Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 12 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 12:24 am

Mi-am pus mana cu telefonul deasupra volanului,ca sa pot fi atent,s anu fac vre-un accident,bufnind in ras de raspunsul lui
''Doamne fereste de asa ceva amore,insa stii si tu ca nu pot face asta?''
Ii raspund,punand telefonul pe locul liber din stanga mea
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 12:34 am

S:-Deci ma mai tii minte. Ce onoare pe capul meu.
-Iesi de aici. Imi face rau prezenta ta.
S:-Prezenta fratelui tau vitreg? Tsk...Ce pacat. Si eu care iti adusesem un pachet de tigari.

Spune ridicand un pachet de Uno in aer, uitandu'se plictisit si malefic in acelasi timp spre Mike.
-Le'ai injectat venin in ele sau de unde atat bunatate?
S-Eu ti le'am adus doar pentru a face pace, dar daca nu le vrei...
-Lasa'le pe marginea patului si pleaca.
S-Bine.

Facuse in tocmai cum spusese baiatul. Observand telefonul ce suna citi mesajul zambind larg.
"Scumpete, stii doar ca eu te iubesc foarte mult si nu m'as certa cu tine pentru acest lucru minor,nu?"
Continua ironiile, simtindu'se din ce in ce mai bine. Se apleca dupa pachetul de tigari aflandu'se intr'o ipostaza proasta. Trebuia sa aleaga intre pachet si baiat
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:00 am

APuc din nou telefonul,citind mesajul,incruntandu-ma usor
''Sa inteleg ca deja ai pus mana pe alt pachet,nu?Daca vrei intradevar sa-mi multumesti,lasa-l deoparte si ramai in viata''
Ii trimit mesajul fiind oarecum ingrijorat de noua lui atitudine
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:04 am

Ramase uimit cand observa cat de repede ii citise miscarea, inghitind sec.
"Ai ce'mi oferi?"
Intreba retoric,fiindu'i greu sa lase jos p[achetul. Vroia sa il puna pe baiat "la zid" cu intrebarile doar pentru a'si continua senzatiile tari. Sincer ii parea rau daca lua si fuma o tigara. Mai bine alegea sa se drogheze pentru ultima oara. Zambi slab, asteptand un nou mesaj ce probabil il va deranja. Sincer i se parea prea tupeista intrebarea si nu ii placea cum suna, cu toate ca trebuia sa apeleze la ea
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:07 am

''Mai multe decat iti poti imagina,si sigur ceva mai bun decat iti poate oferii un fum''
Raspund grabit,vrand parca sa ma intorc inapoi la spital,fiind foarte indecis in momentul de fata.Tineam la baiat,asta realizasem de ceva timp incoace insa eram aproape de statiune si nu as fi vrut sa-mi supar prietenul.In plus,stiam ca baiatul era as in ironii si momentan nu avea ce face.Probabil isi aprinsese deja o tigare
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:10 am

Putin nedumerit de mesajul primit, ii trimise inapoi unul:
"Cum ar fi?"
Intreba apucand pachetul de tigari si observand ca are si bricheta lipita de el. Isi musca incet buza, tinandu'l deocamdata deoparte asteptand raspunsul baiatului. Vroia sa se asigure ca nu pierde mare lucru, altfel i'ar fi parut a naibii de rau.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:12 am

''Tot ce ai vrea tu.Nu am apucat sa te stiu prea bine insa sigur ti-as putea oferi o viata mult mai diferita ca cea pe care o ai acum,departe de locul asta.Spune-mi,Italia,cum iti suna?Doa noi doi,departe de haosul din tara asta?''
Doamne,chiar nu-l mai intelegam deloc pe pustiul asta.Ma opresc in mijlocul traficului,injurand printre dinti,intorcand masina
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:15 am

-It-Italia?
Repeta muscandu'si buza si marindu'si involuntar ochii. Privea din cand in cand pachetul incercand sa fie atent la ceea ce butoneaza:
"Italia? Ai merge acolo in calitate de amic... nu am nevoie de alti amici."
Spune dregandu'si vocea si tinand telefonul in mana stanga luand pachetul in mana dreapta
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:17 am

''Amici?Nu imi amintesc sa fi pomenit ceva despre o amicitie.Uite,crezi ca daca as fi simtit pentur tine doar o prietene te-as mai fi ajutat de atatea ori?''
Oftez adanc,apasand pe accelelratie ca sa ajung cat mai repede posibil la spital.La naiba,ar fi trebuit sa-l trag mai mult de limba atunci!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:20 am

Isi inclina capul intr'o parte cand citi acel mesaj, afiasand un zambet fals pe buze, incruntandu'se usor. Ochii incepusera sa i se umezeasca, fiind pus la grea alegere. Tigara ii fusese amic de mai bine de doispe ani.
"Continuati viata pe care o ai in liniste.Chiar vrei sa te incurci cu o pacoste?"
Trimis meesajul realizand in scurt timp ce rau ii complica viata lui Andy cu imaturitatea lui. Inghiti sec scotand o tigara din pachet si strangand'o intre doua degete
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:22 am

''Daca mi-ai fi complicat viata cu ceva nu te-as mai fi bagat in seama de la inceput si nici nu ti-as fi mai dat acel pandantiv,care,pentru mine e mai important decat propia viata.Am trecut de mult de vremea adolescentei in care sa imi pese daca mai pierd ceva,insa,cu singuranta m-ar durea daca te-as pierde pe tine...''
Inca cateva minute si ajungeam la spital.M arugam ca baaitul sa nu faca vre-o prostie pana ce nu veneam
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:25 am

Isi trecu limba urmata de aratator este buza, simtind cum ramane incet fara aer. Isi aprinse tigara fara a o baga in gura. Mai mult o ardea, asta fiind si intentia sa. Citise tot ce ii spusese baiatul. Isi puse o tigara deoparte dand foc la intreg pachet. Numai avea nevoie de el. Isi indrepta capul ridicandu'se si schiopatand pana la perete, unde isi lasa spatele rezemat de micul dulapior. Avea inca o tigara neatinsa si una pe jumatate arsa
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:27 am

Vazand ca nu mai primeam nici un mesaj,eram sigur ca baaitul facuse o prstie.Gonesc pe autostrada,ajungand la spital.Opresc masina cu o frana brusca,coborand repede din masina,luand-o la fuga.AM intrat in spital,alergand spre salon,dand buzna inauntru,cautandu-l din priviri pe baiat,respirand cu mare dificultate,vazandu-se pe chip ca eram speriat ca i s-ar fi intamplat ceva pustiului
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:29 am

Observand usa cum se deschide si se tranteste cu forta de perete inchide ochii, redeschizandu'i lent:
-Cu siguranta tu esti de vina daca va cadea in scurt timp.
Spune, zambind slab facandu'i cu ochiul. Pachetul de tigari inca mai ardea langa picioarele sale, lasand fumul sa se ridice in fata lui Mike. Tigara arsa ii cazuse din mana, facandu;i parca in ciuda ca se fumase singura.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:31 am

M-am apropiat grabit de el,cazand in genunchi,cuprinzandu-l in brate.Il strangeam tare,tinandu-l pur si simplu lipit de mine
-Mike...credeam ca ai patit ceva...
Spun eu cu o voce usor tremuranda,avand inca lapsusurile de respiratie de la fuga
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:34 am

Ce se intamplase cu brunetul?Se comporta cu totul diferit.. Mike era uimit de reactiile sale, acceptand imbratisarea tipului , strangandu'l si el cu forta in brate. Mainile lui tanjeau de mult sa ii simta corpul lui Andy.
-Sunt bine.
Spune scurt, punandu'si barbia pe umarul tanarului, asteptand ca respiratia acestuia sa se regleze.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:36 am

Imediat ce m-am calmat,l-am departat putin ca sa-i privesc chipul,zambind larg
-Ai facut alegerea cea buna,ma bucur ca inca te pot tine in brate
Spun privindu-l patrunzator in ochi,parca sorbindu-i fiecare strop de viata,citindu-i sufletul ca sa vad daca aveam loc in el
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:39 am

Zambi satisfcaut, ochii sai exprimand sentimentul de bucurie.
-Pai ce era sa fac?Nu te pot lasa singur,nu?
Intreba, privindu'i ochii. Culoarea de albastru parca ii citea tot ce simtea, lasand in urma un sentiment de frica. Cu toate ca aceasta frica se transforma rapid intr'o placere unica.
-Tu nu trebuia sa te duci la statiunea aia?
Isi aminti, ralizand iar ca ii incurcase planurile baiatului
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:41 am

-Nu,am lasat-o balta.Ma pot relaxa si alta data,cand si tu vei fi cu mine
Ii raspund,imbratisandu-l din nou,privind spre pachetul ce tocmai terminanse de ars.Eram curios,oare ce simtea cu adevarat baiatul pentru mine?
-Haide,nu mai sta pe jos,trebuie sa stai intins
Spun ajutandu-l sa se ridice
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:44 am

SE ridica mergand pe varful piciorului lovit. Se intinse in pat, privindu'l curios pe baiat. Era sigur ca mintea brunetului era invadat de mii de intrebari, acestea razboindu'se intre ele:
-Ai vreo intrebare sau ceva sa imi spui?
Intreba, sperand sa nu dea inapoi.Sa nu foloseasca motivul penal "nu eram cunstient de ceea ce faceam". Era pregatit sa ii dea explicatiile necesare lui Andy daca asta il va tine aproape de el
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:47 am

M-am asezat pe amrginea patului,langa el,privindu-l atent,dandu-mi jos jacheta
-Numai o intrebare ma tot macina: ce simti cu adevarat pentru mine?Adica stiu ca am intrat in viata ta fara permisiune,sufocandu-te cu atata ajutor,atatea predici si alte chestii insa tu-mi sti motivul pentru care am facut-o
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:49 am

Intrebarea ce il blocase complet. Nu stia cum sa isi exprime ceea ce simte prin simple cuvinte. Era ca si cum i'ai spune florii sa numai creasca.
-Eu..
Spune, tragand aer in piept si marturisind totul dintr'o suflare:
-Eu te plac!
Tipa, inchizand ochii parca speriat de ceva. Probabil de respingere...
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 1:52 am

Chicotesc usor,auzind exact ceea ce ce vroiam sa aud.Imi duc o mana pe chipul uli,mangaindu-i usor obrazul fin,cuprinzandu-i buzele intr-un sarut pasional.Deja tanjisem prea mult dupa lucrurl asta iar acum nu mai era cale de intoarcere
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeJoi Oct 07, 2010 3:27 am

Deschide lent ochii cand ii simte palma pe obraz, observand mica distanta dintre chipurile lor.Nu dupa mult timp simte buzele dulci ale baiatului peste ale sale.Nu putea sa refuze atat timp cat si el isi dorea asta. Isi duse o mana pe pietul lui Andy, trecandu'si timid limba peste buzele brunetului, intrducandu'si'o intr'un final in gura lui.Dorea sa ii exploreze fiecare coltisor a cavitatii bucale,vrand sa il simta numai a lui.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitimeVin Oct 08, 2010 1:29 am

Putin uimit de raspunsul lui,l-am strans in brate insa avand grija sa nu-l lovesc la operatie.Ca sa fiu sincer,ma asteptam la o palma,cu siguranta,insa asta era mult mai placut.Imi deschid gura pentru a-i face loc limbii baiatului,incepand sa ma joc cu ea
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 12 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 12 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 28 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: