| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 24, 2010 8:58 pm | |
| AM marit ochii cand am vazut in ce hal pututse sa cad ape mine,tinandu-l ca sa nu se loveasca.O doamne,acum nu mai era de gluma! -Mike,Mike!Ce ai? Intreb disperat,scuturandu-l putin ca sa-si revina | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 24, 2010 10:06 pm | |
| Respira pe nas, sangele inundandu'i gura,doar o dara avand curajul sa i se strecoare printre buze si sa i se prelinga pana sub barbie, picaturile lovindu'se de asfalt.Nu era constient de agitatia din jurul lui, mintea lui fiind goala si privirea lipsita de viata. Pleoapele se apropie una de alta, redandu'i baiatului intunericul . Starea lui nu era atat de grava pe cum parea...doar un mic lesin . Avea obiceiul sa cada din picioare cand era beat, deci nu era ceva anormal pentru el. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:02 am | |
| Il iau in brate,pe sus,intrand in statiune,strig pe coridor la un baiat spunandu-i sa-l cheme imediat pe Deka in camera mea.Ma apropii de lift,intrand grabit in el,apasand cu greu butonul pentru etajul meu.Clipele cat a durat sa urce mi s-a parut o eternitate.Iesind din lift,intru ca ars in camera,intinzandu-l pe pusti pe pat,agitandu-ma langa el pana ce Deka intra repede in camera,privindu-ma D:Ce ia-i facut ma??? -Taci si cheama repede un doctor!N-auzi!! Tip la el disperat,Deka plecand imediat sa aduca doctorul statiunii.Imi era groaza,eram speriat si nu stiam ce sa fac.Am cazut in genunchi langa el,stergandu-i sangele de pe barbie cu propiul meu tricou ce l-am dat jos,incercand sa aflu ce avea pustiul -Mike,te rog,revino-ti | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:17 am | |
| Sangele continua sa isi faca aparitia de fiecare data cand gura ii era inundata, limba dovedindu'se a fi un organ sensibil.Nicio parte a corpului nu i se mai misca, parand lipsit de viata. Fata'i era palida si alba, ochii negri redandu'i aerul gothic.Inca nu era constient de ceea ce se intampla in jurul sau, ochii fiindu'i inchisi. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:36 am | |
| I-am scos limba din gura fiind sigur ca ea era cauza acelei hemoragii,iar cand am vazut in ce hal putea sa sangere,am luat repede sticla cu apa oxigenata acuri loc era mereu in noptierea de pe partea mea,tratandu-i rana.In scurt timp Deka s-a intors cu doctorul,dandu-ma la o parte pentru a-l lasa sa-l trateze.Il priveam ingrijorat,strangand nervos din pumni,trecandu-mi mainile apoi prin par,plimbandu-na agitata prin camera D:Nu te mai frichini ca ma ametesti si nu-l ajuti deloc! -Taci si lasa-ma in pace! | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:40 am | |
| Cu toate ca el nu era constient, trupul sau raspundea la fiecare miscare, simtindu'si gura invadata. Mana dreapta incepuse in sfarsit sa dea un semn de viata, mai exact sa tremure. Picioarele stateau inca nemiscate, lasand sa spulbere orice speranta.Sangele continua sa curga, cu toate ca nu ca la inceput. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:43 am | |
| M-am rezemat de perete,lasandu-ma in jos pana ce am atins podeaua.Mi-am tras picioarele la piept,lasandu-mi fruntea pe ei.Ma durea slabiciunea mea,ma durea ca din cauza mea pustiul a ajuns in halul asta.Oare faptul ca-l tineam langa mine era gresit?Deka se las ain fata mea,incercand sa ma convinga ca Mike va fi bine insa degeaba,nu vroiam sa-l ascult -Lasa-ma in pace! Rabufnesc dintr-o data,ridicandu-ma de jos,parasind camera.Stiam ca-l lasasem pe maini bune insa nu vroiam sa ma vada cand s-ar fi trezit,nu vroiam sa vada slabiciunea mea | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:49 am | |
| Temperatura corpului sau crestea, dandu'i imaginatiei sale de inteles ca e de la caldura din camera. Tot ce era posibil... In scurt timp un mic marait isi facuse loc printre buzele baiatului, parca reinviindu'i tot corpul prin acel zgomot. Cu toate ca ochii inca ii erau inchisi, corpul reactiona, incepand sa ii tremure in totalitate. Macar asta lasa impresia ca nu e inca mort. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 12:57 am | |
| Docotrul ii inchise rana de la limba,facandu-i un calmant.Deka renuntase la gandul sa vina dupa mine,stiind ca nu ar avea rostul.Cand mi se punea pata,mi s epunea si nu-mi putea face nimeni nimic.Se aseza langa Mike,avand grija de el | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:00 am | |
| Cu toate ca pana acum prezenta lui era pusa la indoiala de catre el insusi, pata neagra iar ii aparuse in fata,adormind. Acum numai era paralel cu lumea, doar se imbata iar cu parfumul unei noi povesti. Se intoarse pe celalalta parte, respiratia reglandu'i'se. Isi duse lent o mana sub cap, gasindu'si o pozitie oarecum comoda | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:03 am | |
| D:Offf,tare mi-e mila de bietul copil... Spuse Deka vorbind cu doctorul,explicandu-i ca fusese supus decurand la o operatie.Eu am iesit din statiune,indreptandu-ma spre parcul ce se afla langa statiune.Ploaia deja incepuse,facandu-ma in curand ud leoarca | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:06 am | |
| Se ghemuise,incepand sa simta lipsa prezentei agitate a brunetului.Mormai, intorcandu'se iar pe'o parte. Trezit de convorbirea celor doi, isi deschise putin ochi, nerezistand sa ii tina deschisi. Privea printre gene, incercand sa inghita fara probleme: -Unde e Andy? Se forta sa intrebe, buzele fiindu'i parca neexistente | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:08 am | |
| Auzindu-i vocea,Deka se apropie de el,stand pe marginea patului D:Ummm...pfff... Nici nu stia ce sa-i spuna,asa ca alese adevarul D:Andy crede ca e numai vina lui ca tu ai patit toate astea.A fugit din camera nesuportand gandul ca tu sa-i vezi slabiciunea.Nu stiu sigur pe unde e acum ins anu cred ca s-a dus prea departe.Si-a lasat cheile aici | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:12 am | |
| Auzind ceea ce susese Deka, isi puse palmele pe perna incercand sa se ridice rapid insa cazand inapoi. Trupul ii era mult prea slabit pentru miscari bruste.Prefera sa numai spuna nimic. Statea nemiscat, cu ochii inchisi si mainile pe langa corp. Cine naiba il puse sa bea? Mai avea si o durere insuportabila de cap. Clar avea nevoie de multe cuburi de gheata. -Cand se intoarce ma anunti, bine? Intreba, respirand dupa fiecare cuvant tot mai greu | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:14 am | |
| D:Daca vrei ma duc dupa el Spuse mangaindu-i usor parul.Acum,pentru el Mike ii era ca un frate.Ajunsese repede sa tina la el,asa era Deka,se atasa repede de cineva,mai ales ca pustiul era si iubitul meu | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:18 am | |
| Nu spuse nimic. Il lasase sa decida singur.Isi redeschise iar ochii cat sa poata observa lucrurile ce il inconjoara.Incerca iar sa inghita,trecandu'si palma peste buze. -Deka... fa'l sa inteleaga ca nu e vina lui. Continua sa isi soliciteze gura, obosind'o intr'unul final. Respira tot mai greu, lucru ce putea sa se observe si la pieptul sau. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:19 am | |
| Deka se ridica din pat,apropiindu-se de usa D:Odihneste-te Mike.Andy va veni incurand aici Iesi pe usa gandindu-se unde as putea sa fiu,amintindu-si ca mereu plecam in parc cand eram nervos.M-am asezat pe o banca,tinandu-mi capul plecat,fiind din ce in ce mai plouat | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:22 am | |
| Gandul ca Andy se invinovatea din cauza lui il agita, lasand sa se observe asta. Respira pe nas,buzele fiind uscate si neavand forta necesare pentru a si le desprinda.Isi duse palma la gura cascand, mormaind niste injuraturi printre dinti cand reusise in sfarsi sa simta durerea. -Au! Tipa,lasandu'si capul cat mai comod pe perna si fiind inca bantuit de propriile ganduri
| |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:27 am | |
| -AM fost un prost,un adevarat prost... D:Da,chiar ca ai fost Auzindu-i vocea lui Deka,imi indrept privirea spre el,marindu-mi ochii involuntar.Stramb din buze,privind din nou in jos D:Haide pustiule,te asteapta Mike -Nu vreau sa ma intorc acolo.Ii e mai bine un timp fara mine... D:Serios?Atunci de ce o fi vrut sa te aduc la el? Tresar usor cand aud ultima replica,strangand din dinti D:uite ce e Andy,nu e vina ta.Se intampla mereu lucrurile astea.Ti minte?Chiar si tu pateai adesea asta si ajungeai mai rau.Dar asta nu insemna ca era vina mea | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:30 am | |
| Cu toate ca Deka ii spuse ca il va aduce pe Andy, baiatul era destul de agitat . Stranse din dinti,punandu'si iar palmele pe asternut, incercand sa se ridice lent. Cu toate ca el cazuse la fiecare incercare repetata, nu renunta, lovindu'se de fiecare data. -L-la nai-ba! Spune, fiind gata sa tipe. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:32 am | |
| D:Nu am sa mai repet si jur ca daca nu vi la el,o sa ti-l fur si rup prietenia cu tine Am inghitit in sec,fiind tras de pe banca de catre Deka -Bine,bine,vin! Spun tragandu-mi mana,urmandu-l | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:34 am | |
| Trase puternic aer in piept, fortandu'si mainile pentru a se ridica. Tot ce incercasa faca era in zadar. De fiecare data cadea, lasandu'l doar cu simple regrete. Acum el se simtea neajutorat in situatia de fata. Mormai ceva printre dinti, nici el nedescifrand ce vruse sa spuna. Isi duse palma pe frunte, simtind cum durere de cap devenise tot mai insuportabila. Clar numai avea sa bea prea curand | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:36 am | |
| Dupa un timp am intrat in statiune,urcand cu liftul la etajul meu,intrand in camera.Deka fusese primul care intrase,urmandu-l si eu,stand mai la usa,privind spre pat printre bretonul care era ud,si statea complet drept,acoperindu-mi ochii | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:40 am | |
| Auzind zgomote ce veneau dinspre usa, privea curios, observand ca nu era nimeni altul decat Andy.Bun se afla si Deka in fata lui insa pentru el , momentan, exista doar brunetul. Respira rapid, incercand iar sa se ridice insa alegandu'se doar cu o durere de maini si nimic mai mult. Injura printre dinti, privindu'i pe cei doi. Brunetul nu avea de gand sa se apropie? Mike stramba din buze, privindu'l cu un colt al ochiului,avand capul pe perna, acesta blocandu'i miscarile bruste ale capului | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:42 am | |
| D:Eu ma duc jos,asa ca va las singuri Spuse apropiindu-se de mine,privindu-ma incruntat inainte sa plece.Iesi pe usa,inchizand-o in urma lui.Imi trec mana prin par,ciufulindu-l usor cat sa pot sa mi-l dau pe spate,fiind complet negru la ochi.Stramb usor din buze,facandu-mi curaj sa ma apropii de pusti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|