| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:27 am | |
| Ranji pervers, apropiindu'se de el : -Cine te'a pus sa mananci atat? Intreba retoric , ciufulindu'l. -'ai ca's norocos cu tine. Spune realizand multe lucruri de care nu era constient inca. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:29 am | |
| -Norocos?Ce vrei sa spui cu asta? Intreb apucandu-l de mijloc,punandu-l in poala mea.Ii priveam ranjitor chipul,mangaindu-i usor obrazul cu degetul aratator | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:35 am | |
| Se lasa tras de brunet, simtindu'i degetul aratator pe obraz. Cum avea obiceiul isi inchise ochii, lasandu'si capul putin aplecat. Ii dase un sarut scurt pe buze retragandu'si rapid capul , neintroducandu'si limba pentru a nu'l rani. -Pai cum sa nu fiu norocos cu un asemenea brunet langa mine? Intreba retoric, marindu'si ochii involuntar culoarea albastra facandu'si efectul, hipnotizandu'l intr'un final. Parca puteai trece de acea culoare si sa citesti ceea ce se afla in spatele ei. Era atat de minunat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:37 am | |
| Il priveam patrunzator,parca sorbindu-i si ultima picatura de viata.Ranjesc larg,pervers,sarutandu-l scurt pe buze -Tu esti cel norocos?Nu vorbii prostii,nimeni nu e mai norocos ca mine.Sa aiba parte de o persoana ca tina si sa fie atat de fericit,e doar un vis la care spera altii.Insa la mine e realitate | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:41 am | |
| Chicoti slab, dorind sa aduca iar in convorbire cuvantul "onoare". Avea obiceiul sa il foloseasca de exemplu "Ma simt onorat sa te cunosc". Situatii penibile si vorbe la fel, pe care numai el le putea rosti: -Nu ma fa sa inrosesc! Spune, dandu'i usor cu pumnul in piept, bineinteles astfel incat sa nu simta mare lucru, o simpla atingere si atat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:43 am | |
| AM inceput sa rad,ciufulindu-i parul.,fiind amuzat de cuvintele pe care le rostea -Nu fi aiurit.Te comporti deparca as fi cine stie ce mare fenomen | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:48 am | |
| -O specie pe cale de disparitie~! Il completa, ranjind slab.Corpul iar incepuse sa ii tremure prin contactul mainii sale cu pieptul brunetului. Respira normal, ritmul batailor inimii sale crescand considerabil.Tusi sec, privindu'l calm. Cum putea sa il atraga intr'un mod atat de groaznic? Isi trecu limba peste buze retragandu'si mana si inclinandu'si capul in partea opusa. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 1:50 am | |
| -Nu sunt deloc asa Mike.Sunt doar o simpla persoana,atat.Un om ca tot ceilalti.Insa tu,tu esti mult mai special ca oricine Spun apropiindu-mi chipul de al lui,oferindu-i o sarutare pasionala | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:20 am | |
| -Nu spun... Nu continua ceea ce avea de zis, buzele sale gasindu'si o alta ocupatie. Primele clipe ezita sa raspunda, tentatia fiind prea puternica. Isi duse mana pe piciorul brunetului, ridicand'o pana ce ii simti obrazul cald. Isi indroduse limba printre buzele atat de moi ale lui Andy, savurand clipele ce i le oferise insasi baiatul. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:23 am | |
| AM inceput sa ma joc cu limba chiar daca senzatia aceea de durere devenea incomoda.Nu-mi pasa caci mie imi placea,mai ales fiindca venea din partea celui pe care-l iubesc.L-am strans puternic in brate,amplificand sarutul | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:29 am | |
| Continua sarutul pana cand isi deschise ochii, simtind mainile brunetului. Isi aduse aminte de pierce asa ca isi trecuse limba peste buzele sale, oprind sarutul. -Nu te durea pierce'u? Intreba retoric, zambind malefic. Cu siguranta azi numai avea de gand sa il sarute.Nu ca nu ii facea placere dar nu vroia sa fie atat de egoist incat sa il raneasca pentru a se simti el mai bine, plus ca deja mintea ii era infecta de poze care mai decare mai" indecente" | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:32 am | |
| -Nu-ti face griji.Sunt obisnuit cu durerea.In plus,daca vine din partea ta cu atat mai bine Spun lipindu-mi fruntea de a lui,privindu-l patrunzator si dulce in ochi | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:39 am | |
| Inchise ochii, redeschizandu'si'i rapid: -Si ma pui in situatia de a te rani intentionat? Intreba retoric, inghitind sec. Ochii sai inca stiau cum sa isi faca efectul, punand stapanire pe intreaga lui minte. Clipi des, observandu'i chipul angelic atat de aproape. Ceea ce ii capta privirea erau ochii fara pic de creion si buzele sale usor si perfect conturate | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:41 am | |
| -Nu chiar.In plus nici eu nu vreau sa continui momentan cu asta.Sunt in stare sa fac lucruri ce le-as regreta si nu esti in conditia necesara pentru asa ceva,acum.Insa,va veni si ziua aia Zambesc larg,sarutandu-l scurt pe frunte | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:47 am | |
| Ce ii placea brunetului sa il ameteasca pe Mike cu astfel de cuvinte. Baiatul era inca imbatat cu parfumul unui vis adevarat, nerealizand ca acest paradis se poate sfarsi intr'o clipa.Zambi sters,luandu'si mana de pe obrazul tipului, uitandu'se pret de cateva secunde la ea. De ce mereu trebuia sa gandeasca inainte sa actioneze si pe langa asta sa se comporte atat de imatur cu persoanele ce meritau respectul si afectiunea lui?Se simtea atat de diferit si dificil. Operatia ii distruse cateva dintre marile sale idei, spulberand ratiunea sa incetul cu incetul | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:49 am | |
| -Ahhh,nu pune fata asta!Abia mai pot rezista sa ma abtin Spun punand o fata plangareata,oftand adanc.Habar n-avea cat de mult vroiam sa-l fac sa simta ce inseamna sa fi cu adevarat iubit,sa ajungi sa uiti de tot ce t einconjoara in timp ce placerea pune stapanire pe corpul tau | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:54 am | |
| Il asculta cu atentie, cuvintele sale fiind mai presus de orice. Dadu pozitiv din cap, realizand necesitatea sa zilnica de tigari. De ce ii placeau atat de mult?Auzind cuvintele lui chicoti slab, ducandu'si un deget pe buza inferioara. -Care fata? Intreba retoric, zambind malefic si larg, astfel incat zambetul sa ii acapareze toate ideile ce ii veneau aum prin mimnte. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:55 am | |
| -Fata asta trista,aproape dezamagita.Vrei cumva sa ma omori cu ea? Intreb punand ochi de catelus milog,culoarea lor fiind acum mult mai intensificata | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 2:59 am | |
| Inchise ochii rapid, ducandu'si ambele palme in fata sa, parca vrand sa creez un baraj. -Detest ochii de catelus. Spune, stramband din buze si lasandu'si dintii la vedere. Coltii ii zgariau usor buzele, cand si le musca iar durerea de abdomen se amplifica la miscarile bruste, neafectandu'i deloc expresia fetei. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 3:02 am | |
| AM inceput sa rad,lasandu-mi capul pe spate.Adoram sa-l vad asa.Il iau,pe sus,intinzandu-l in pat.Era tarziu si amandoi aveam nevoie de putin somn,maine avand un program incarcat.AM stins becul,intinzandu-ma langa el | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 3:06 am | |
| Simtind iar bratele brunetului isi deschise ochii. Inghiti sec, intinzandu'se pe pat si punandu'si mana pe pieptul baiatului,lipindu'si capul de umarul sau. Era cu mult mai bine cand dormea cu persoana dorita. Zambi larg , aducandu'si aminte prima lor convorbire ce ii includeau si pe prietenii imaginari. -Ei bine.. Somn usor! Spune, nedorind sa se miste ,simtindu'se prea bine in astfel de pozitizie.De cand numai dormise cu cineva nici el numai tinea minte. De obicei era ocupat cu afacerile sale ilegale si problemele ce i le cauza gasca lui, neintentionat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 20, 2010 11:28 pm | |
| Mi-am dus o mana dupa umarul lui,lasandu-l sa se aseze confortabil.Mi-am pus capul pe perna,asezandu-ma si eu confortabil,indreptandu-mi privira scurt spre el.Era mult mai bine asa decat atunci cand il obligam sa stea intr-un loc si sa doarma.Il sarut scurt pe frunte,urandu-i noapte buna cu o voce calda -Somn usor si tie Spun inchizandu-mi ochii,lasandu-ma cuprins de intunericul din camera | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 21, 2010 12:00 am | |
| Zambi schitat, inchizandu'si ochii pentru ultima oara. Simtea cum incetul cu incetul pasea iar in lumea virtuala, cea a viselor neimplinite de multe ori si iluzii ce'ti hranesc mintea. Un sir de imagini iar ii aparuse in fata ochilor aparent inchisi, privirea fiindu'i fixata spre o culoarea ce predomina majoritatea spatiului si anume negrul.Ii era frica sa viseze . Traia cu senzatia ca de fiecare data cand totul e frumos,ceva intervine si ruineaza totul, cum ar fi in cazul de fata ... un cosmar. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 21, 2010 12:02 am | |
| L-am strans mai bine la pieptul meu,privindu-l incontinuare.Imi era teama sa nu pateasca ce a patit in masina.Ar fi un adevarat cosmar pentru mine sa ma vad din nou neajutorat,iar pe el chinuindu-se.Nu aveam de gand sa adorm in seara asta,aveam sa stau treaz si sa-i veghez somnul,tinandu-l strans la pieptul meu | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 21, 2010 12:10 am | |
| Isi duse capul aproape de pieptul sau, continuand sa isi piarda privirea prin locul complet furat de intuneric. Il stranse si el in brate, dorind parca sa nu il piarda in secunde daunatoare uneori realitatii. Ochii sai sticleau in lumina lunii ce abia patrunsese in incapere, lucru ce il facea pe Mike curios.De ce nu isi inchidea ochii? Nu vroia sa doarma? Vroia sa il intrebe dar nici ca vroia sa il deranjeze cu un astfel de lucru penibil. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|