Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:36 am

Baiatul afisa un ranjet larg observand gestul ce il lasa sa continue sarutul, acceptand micul joc al limbilor lor. Nu vroia sa se simta mai prejos asa ca prelua el controlul ridicandu'se in genunchi pe pat, lasandu'se usor aplecat. Ranile inca il dureau dar nici ca faceau fata sentimentelor lui.Ii musca incet buza inferioara trecandu'si imediat dupa limba. Ce'i drept numai simtise asa ceva pentru un baiat. Simtea cum il arde prin interior ,manifestandu'se prin simple gesturi.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:42 am

Mi-am deschis putin ochii,privindu-i chipul angelic pustiului.Ranjeam in sina mea,gandindu-ma cum a reusit,tocmai el care la inceput se comportase deplorabil,sa-mi ajunga atat de usor in suflet?Simteam cum incetul cu incetul ramaneam fara aer,lucru ce m-a determinat sa intrerup sarutul si sa afisez un zambet larg in locul lui,inca privindu-l pe Mike
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:49 am

Realizase de ce intrerupse sarutul. Chiar si el se chinuia sa isi ia aer in timpul sarutului, acest lucru esuand la fiecare incercare. Zambi sters, muscandu'si usor buza. Trase aer puternic in piept, fiind un haos total in mintea sa. Gandurile lui era incalcite, doua lucruri razbunandu'se una pe alta :Dunhillu' si ceea ce simtea pentru baiat. Stia ca oricand putea fi tentat sa simta iar o tigara intre buze.
-Amore...
Chicoti, amintindu'si cuvantul din mesaj. Chiar si acum il amuza. Nimeni numai folosi acest termen cu el.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:52 am

Am ranjit larg auzind acel cuvant,amintindu-mi de mesajul in care-l scrisesem,crezand ca pustiul are chef de glume
-Amore mio.Te amo
Spun intr-un final,realizand si eu chestia asta pe moment.Lucrurile din capul meu incepeau sa se limpezeasca,il priveam pe pusti cu alti ochi fiindu-mi din ce in mai drag.Fusesem cu o multime de pusti ca el,unii chiar si fani de-ai mei numai pentru o noapte insa niciunul nu reusise sa faca tot ce a facut el din mine,fiind inca confuz de chestia asta.Ori eu imbatraneam si ma inmuiam,ori intradevar aveam nevoie de o relatie mai stabila,macar pentru prima data in viata mea
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:57 am

Ranji larg marindu'si ochii involuntar. Ii venea sa isi muste iar buza dar nu avea timp de astfel de lucruri acum. Vroia sa il imbratiseze dar nu stia daca acest lucru putea fi posibil. Poate nu ii provoca aceeasi placere baiatului:
-Si eu te...
Incepse sa se balbuiasca, incercand sa isi gaseasca potrivitele cuvinte. Era dificil, deoarece niciodata nu spusese cuiva ceea ce simtea cu adevarat.
-Si eu la fel!
Spune , prescurtandu'si versiunea. Ii era mai simplu sa afirme lucrul spus de baiat."Te iubesc" erau cuvinte speciale ce vroia sa i le adreseze dar nu indraznea
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:01 am

AM ras usor,amuzat de impotenta lui de a pronunta acele lucruri.Nu-l condamnam,nici mie nu mi-ar fi fost usor avand in vedere repeziciunea cu care l-am luat insa nici nu mai conta asta,important pentru mine acum,erau acele sentimente impartasite de baiat.Incercam parca sa ma trezesc dintr-un vis,vroiam sa cred ca asta era realitate si nu doar o gluma proasta insa la ce rost gandurile astea cand in fata mea il aveam pe el?
-Asculta-ma bine Mike,vreau sa stai aici cat iti va spune doctorul,sa iti iei tratamentul si sa te faci bine.Nu-mi permit sa te pierd,in plus,vreau sa te duc in tara mea,unde am crescut eu 13 ani
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:12 am

Tresari usor cand ii auzi vocea ascultand atent tot ce spunea. In final dadu pozitiv din cap, fiindu'i dificil sa spuna lucrul asta cu propria gura. Inghiti sec, stiind ca trebuie sa faca un astfel de sacrificiu.
-Bine! Voi face intocmai cum spune ala.
Ii zice, tusind din cand in cand.
-Nu te voi lasa sa ma inlocuiesti usor.
Spune rautacios ducandu'si un deget pe buza . Apela des la astfel de gesturi, asa manifestandu'si ceea ce simte. Nu in scurt timp isi reaminti de pierce'uri trecandu'si limba peste intreaga buza. Acestea lipseau. Isi duse mana sa se asigure ca numai sunt incruntandu'se:
-Unde imi sunt pierce'urile?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:15 am

-Stai calm,nici nu vreau sa te inlocuiesc,momentan
Spun chicotind usor,abordand o expresie serioasa cand aduse vorba de pierc-uri
-Cand am venit nu le aveai si nici cand te-am sarutat nu le-am simtit.
Spun privind in jurul meu,cautandu-le prin pat,luand in considerare posibilatea ca s-ar fi desfacut si ar fi cazut cand s-a ridicat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:19 am

Realizase ca nici cand se trezise nu le simtise asa zisa prezenta. Ofta scurt, inchizand ochii si stramband din buze:
-Atunci imi voi cumpara altele cand voi fu..scapa adica din inchisoare asta.
Spune dand un usor cu pumnul in plapama, bosumflat. Iar se comporta imatur realizand acest lucru. Nu avea de gand sa se ascunda. Oricum, nu era niciun motiv care sa il oblige sa se comporte matur, cel putin nu in astfel de moment.Expresia copilareasca disparu, afisand iar un zambet sters, amintindu'si ca il are pe baiat langa el
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:22 am

-Iti voi aduce eu altele maine,mai am un set acasa
Ii spun,ciufulindu-i usor parul.Auzind telefonul sunand,il scot din buzunar privind ecranul.M-am incruntat,inghitind in sec.Era Deka,sigur avea sa-mi umple frigiderul ca inca nu am venit
-Scuza-ma un minut
Spun raspunzand,iesind imediat din salon pentru a vorbii,incercand sa-i explic tipului ce era enervat la culme de ce nu pot ajunge azi la el
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:28 am

Dadu pozitiv din cap, intelegand ca trebuie sa raspunda. Baiatul trebuia sa stie in ce se aventurase, cu toate ca nu se astepta sa fie Andy, tipul de acum cateva zile.Se intinse in pat lasandu'si ochii sa se inchida obositi, continuand sa isi muste agitat buza inferioara.Pierce'urile aveau o importanta pentru el, nu degeaba le purta ca disperatul zilnic. Oricum, le pierduse nu se putea condamna singur. Stia ca setul ce il va aduce baiatul va fi mult mai important, sau daca va uita il va lua de mana si vor merge amandoi sa isi cumpere.Ofta scurt, observand ca perna nu era atat de moale ca la inceput. Isi aminti ca data trecuta avea doua si ca una dintre ele se afla jos, in colt. O aruncase de nervi. Ranji slab, traind fiecare clipa a realitatii ce devenise fictiune de cand brunetul intrase in viata lui
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:33 am

-Deka,frate,intelege si tu ca nu pot veni acum!
D:Si eu ce fac acum?Le-am spus la toti ca Andy Sixx va veni azi aici.Deja toate camerele sunt ocupate,numai a ta a ramas libera.Nu iti dai seama cum vor reactiona daca le spun ca nu mai vin?Toti sunt fanii tai
-Dar cine naiba te-a pus sa le spui asta?Vreau si eu odata in viata sa ma relaxez si tu le spui tuturor ca vin la tine?Ai luat-o razna?Sti ca urasc chestiile astea
D:Dar intelege si tu ca asta era sansa vietii mele.Cine isi mai permite sa-l aiba pe solistul Black Veil Brides in cazare?Frate,nu ma omora si tu,nu-mi pasa daca vi la 12 noaptea,numai vino ca ma distrugi
-Doamne...!Sa vad ce pot face,chiar nu promit nimic
Si ii inchid,cautandu-l pe doctor
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:37 am

Incepuse sa se joace cu pandantivul ce ii fusese daruit de brunet. Abia acum vazuse modelul. Pana acum purtase doar pentagrame, nimic ma mult. O singura data a purtat un rosario de culoare neagra dar nici ca i'a placut cum ii statea.Deschise ochi, sprijinindu'si spatele de peretele din spate, studiind indeaproape lantul. Ii placea foarte mult. Pentru el de acum simboliza foarte mult.
-Aha!
Tipa entuziasmat, realizand ca pierce'urile sale i le scoase Andrew inainte de toate.Pacat ca le luase cu el. Valuri de durere inca ii mai invadau corpul dar nu vroia sa le dea atentie. Dorea in permanenta sa dea dovada de un tip sanatos, fara nicio problema sau durere
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:40 am

Gasindu-l pe doctor ii spun sa vina in salonul lui Mike si sa-l examineze.Acesta fu de acord,normal,si am intrat odata cu el in salon.M-am apropiat de Mike,zambundu-i calm,asezandu-ma pe marginea patului
-I-a spune,daca doctorul isi da acordul,vrei sa vi cu mine azi,la statiune?
Intreb cu un ton cald,privindu-l patrunzator in ochi
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:43 am

Cum putea refuza cand era hipnotizat de culoarea ochilor lui? Inghiti sec, dand pozitiv din cap.Cine nu ar vra sa scape din infern in favoarea paradisului?Ideea era sa nu ii mai faca doctorul iar chestiile alea care nici el nu stia ce sunt. Ii provocau stare de somnolenta.
-Da! Cum as putea sa refuz o astfel de oferta tentanta?
Intreba retoric, afisand un zambet larg pe fata. Baiatul ii completase viata perfect, provocandu'i o stare de bucurie de nedescris
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:46 am

-Perfect.Si ai grija,daca ma minti sti ce vei pati
Ma dreses docotrului,privindu-l incruntat.Ma ridic de pe marginea patului,dandu-ma cativa pasi mai in spate,facandu-i loc doctorului care deja se apucase sa-l consulte pe baiat.Il intoarse cu spatele la el pentru a-i vedea operatia,facandu-i intregul set de consultatii
D:Poti respira usor?Te doare?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:52 am

-Pot respira usor si nu ma doare absolut nimic!
Spune, pastrandu'si zambetul larg pe fata.Abia astepta sa plece departe de spital.Credea ca va ramane traumatizat pe viata datorita acelor seruri.
-Gata?Pot pleca?
Inteba entuziasmat, simtind o mici intepaturi la picior si operatie.Nu avea de gand sa ii spuna medicului deoarece era sigur ca acest lucru ii garanta o noua zi de speriat.Tot ce isi dorea era sa fie departe de acest loc cu fiinta draga lui.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:55 am

D:Pai,atunci nu vad de ce nu.Insa stiu ca mai ai dureri de la operatie,poate nu chiar profunde asa ca iti voi da o reteta cu calmante.Apropo Andy,sa sti ca i-am vazut si rana de la picior
-Si?
D:M-am ocupat si de ea,se va vindeca cel mai repede
-E bine.Te-ai descurcat si de data asta.Acum poti accesa contul din banca,parola o sti deja
Doctorul imi multi,plecand in cabinetul lui pentru a face reteta.Mi-am indreptat privirea spre Mike,ranjind larg
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 2:59 am

Auzind raspunsul pozitiv al doctorului baiatul era in stare sa sara in sus de bucurie. Incepea sa se destrame antipatia fata de medic:
-Sunt bine!
Spune entuziasmat privindu'l pe baiat cu zambetul larg pe fata.Ii facea placere ca pleaca,si mai ales ca cine.Se ridica din pat,mergand pe varful piciorul doar putin ranit.
-Se pare ca tocmai ti'ai rezervat ceva timp cu o pacoste!
Ii spune, scotand limba intr'o parte si uitandu'se inca hipnotizat in ochii acestuia.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 3:02 am

Ranjesc larg,chicotind usor
-Atata timp cat pacostea nu a mintit ca e bine si chiar vrea sa stea cu mine,nu ma deranjeaza
Spun sarutandu-l scurt pe frunte.
-Mai intai trebuie sa mergem la tine,sa-ti faci bagajul si sa te schimbi.Sigur poti merge?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 3:06 am

-Nu am mintit.
Spune, privindu'l calm,zambetul disparand in scurt timp.Era entuziasmat si agitat in acelasi timp.
-Pot merge de la un an!
Ranji slab,luand de mana vrand sa plece cat mai repede.Asta nu inainte sa puna perna pe pat. Se duse spre coltul unde era, aruncand'o pe pat:
-Camera se afla in conditii favorabile,asta daca strange cineva pachetul ala ars.
Spune,stramband din buze. Stia ca nu o lasa cum o gasise,dar totusi.A stat cineva acolo, nu putea arata ca noua, nu?Cel putin asa gandea baiatul
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 3:09 am

-Nu-ti face griji,de-asta sunt angajati aici,sa faca curat.Acum sa mergem,nu mai vreau sa intarzii,m-a omorat destul Deka
Spun luandu-l de mana,deschizandu-i usa insa nu inainte de ai pune pe umeri jacheta mea de piele caci era fara tricou,doar intr-o pereche de pantaloni
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 7:29 pm

-Da!
Dadu pozitiv din cap, tinandu'l strans pe baiat de mana.In scurt timp simte jacheta baiatului pe umeri, amintindu'si ca nu avea tricou. Opusese mai bine zambind scurt:
-Nici nu ai idee in ce mod teribil ma atragi.
Ii spune facandu'i scurt cu ochiul si prinzandu'l din nou de mana. Inchise usa dupa ei, urmandu'l in liniste, revenind in aceeasi linie cu baiatul.Se parea ca Andy era a naibii de serios, ca intotdeauna. Stramba din buze, incepand sa il imite pe baiat intr'un mod amuzant, dar care sa nu il deranjeze pe brunet.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 12:46 am

Chicotesc slab,auzind spusele baiatului
-Nu ca tu nu m-ai atrage
Spun scurt,reluandu-mi expresia serioasa,parasind spitalul.Ma indrept spre masina mea neagra,sport,deschizandu-i portiera baiatului,asteptand sa intre
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitimeSam Oct 09, 2010 12:50 am

Intra in masina cu zambetul pe buze, fredonand in minte versurile unui cantec ce il compusese cand era mai mic. Cu toate ca era veche, chiar si acum se regasea si se pierdea printre randuri. Entuziasmat, isi inclina capul in ambele parti, fiind gatul amortit. Isi indrepta coloana vertebrala, pastrandu'si expresia pe fata:
-Si unde spuneai ca este acel Deka?
Intreba curios, abia amintindu'si de acel tip. Ce simboliza pentru Andy nici ca intreba. Probabil era unul la care se caza foarte des, deci nu era cazul de a se alarma. Era genul care ii lasa persoanei respective libertatea de care are nevoie pana se plictiseste sau este inselat.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 13 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 13 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 28 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: