Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 41 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:12 am

Intra inca tinandu'si ochii inchisi, redeschizandu'si lent si privind in jur. Tipetele pe care lee scotea Deka ii rasunau in minte, dandu'i dureri de cap. Nu putea fi atat de nepoliticos incat sa ii spuna sa taca. Stia ca el e de vina pentru atmosfera aceea tensionata. Inghiti sec, ridicand o mana in aer in semn de salut:
-Ne-am intors!
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:15 am

Deka isi intoarse imediat capul spre noi,mirat,insa incruntandu-se iemdiat.Veni in fuga spre noi,tipandu-mi direct in fata
D:Unde naiba ai fost la ora asta fara sa lasi un cuvant,imbracat asa,si cu moaca pe care o aveai??
Strang din ochi,stramband din nas,stergandu-ma apoi pe fata
-M-ai scuipat...
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:19 am

Isi atinti privea asupra podelei, ducandu'si mana dupa gat stiind ca el este principalul vinovat.
-Pai.. pai.. cum sa spun.. noi am fost.. sa ne plimbam.
Spune, zambind slab, crezand ca acel motiv ii va scuza absenta brunetului. Nu de alta dar nu avea chef de complicatii si nici sa ii faca probleme lui Andy.
-Ce ai spune daca uiti absenta indelungata a lui Andy ?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:22 am

-Da,si da-te mai spate ca m-am spalat deja azi pe fata
Spun impingandu-l,privindu-l zambitor pe Mike
D:sigur a fost asta?Baiatul de la receptie mi-a spus altceva
-Da unde crezi c-am fost?
D:stiu si eu?Poate ca ai reluat iar proastele obiceiuri,ai fost sa vorbesti cu Chris despre nu stiu ce afaceri si l-ai tarat si pe bietul Mike dupa tine!
-Ce?!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:26 am

Isi musca buza, nereusind sa se abtina in totalitate si izbucnind in ras:
-Sa stii! E vina lui pentru tot ce am facut azi. Nu ma lasa sa fac mare lucru.
Spune, punand bot, inclinandu'si capul in ambele parti. Credea ca in Deka va gasi sprijinul perfect, dar nici ca avea de gand sa il intoarca impotriva lui Andy. Doar se amuza de situatie, nimic altceva. Avea de gand sa ii spuna adevarul imediat ce numai reusea sa continue minciuna.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:29 am

D:Andy,trebuie sa stam de vorba.Acum!Mike,du-te sus,comanda ceva si vine si ANdy mai tarziu
I-am dat drumul lui Mike la mana,privind in jos.Imi inchid scurt ochii,facand cativa pasi in fata
-Ma intorc iemdiat,du-te sus
Il urmez pe Deka pana in biroul lui,inchizand usa in urma mea
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:32 am

-Dar..
Auzind si ceea ce spunea brunetului, stramba din buze aplecandu'si capul.Ofta scurt, aprobandu'l in scurt timp:
-Bine. Te voi astepta.
Spune,indreptandu'se cu pasi lenti spre camera, trantind involuntar usa dupa el. Isi dase jos camasa, punand'o direct in cosul de gunoi. Nu avea de gand sa o pastreze, era un copil fitos ce'i drept. Nu ii placea sa poarte un articol vestimentar de mai mult de 3 ori.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:36 am

-Ce mai e acum?
D:Tu nici macar nu vrei sa ma asculti nu?Tu tot ce vrei tu faci!Nici macar de el nu-ti pasa!Te-ai intrebat macar daca vrea sa mearga peste tot cu tine,daca vrea sa faca parte din afacerile tale?
-Nu e treaba ta asta
D:Aaaaa,nu e treaba mea nu.Macar mie imi pasa de el,macar eu vreau sa nu ajunga un stricat ca tine cu mainile patate de sange
Ma enerva,chiar ma enerva dar era adevarat.Doar daca nu ar fi tipat asa...deasupra era camera mea si speram ca Mike sa nu auda nimic
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:41 am

Agitatia si nervii ce ii detinea nu il lasa sa gandeasca coerent, facandu'l sa se plimbe dintr'un colt al camerei in altul.Isi duse degetul sub barbie, intinzandu'se pe podea. Deja il dureau picioarele. Se auzeau mici zgomote, greu de inteles..
-Ce nai-ba?
Intreba, lipindu'si urechea de podea. Se simtea a naibii de penal insa era curios cine se afla sub el si de ce face atata zgomot. Iesise grabit din camera, coborand scarile, cautand cu disperare camera de unde veneau tipetele. Avea de gand sa le faca morala, sau cel putin sa le spuna sa taca naibii ca nu are chef si de tonul lor rastit. In sfarsit o gasise, punct de reper fiind tot zgomotele puternice. Se apropie de usa, oprindu'si brusc mana in dreptul ei. Recunoscu vocile , ce'i drept cam greu, insa le recunoscu.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:47 am

D:Tu chiar nu te vezi in ce hal ai ajuns?Ai fost impuscat,chinuit,omorat aproape de viu si toate din cauza prostiilor in care te-ai bagat.Vrei ca si el sa pateasca la fel?Vrei sa-l vezi intre patru scanduri cum eram eu sa te vad?Ce e in mintea aia a ta?Esti chiar atat de prost incat nu-ti dai seama in ce-l bagi
-Ti-am spus si iti repet:nu e treaba ta!Ce fac eu cu el ma priveste.E iubitul meu nu al tau
D:Daca e iubitul tau atunci de ce nu-l protejezi si-l tarasti dupa tine?Tu chiar nu ti la el?
-Tin la el mai mult ca la viata mea!
D:Minti!Mereu minti intr-una.Ai spus ca nu te vei mai ocupa de chestiile alea si totusi tu continui sa o faci!Esti dependent de droguri de cand te stiu,bei otrava aia de Black Angel,pur si simplu te omori!Ce fel de exemplu ii dai?
Mi-am lasat privirea in jos,nervos la culme.Fierbeam de draci
-Mai taci odata!
Tip la el si lovesc cu pumnul in perete,ramanand o urma groaznica insa nici mana mea nu er aintr-o stare prea buna,sangele tasnind deja
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:52 am

Asculta atent,fiecare cuvant analizandu'l rapid. Ce naiba mai era si Black Angel? Se droga? Trase aer in piept,dorinta de a interveni in momentul acelui zgomot puternic dominandu'l. Atinse clanta usii cu mana,inghitind sec. Si'o retrase, realizand cat de putine lucruri stie el despre Andy. Se reintoarse in camera, renuntand la orice gand sau reactie de moment. De ce Andy il oprise din toate astea daca si el facea la fel? Incerca sa gandeasca si el o data in viata coerent, fiind iar incoltit de mii de idei. Se aseza langa usa, ducandu'si genunchii la piept.Nu il deranja ca si brunetul se ocupa de aceleasi lucruri ca si el, dar putea sa ii spuna cand tot adevarul despre el s'a aflat, nu?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:56 am

-Crezi ca eu nu stiu in ce hal am ajuns,crezi ca eu nu vreau sa ma opresc din toate lucrurile astea?Nu sti absolut nimic despre Mike insa ma condamni intr-una.El e la fel ca mine,excat ca mine!Nu vreau sa ajunga in halul in care sutn si eu de-astea am plecat de-aici mai devreme.Vorbesti intr-una,ma doare capul.Nu sti decat sa ma critici,sa-mi scoti ochii si sa-mi spui ca sunt un drogat fara sentimente.Dar nu sunt asa,nu mai sunt demult insa ai fost prea orb ca sa observi asta.Te-am crezut prieten,nu-mi esti,nimeni nu-mi mai e.Doar Mike ma mai intelege,atat,restul nu vedeti in mine decat o sursa de profit sau un drogat
SPun nervos,lasandu-mi mana in jos,sangele curgand din ea.Parasesc camera fara sa-l mai las pe Deka sa spuna ceva,intrand in camera mea
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 1:59 am

Isi clatina corpul in fata si in spate, strangandu'si cu forta genunchii la piept. Ochii sai lipsiti de viata nu erau orientati dupa un anume punct. Privea dezorientat stramband din buze. Oare nu ii castigase increderea pana acum?Oricum, de data asta nu avea de gand sa mai faca vreo prostie pana nu afla tot adevarul. Numai vroia sa greseasca, sa se arunce inainte fara sa stie in ce se baga.trase puternic aer in piept, privind clanta usii cand se auzise acel mic zgomot.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:01 am

Eram deja satul de toate chestiile astea.Deka er aultima persoana de la care ma asteptam sa ma creada asa.Intru in camera,vazandu-l pe Mike stand jos.Nu arata foarte bine
-Ce-ai patit?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:05 am

Il privi intrebator, incruntandu'se cand vazuse sangele ce i se prelingea pe degete, lovindu'se de podea cu o anumita repeziciune. Se ridicase rapid, cazand in genunchi in dreptul sau, trecandu'si limba in jurul locului de unde ii curgea sangele. Nu vroia sa il vada pe brunet suferind. Mai bine se stia pe el lovit decat pe brunetul sau.
-Nu am nimic.
Spune, ridicandu'se scotandu'si mica trusa medicala ce o purta mereu cu el. Lua pansamentul si spirtul, intentionat spirtul pentru a'l face el acum sa realizeze ca nu e intotdeauna o obtiune durerea.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:07 am

Il priveam atent,ramanand tacut.Nu mai stiam ce sa mai zic,eram prea confuz si obosit ca sa mai las numeroasele intrebari sa-mi umble prin cap.Tot ce am vrut a fost o vacanta linistita la prietenul meu cel mai bun.Eram suparat pe Deka,eram,insa si eu aveam partea mea de vina si el partea lui de adevar.Il priveam atent pe pusti,observand spirtul,ramanand calm
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:12 am

Realizase ca ceva se intamplase si el fiind motivul principal. Uda putin pansamentul cu spirt, privindu'l inca incruntat. Se duse cu bucata de pansament spre el, incepand sa ii stearga mana, muscandu'si usor buza.Nu intelegea cum de brunetul inca il mai suporta, in ciudata problemelor ce i le facea. Nu avea de gand sa il intrebe nimic deoarece stia raspunsul propriilor intrebari.
-Te rog sa te intinzi. Daca ai nevoie de ceva iti voi aduce eu . Singurul lucru asupra caruia ar fi bine sa meditezi este daca merita toate eforturile depuse pentru mine si ..
Nu continua, realizand ca nu poate spune nimic inca despre ceea ce auzise. Astepta momentul potrivit.. spera ca brunetul sa fie cel ce ii repeta acele lucruri si nu el insasi.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:15 am

Nu am afisat nici un fel de durere pe chip.Eram obisnuita cu el,ba chiar uneori tanjeam sa o simt ca sa vad daca mai sunt inca viu.Il ascult cu atentie,indreptandu-mi privirea spre el.Oftez adanc cand se opri,luandu-l in brate,punandu-i capul pe pieptul lui
-Merita tot efortul si inca pe-atat.Stiu ca ai auzit tot ce-am vorbit cu Deka si da,am multe sa-ti explic si tie
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:19 am

Isi duse mainile pe abdomenul brunetului, tragand puternic aer in piept.Asta credea ca ii va opri toate sentimentele ce vroiau sa apara sub forma de gesturi.
-Te iubesc mult. Te rog iarta'ma ca iti creez probleme. Promit ca de acum sa te ascult.Numai fac nimic...
Spune, simtindu'se din ce in ce mai raspunzator de cearta dintre cei doi.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:21 am

-Nu trebuie sa iti ceri scuze,am mai vorbit despre asta.Oricum,cearta dintre mine si Deka va fi uitata curand de amandoi,nu esti vinovat cu nimic
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:25 am

-Dar...
Mormai, oprindu'se pentru a nu creea mai multe probleme.
-Lasa'ma te rog sa rezolv eu problema asta. Nu cred ca ideea mea o va complica mai mult decat este. Voi face orice ca sa fiti din nou prieteni. Stiu ca eu sunt principalul motiv si .. Nu as vrea sa..
Isi duse mainile in jurul gatului brunetului, sarutandu'l pe buze astfel incat sa se opreasca si el din vorbit dar si sa isi stapaneasca pofta ce ii domina de fiecare data cand il vedea pe brunet.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:27 am

Imi inchid ochii,strangandu-l si mai tare in brate.Ii rapsund la sarut cu unul pasional.Il iau pe sus,lipindu-l de perede,simtind o groaznica nevoie de-la simti
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:29 am

Isi lasase corpul purtat de gesturile brunetului, nelasand acest lucru sa stea in calea sarutului. Il continua, strecurandu'si limba printre buzele brunetului, ridicandu'si o mana pana la nevelul capului sau,aplecandu'l parca dorind sa il simta mai aproape decat este deja.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:32 am

Mi-am strecurta o mana sub tricoul pustiului,incepand sa ma joc cu sfarcurile lui.Nu am oprit sarutul ci m-am lasat in voia lui
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitimeLun Noi 15, 2010 2:36 am

Simtind palma rece a brunetului, mici fiori ii cutremura trupul, Cu toate astea, nu avea de gand sa intrerupa momentul. Isi trecuse mana dreapta in dreptul coloanei vertebrale a brunetului, continuand sarutul intr'un mod prin care era obisnuit de catre baiat.Isi inchise si el ochii, lasandu'se intr'un final purtat de situatie
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 41 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 41 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 40, 41, 42, 43, 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: