand ca pustiul se intalnise cu Max. Ah, daca isi amintea bine Max trebuia sa repete clas.a Se bucura ca cei doi erau din nou in aceeasi clasa avand in vedere cat de bine se intelegeau. Vruse sa-si aprinda o tigare insa directorul il alungase imediat afara din cancelarie caci nu suporta fumul. Daduse indiferent din umeri, iesind si el in curtea scolii, fiind si profesor de servici astazi. - Alex, nu mai alerga ca besmeticul si lasa fetele in pace! Tipa la un elev problema ce tachina intr-una fetele, fugarindu-le cu un fel de insecta. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Sam Aug 13, 2011 10:11 pm | |
| Ii aud vocea si imi indrept privirea spre el, zambind larg, fericit. Ii fac cu mana, apoi Max ma intreaba de ce l-am salutat si ii zic ca sunt cu el, iar atunci incepe sa-mi spuna ca e doar o aventura pentru el, ca s-a culcat si asa cu multi elevi, dar il contrazic, zicandu-i ca intre mine si el e ceva special. Ofteaza si imi ureaza succes si ca spera ca nu voi fi ranit. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Sam Aug 13, 2011 10:14 pm | |
| Isi indrepta privirea spre pusti, salutandu-l, dupa care se duse dupa Alex caci nu vroia deloc sa inceteze. In plus, chiar si pentru el insecta aia era de-a dreptul dezgustatoare. Fetele se ascunse in spatele lui Andrew in timp ce acesta il certa pe Alex. -Ce ai in cap? Tarate? Cine a mai auzit sa vrei sa le pui fetelor in san chestia aia dezgustatoare? Ofta adanc, stiind ca si el ar fi facut la fel in trecut. Il alunga de langa fete, aprinzandu-si intr-un final tigarea. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Sam Aug 13, 2011 10:18 pm | |
| Auzim clopotelul si Max se ridica, zicandu-i sa se duca primul, caci eu il astept pe Andrew. Ma duc la el, zambindu-i larg. -Mititelul de tine, cand ai reusit sa-ti aprinzi tigara s-a sunat. Zic pe un ton fals de mila, chicotind apoi. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Sam Aug 13, 2011 10:21 pm | |
| Auzind clopotelul, mai mai ca-i venise sa planga lui Andrew. Cand in sfarsit isi aprinsese si el o tigare, se sunase. Asta nu era deloc corect. Ofta adanc, aruncand-o, privindu-l pe pusti. Chicoti scurt dupa care-l ciufuli. -Nu-ti face tu griji. Am ora cu tine acum asa ca voi fuma in clas.a Oricum toti din clasa ta sun fumatori notorii. Spuse dupa care-l luase de mana, indreptandu-se spre clasa. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 3:11 am | |
| Zambesc cand ma ia de mana. Ma simteam putin ciudat, ca puteam sa ne aratam asa usor relatia. Se schimbase multe intr-un an si jumatate, dar se bucura ca Andrew era la fel, tipul de care s-a indragostit. -Apropo, sa te pregatesti pentru diseara, ca nu am mai facut-o de aproape doi ani, asa ca nu scapi usor. Zic zambind inocent, apoi ii dau drumul la mana, intrand primul in clasa. Ma duc la Max, asezandu-ma langa el. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:39 am | |
| Inghiti oarecum in sec, stiind ca va avea de lucru diseara. Daca pustiul nu o mai facuse de atata timp, insemna ca era stramt ca un virgin. Oricum, stia cum sa procedeze in astfel de momente asa ca putea sta calm. Dupa ce trimisese elevul de servici dupa catalog, intra in clas,a punandu-l pe catedra, asezandu-se la ea. Deschise catalogul pentru a face prezenta, incepand cu inceputul. -Anson Jesse... Si continuand cu restul. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:42 am | |
| Zic prezent, apoi ma reintorc la Max, cu care comentam lumea din clasa. Chiar imi lipsise asta. Acum analizam o tipa, blonda, forme rotunde, dar cam cracanata fata, clar curva. Cand ii zic concluzia mea imi spune ca deja a facut-o cu ea si il bat usor pe umar, in semn de bravo, apoi continuam. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:45 am | |
| Dupa ce prezenta lua sfarsit, venise timpul sa asculte caci unii nu aveau nici macar o nota si trecuse mult timp de la inceputul semestrului doi, fiind aproape de vacanta. -I-a sa vedem pe cine am sa ascult azi... Max! Tu nici macar nu ai o nota. Haide, sus in picioare si spune-mi ce ai invatat, altceva inafara de ce vorbeai cu colegul. Spuse lasandu-se putin cu scaunul pe spate, asteptand. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:47 am | |
| Chicotesc amuzat cand vad ca il asculta pe Max si ii soptesc un "succes", cam fals si plin de ironie. Bietul Max, nu invatase nimic. Se scarpina in cap, incercand sa gaseasca o scuza, pentru a se scapa. M: Stiti... Jesse a venit ieri si el m-a scos afara si am stat toata ziua si nu m-a lasat sa invat. Zice hotarat, sperand ca Andrew sa-l creada | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:50 am | |
| -Ah, sa inteleg ca-i vina lui Jesse? Oare sa-l ascult pe el in locul tau? Spuse cu o voce serioasa ca de profesor iritat, dupa care pufmi intr-un chicot amuzat. Chiar nu-i statea deloc in fire sa fie atat de serios. -Bine, bine, de data asta sa spunem ca iti inteleg situatia si iti accept scuzele insa, maine ai din nou ora cu mine, asa ca te voi asculta, deci sa inveti daca nu cumva vrei sa ramai din nou la materia asta. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:53 am | |
| Chicotesc cand il aud pe Andrew, dar ma mir ca l-a iertat cu asta. Sau l-a iertat din cauza ca m-a bagat pe mine la mijloc? Max zambeste victorios si se aseaza la loc. -Te scot si azi afara? Zic ironic chicotind si el ma impinge usor. Da, si eu te iubesc. Zic ciufulindu-l amuzat, de imbufnarea lui. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 4:56 am | |
| A trecut la asculta pe altcineva, o fata pe care si-o amintea foarte bine. Se tinuse dupa el inca decand intrase ca profsesor aici si ii daduse mari batai de cap, asa ca avea sa se razbune. Ii pusese cele mai grele intrebari posibile, dar pe care le predase, alaturi de ani exacti si alte evenimente, desigur, pe care fata nu le stia. -Si mai esti si sefa clasei... Fetele ca tine ar trebui sa se concentreze mai mult pe studii, nu pe fugarit baieti. Spune-ti-mi voi, restul clasei, ce nota ar merita ea, ca sa nu fiu nesimtit si sa-i pun 1. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:05 am | |
| Chicotesc. Nu credeam ca Andrew ar fi asa de sever, ca prof. Totusi, mai aveam de invatat despre el. Zambesc, privindu-i ochii, neputand sa ma satur de ei, erau adorabili pur si simplu. Cad in visare, iar printre fanteziile mele cu ele, apare si una erotica, de la care se trezeste ceva la viata. Simt ca ma apuca cineva de barbatie si maresc ochii, revenind la realitare. Era Max. Ii trag una in sold si el se abtine sa nu tipe. M: La ce te gandeai? Perversitate mica. Sopteste amuzat. -La mata! Zic bosumflandu-ma. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:08 am | |
| Isi indrepta imediat privirea spre cei doi ce se ciondaneau in banca, oftand adanc. Acum ca Max isi avea din nou vechiul prieten langa el, avea sa-i dea mari dureri de cap, vorbind intr-una. -Stiti ca limbajul vulgar este interzis? Acum ca ne-am calmat cu totii iar ''domnisoara'', daca pot spune asta, si-a luat nota, vom invata o noua partitura: Sonata Lunii de Beethoven. Sa va arat cum suna. Se ridica de la catedra, asezandu-se la pian, incepand sa cante. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:10 am | |
| Zambesc inocent cand il aud ca e interzis limbajul vulgar. Cand se aseaza la pian ii inghid gura lu Max, lovindu-l usor. -Daca vorbesti cand canta o incurci! Ii soptesc serios, iar el alege sa taca. Il privesc fix pe Andrew. Imaginea asta imi lipsise mult, el, cantand la pian. Zambesc larg, fericit, ca il puteam vedea iarasi, cantand. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:14 am | |
| Ca de obicei, stia partitura asta pe de rost, deci nu avea probleme. In plus, era a doua in lista preferatelor lui, asta, desigur dupa ''Fur Elise''. Canta pana ce nu mai ramasese o nota in partitura, retragandu-si degetele de pe clape. Se intorse cu fata spre elevi, zambind cald. -Aveti la dispozitie doua saptamani sa o invatati pe de rost. Asta va constitui testul pentru a trece clasa. Acum, face-ti-va de cap, ora a luat sfarsit. Desi nu se sunase inca, Andrew avea obiceiul sa-si lase elevii sa se relaxeze 10 minute, cat fuma si el. Iis aprinse o tigare, tragand scrumiera langa el. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:16 am | |
| M:S-a deschis o cafenea aproape de scoala. Fac eu cinste, hai, plecam de la mate. Imi sopteste Max si dau aprobator din cap. De vechile obiceiuri nu aveam cum sa scap asa usor. Ma ridic de pe banca si ma indrept ultimul spre usa, cu gandul daca sa-l las sau nu pe Max sa plateasca. Stiam ca situatia lui financiara nu era asa de buna, asa ca voi plati eu pana la urma. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:19 am | |
| -Jesse, Max, unde aveti de gand sa va duceti? Ora nu s-a terminat inca. In plus Max... daca din vina ta Jesse lipseste de la ore, am sa ma asigur ca vei petrece toata vacanta alaturi de profesorul Hide, cel de matematica. Supranumit si ''maniacul'' sau ''demon''. Profesor mai sever si mai rau ca ala nici Andrew n-a intalnit in viata lui. In plus, nu avea de gand ca Jesse sa repete anul. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:22 am | |
| Stramb din gura cand il aud si Max la fel, apoi oftam, amandoi in acelasi timp. M- Bine, mergem doar la o tigara in curte. Zicem amandoi, in sincron, dezamagiti, apoi iesim din clasa, inainte sa apuce Andrew sa mai zica ceva. Ne ducem repede in curte, inttinzandu-ne pe iarba, aprinzandu-ne si cate o tigara. M: Pana la urma tot te scot la o cafea. Ce zici. Maine dimineata? Inainte de ore? Mi-ai lipsit plodule! Zice Max vesel, imbratisandu-ma strans. -Ok. Ne vedem aici, imi trimiti mesaj cu ora. Zic zambind larg. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:28 am | |
| Stramba din gura dupa care lasa toata clasa sa plece atunci cand s-a sunat. Isi lua catalogul, ducandu-l in cancelarie. Fusese ultima lui ora pe ziua de azi, asa ca isi putea lua liber. Se scuza, ieisnd din cancelarie, ducandu-se in camera la el pentru a se schimba, alegand stilul Andy Sixx, cu tot cu machiaj, ins anu exagerat, intorcandu-se la scoala. Multa agitatie er ain jurul lui caci niciodata nu-si dezvaluise adevarata identitate si avea multi fani in scoala. Incerca sa-i ignore si sa-si vada de treburile lui. Chiar daca isi terminase orele, tot era profesor de servici, insa prefera sa scape de hainele de profesor, asa simtindu-se mai in largul lui. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:30 am | |
| Mate, chiar nu-mi suradea ideea. -Stii ce? Hai la cafenea. Nu e din vina ta, eu vreau sa mergem, asa ca hai! Ii zic hotarat si, inainte sa se sune de intrarea in sali, noi deja eram la cafenea. Eram cu Andrew, dar nu aveam de gand sa-l las sa-mi controleze viata. Toata viata am facut ce am vrut, nu vroiam sa renunt la asta, iar el trebuia sa se obisnuiasca. Era prima mea zi de scoala si numai de mate nu aveam chef. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:35 am | |
| Se aseza pe o banca, trimitindu-i pe ceilalti elevi la ore ca sa-l las ein pace. Isi aprinse o tigare, oftand adanc cand a vazut ca Jesse chiuela de la ore cu Max. Poate ca de data asta ar trebui sa se prefaca ca nu-i vazuse. Nu-i strica si lui putina distractie, nu-i asa? Sa zicem ca pe moment Andrew ii lasase in pace. Se intinse pe banca, cu o mana la ceafa, continuand sa fumeze. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Dum Aug 14, 2011 5:37 am | |
| Mai aveam inca trei ore, apoi puteam sa-mi petrec timpul cu Andrew. Abea asteptam asta. Dupa ce s-a terminat ora de mate, ne-am intors la scoala, caci aveam desenul, ceva usor, deci merita sa vin, caci luam un 10 usor. Intram in sala si ne asezam in aceeasi banca. In clasa deja erau soapte, cum ca eu sunt iarasi cu Max. Lumea mereu credea asta, caci intotdeauna noi eram impreuna, la scoala. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sala de muzica | |
| |
| | | | Sala de muzica | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|