| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:03 am | |
| -Cred ca esti supara pe mine...scuze pentru asta,te-am obligat mai mult,insa nu m-am mai putut abtine Spun eu caci cu siguranta pustiul trebuia sa fie suparat pe mine.Il iubeam,enorm chiar si stiam ca actele mele fusesera intemeiate | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:18 am | |
| -Nu fi prostut. Spune, expresia faciala emanand ,pentru prima oara, bucuria intensa ce o traia.Isi duse ambele mainile in jurul lui, imbratisandu-l. Isi duse barbia pe capul brunetului, inchizand din cand in cand ochii.Putea simti durerea la miscari bruste. -Te iubesc mult, cu toate ca n-ar mai trebui sa repet asa des asta. Zise, nerezistand prea mult tacerii. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:21 am | |
| -Tu esti prostut.Ador sa te aud spunandu-mi ca ma iubesti.Ma face sa ma simt bine Spun tinandu-mi o mana pe spatele lui,masandu-l usor | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:27 am | |
| -Usor te rog! Nu uita de semn! Il atentiona, simtindu-se parca pericolul de a-si trezi propria durere, de la propria rana. Isi musca buza, strangandu-l usor, sarutandu-l pe crestetul capului.Statea parca pe ace, fiindu-i oarecum frica sa nu ii atinga brunetul asa zisa veche rana. Se pare ca era un desfigurat in adevaratul sens al cuvantului, sau cel putin asa se simtea el | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:29 am | |
| -Ah,scuze Spun retragandu-mi mana.Ma desprind de el,stand acum in sezut turceste,ciufulindu-mi parul -Crezi c-ar trebui sa-mi cer scuze lui Deka? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:36 am | |
| Auzindu-i intrebarea, se forta sa se ridice, reusind doar sa se aseze si el in sezut, cu spatele rezemat de perete.Nu avea nici cea mai vaga idee la ce se referea, amintindu-si in scurt timp despre ce vorbea: -Cred ca ar trebui sa va cereti iertare amandoi.Ma refer reciproc... Spune, dand din umeri.Nu era asa bun la sfaturi | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Noi 25, 2010 2:42 am | |
| -Mda...am avut o perioada foarte rpaosta...nu ar fi trebuit sa ma comport asa.Merci,esti cel mai tare SPun sarutandu-l scurt | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 3:31 am | |
| -Bine. Mie-mi convine! Spune entuziasmat, dand din umeri. -Daca la fiecare sfat primesc cate un sarut, te-as ruga sa apelezi numai la mine! Zise ironic, ranjind larg. Cat se mai putea amuza datorita brunetului sau. Isi tinea cu o mana cearsaful, cu cealalta incerc sa se ridice. Nu vroia sa mai stea in pat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 3:37 am | |
| -AM sa ma mai gandesc la asta Spun ridicandu-ma din pat,intinzandu-mi oasele amortite -Nu te forta,mai stai putin intins ca sa-ti revii mai bine | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 3:43 am | |
| -Nu te comporta cu mine ca si cum as fi un invalid. Spune imbufnat, ridicandu-se , bineinteles sprijinindu-si umarul de perete: -Vezi ca ma pot descurca? Intreba, ducandu-si o mana la nivelul stomacului. Stramba din buze, oftand. -Astazi am niste lucruri de facut. Te anunt ca sa nu ma mai duc la tipu' ala de jos. Spune, scotand limba intr-un mod copilaresc. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 3:46 am | |
| -Nu esti invalid insa nici prea bine nu esti si stiu asta.Si...ce fel de lucruri ai de facut? Intreb in timp ce-mi cautam haine de schimb | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 3:52 am | |
| -Lucruri inutile.. ca sa imi ocup timpul, atat timp cat tu ii ceri scuze lui Deka. Spune, dand din umeri, privind intr-o parte.Expresia fetei sale se schimba brusc, zambetul devenind unul fortat. Se simtea ciudat...al naibii de ciudat si nici ca reusea sa gaseasca o ecplicatie pentru acea stare. -De ce? Intreba, incercand sa se asigure ca totul este in ordine, incercand sa isi aminteasca unde isi pusese majoritatea lucrurilor. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 3:54 am | |
| -Curios.Vroiam sa stiu pe unde te mai gasesc in caz ca intrii iar in bele Mi-am gasit schimburi rapid,incepand deja sa ma imbrac,auzindu-mi spatele cum troznea -Mai incolo mergem la spa.AM nevoie de un masaj | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:00 am | |
| -La spa? Intreba, marindu-si ochii involuntar. Chiar si el avea nevoie. -Bine. La ce ora? Am nevoie sa imi programez tipul cu.. atentie? Aiaiai. Nu imi place sa fiu in postura unui om matur. Spune intr-un final, imfunandu-se si asezandu-se in sezut pe podea. Se simtea atat de imatur incat incerca sa se schimbe, insa comportamentul sau nu ii permitea. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:03 am | |
| Mi-am indreptat privirea spre el,razand amuzat.Ma apropii incet,lasandu-ma pe vine in fata lui,ciufulindu-i parul -Mai bine fa-ti de cap si distreaza-te apoi mergem cand te vei intoarce | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:09 am | |
| -Auzi? Tu ma iubesti si imatur cum sunt, nu? Intreba imbufnat, continuand sa il priveasca. Zambi slab cand simti mainile brunetului pe capul sau, asteptand curios raspunsul al propria intrebare. Oare il dezavantaja asa mult momentele in care se comporta de'a dreptul imatur, cum avea el senzatia? -Ai vrea sa fiu mai matur? | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:12 am | |
| Am dat negativ din cap,zambind cald,bland,emanand parca un fel de grija paterna -Nu,esti perfect asa imatur cum esti.Nu te schimba,imi place cum esti si te iubesc mult mai mult cu tentele tale de copilarie | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:24 am | |
| Zambi larg, ducandu-si imediat mainile in jurul brunetului: -Te iubesc, te iubesc si iar te iubesti! Spune, strangandu-l usor, inchizandu-si ochii. Adoram sa il simt , sa stiu si sa pot repeta ca brunetul momentan e al meu. Avea mari efecte asupra vietii mele aceasta relatie, facandu-ma sa scap de tot stresul zilnic de care aveam parte in trecut. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:26 am | |
| Am chicotit usor,imbratisandu-l la randul meu,fericit ca ma iubea -Si eu te iubesc pustiule Spun ridicandu-l pe jos ca s anu raceasca | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:40 am | |
| Isi mari zambetul de pe fata, supunandu-se mainilor brunetului. Se ridica, inchizandu-si unul dintre ochi: -Crezi ca..te vei plictisi curand de mine? Ah ce intrebari stupide putea sa mai puna!Si el realiza asta dar pur si simplu il nelinisteau pe moment aceste lucruri.Vroia sa afle din timp raspunsurile pentru a preveni posibilile consecinte din timp. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 4:43 am | |
| -Nu,nici vorba.Poate dupa cativa ani am sa ma gandesc la posibilitatea asta.Pana atunci o sa ma ai mult timp pe cap Ii fac scurt cu ochiul,continuand sa-i zambesc | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Noi 26, 2010 1:20 pm | |
| -Bine. Asta ma linisteste. Spune, puandu-i mana pe obraz si privindu-i ochii. Ca de obicei. Nivelul acesta a corpului il pasiona cel mai mult.Il sarutase scurt pe buze, fiind constient ca brunetul sau trebuie sa plece dupa Deka. -Ai grija ce spui! Fara injuratuir, cuvinte urate. "La naiba", "La dracu" sunt total excluse. Si.. cam atat. Aaa..Daca e nevoie foloseste des "iarta-ma" ! Zise, ducandu-si un deget sub barbie, dand din umeri. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|