Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 27 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:52 am

Isi ridicase palma, privind culorile ,acum schimbatoare, ale cerului printre degete. Se ridica obosit, uitand de doza de suc. O lasa pe prima dreapta, neavand de gand sa se intoarca acum. Intra din nou in magazin,luandu'si de data asta bomboanele lui preferate. Radea ca nebunul, de unul singur. Intotdeauna trebuia sa il apuce nebunia doar la prima gura. Ce'i drept numai bause de mult timp...Iesi din magazin cu un zambet larg pe fata. Nu vroia sa le manance el. Avea de gand sa i le dea lui Andy . Stia ca va fi un gest neinsemnat si minuscul in comparatie cu cele facute de altii dar nici ca isi schimba ideea. Isi trecu limba peste buze, intrand inapoi in hotel, apasand clanta ce acum era dubla in fata ochilor sai.Nu vroia sa il dezamageasca pe brunet cu asa un comportament insa vroia sa se asigure ca nu va suferi prea mult cand baiatul il va inlocui ca un fan infocat .
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:55 am

AM iesit din camera fiind fresh.M-am uitat la ceas observand ca pustiul plecase de ceva timp si trebuia sa coboram la masa.M-am asezat pe marginea patului,stand turceste,butonandu-mi telefonul in timp ce-l asteptam pe Mike sa se intoarca
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:57 am

Isi relua expresia de adineauri, incercand sa o faca pe tipu' oarecum indiferent. Ce'i drept l'a si bufnit rasul cand sa apese clanta. Inghiti sec, muscandu'si buza pentru a se putea abtine.
-Am ajuns teafar!
Spune,ducandu'si palmadupa gat si punand dulciurile pe noptiera. Ilprivi intrebator pe brunet observand seriozitatea ce o avea pe fata.
-Cine a murit?
Intreba, inchizand un ochi si stramband din buze.

Ultima editare efectuata de catre Mike Hauntings in Dum Oct 24, 2010 3:59 am, editata de 1 ori
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:59 am

Auzindu-l intrand,imi indrept privirea spre el,analizandu-l atent.Chiar nu intelegeam ce era azi cu el.Dau usor din umeri,lasandu-mi privirea asupra telefonuli,bagandu-l in cele din urma in buzunar
-Trebuie sa coboram la masa,ne asteapta Deka
SPun ridicandu-ma de pe pat,apropiindu-ma de pusti
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 4:03 am

Se daduse doi pasi in spate, incruntandu'se pentru a vedea mai bine.
-Voi veni.
Spune serios, pasind spre dulap si cautandu'si noi haine. Nu putea sa vina cu hainile alea patate de bere. Isi luase un tricou negru larg si blugi skinny rosii, ducandu'se rapid in baie pentru a se schimba. Isi privi chipul in oglinda, gata sa ii dea lacrimile. Era profund dezamagit de ceea ce vedea. Stramba din buze, stiind ca daca ii va curge macar o lacrima i se va intinde creionul. Schimbat, se reintoarse in camera, privindu'l inca incruntat:
-Sunt gata.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 4:06 am

Gata,deja ma enerva la culme comportamentul lui.Stiam ca se intampla ceva cu el si nu suportam sa-l vad asa
-Uite,Mike,daca am gresit cu ceva mai bine mi-ai spune.Nu stiu ce ai azi ins anu esti deloc in apele tale.Ce-ai patit,ti-e cumva rau sau ce?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 4:09 am

Stranse din pumn, privind aparent plictisit podeaua.
-Imi cer..scuze. Nu vroiam sa..
Acum nici el nu realiza ceea ce spunea, era sub influenta deplina a alcoolului. Il privea printre gene, neavand prea mare stabilitate in picioare.
-Nu vreau sa iti manjesti imaginea cu unu' ca mine. Eu tin la tine..
Clar baiatul delira. Cu siguranta nu ii va placea ceea ce facuse si ceea ce spuse cand va fi mai"treaz".
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 4:22 pm

Imi lovesc usor fruntea,trecandu-mi apoi mainile prin par.Era clar,pustiul e beat.Nu numai ca mirosea a alcool insa mai si vorbea prostii
-Mike,de ce spui prostiile astea?Si in plus cum ai ajuns in halulu asta?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 6:44 pm

-In ce hal?
Intreba retoric, privindu'se cat apucase. In scurt timp realizase, afisand un zambet fals.
-Ah..Pai am mers la magazin si mi'am luat dulciuri.
Spune, ducandu'si palma dupa gat,stramband din buze. Inca delira, avand aceeasi expresie.Se sprijini cu spatele de cel mai apropiat perete, simtind furnicaturi la nivelul picioarelor.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 6:47 pm

Am oftat adanc,trecandu-mi mainile prin par,fiind parca un tic mai nou de-al meu.Chiar nu-l puteam intelege de ce se imbatase.Oare el nu realiza cat de mult rau ii facea acum alcoolul?Ma apropii de el,privindu-l serios si patrunzator in ochi
-De ce ai baut?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 6:51 pm

Isi musca buza incercand sa nu rada.Numai era sigur de reactiile lui, nerealizand ce se intampla cu adevarat in jurul sau.
-Nu am baut. Am gustat.
Spune, simtind un gust amar in gat. La naiba! Cu siguranta numai avea sa bea prea curand.
-Si de ce am facut'o? De ce?
Se intreba, trecandu'si degetul peste buze, punand bot
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:06 pm

-Tu nu realizezi ca abia ai facut o operatie,esti sub tratament si nu ai voie sa pui pic de alcool in gura?Mike,ce e cu tine?Nu mai gandesti limpede?Esti beat de abia mai sti ce spui si in plus nici macar nu ti-ai luat antibioticele
Il mustrez enervat la culme,privindu-l incruntat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:10 pm

El nici nu avea habar ca trebuia sa ia antibiotice. Era o noutate pentru baiat.Stramba din buze, privindu'l incruntat. Bretonul ii acoperea unul dintre ochi, oferindu'i aerul gothic de care avea nevoie. Era nervos, agitat si dominat de sentimente de vinovatie.
-Operatie de care eu n'am avut habar si nu am vrut'o.
Spune, mai mult in soapta, privind podeaua. Cu siguranta ii venea sa tipe acum dar incerca sa nu isi faca o imagine mai proasta decat o are acum in fata brunetului.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:12 pm

Gata,mi-a ajuns discutia asta.Imi inchid ochii,strangand din dinti si din pumni,incercand sa-mi pastrez calmul.Ma intorc cu spatele la el apropiindu-ma de usa
-Ar fi trebuit sa nu-mi bat capul atat atunci.
Mormai enervat,deschizand usa
-Sunt jos la restaurant.Cand ai chef vino si tu
Spun iesind din camera fara sa astept replica lui,apropiindu-ma de lift
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:20 pm

Auzindu'i replicile si studiindu'i fiecare cuvant in parte respiratia i se ingreuna,ochii marindu'i'se involuntar. Ii daduse de inteles ca mai bine il lasa etichetat un caz ratat.Stranse din pumni, nedandu'le lacrimilor permis sa curga. Cu siguranta se comportase a dracului de imatur. Nu isi merita locul pe care il ocupa acum. Se duse spre dulap luandu'si toti banii de care avea nevoie sa isi indeplineasca iar capriciile, aruncand hainele prin camera. Se lasa dominat de nervi, lucru ce ii dauna atat psihic cat si fizic. Stranse pandantivul daruit de brunet in mana, desfacandu'l si lasandu'l pe noptiera. Il locul lui isi puse pentagrame, acestea parca intrecandu'se in stil.
-La naiba!
Tipa, dand un pumn usor in podea,ridicandu'se si iesind grabit pe usa
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:24 pm

AM intrat in lift,sprijinindu-ma de peretele acestuia,alunecand pana jos,stand in sezut.Imi tin picioarele intinse si capul sprijinit de lift,privind trist si melancolic intr-un punct fix.Privirea-mi era goala,culoarea ochilor mei era complet mata acum.Nu intelegeam...chiar gresisem atat de mult ca am vrut sa-i salvez viata ca sa-l pot avea mereu langa mine,ca hotarasem in locul lui sa i se faca operatia?Capul mi-era plin de astfel de ganduri,devenind de-adreptul confuz.Nu stiam ce sa mai fac,cum sa ma mai comport cu el ca s anu-l ranesc,sa nu-l jignesc.Nu ma pricepeam deloc la chestiile astea,fiecare relatie pe care am avut-o inainte tratand-o cu raceala,cu lipsa de dragoste pentru cel cu care eram,facandu-l intr-un final sa ma urasca.Dar cu el era altceva,nu vroiam sa fac la fel.Ma schimbasem pentru el sau macar incercam...si era in zadar
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:33 pm

Enervat la culme isi smulse pierce'ul din limba, scapand un mic tipat de durere. Cu toate ca era sub influenta alcoolului asta nu insemna ca nici numai simte nimic.Incerca sa isi miste limba, observand ca nu isi facuse mult rau si strangand din dinti. Cobora scarile doua cate doua, tinandu'si mana pe balustrada numai pentru a nu cadea. Se simtea atat de penibil.Intr'un final, simtind cum stabilitatea ii disparuse cu totul, se aseza ametit pe una dintre trepte,ducandu'si mana la gura, simtind un gust amar
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:36 pm

La naiba!Facusem o greseala enorma.AM iesit imediat din lift,dand buzna in camera.Aveam de gand sa-mi cer iertare baiatului pentru felul in care am vorbit si m-am comportat cu el,insa camera era goala.Incep sa-i strig numele,cautandu-l peste tot,realizand ca nu era in camera.Gandindu-ma c apoate coborase la masa,parasesc camera luand-o pe scari caci liftul era ocupat acum
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:40 pm

Lasa sangele sa i se prelinga din coltul gurii pana sub barbie, acesta simtindu'se tot mai rau. Se intinse pe scari, dupa cum apucase, privind locul unde se afla dezorientat si speriat. Isi duse mana la nivelul abdomenului simtind ceva ce il apasa, incetul cu incetul, dorind parca sa il tortureze. Se mai imbatase dar nici ca mai avuse senzatii din astea. Barbia incepuse sa ii tremure, dintii provocand un zgomot insuportabil pentru el.Ochii i se inchise obositi, ratiunea sa spulberandu'se in scurt timp. Avea senzatia ca este intr'un loc din care el nu apartine. Isi lipi palmele de scari, ametit, ridicandu'se pentru a pleca mai departe si a se bucura de banii sai.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:46 pm

Am coborat grabit scarile,intrebandu-ma pe unde o fi pustiul.Cand am inceput sa cobor,am observat urme de sange pe trepte,ce coborau pana jos.Ce s-o fi intamplat aici nu stiam,asa ca am urmat dara de sange,conducandu-ma la cel ce o creaase,ramanand socat cand imi dau seama de la cine venea
-Mi...ke...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 7:52 pm

Auzindu'si numele se oprise, intorcandu'si lent capul ca un robot, privind in urma. Observand ca este Andy, privi dezorientat locul unde se sfla, plecand.Nu vroia sa il opreasca nimic acum.Nu vroia sa se mai simta o povara pentru brunet. Chiar si el ii daduse asta de inteles. Degetele de la maini ii erau patate de sange, acesta curgand incontinuu printre buze.Atinse usa imensa , iesind din cladire. La naiba! Si acolo erau trepte? Stramba din buze, coborand una cate una, privirea fiindu'i lipsita de viata
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 8:03 pm

-Mike,stai!
Tip dupa el,luand-o la fuga ca sa-l ajung.Nu aveam de gand sa-l las sa plece,nu atat de usor.Ma zbatusem prea mult ca sa-l am langa mine iar in clipa urmatoare sa-l pierd.Ajungandu-l din urma,il imbratisez pe la spate,soptindu-i la ureche:
-AM fost un prost,iarta-ma.Nu am vrut sa iti vorbesc asa,nu am gandit atunci
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 8:07 pm

Isi sterse dara de sange din coltul gurii, nu dupa mult timp aparand alta. Simtindu'se imbratisat pe la spate, nu avuse timp de vreo reactie. Nu se simtea in stare sa isi mai miste mainile.Il asculta ,cuvintele imprastiindu'se in mintea lui, facandu'l sa ingenuncheze si sa isi duca ambele palme in jurul capului. Bautura il aduse in aceasta stare? Era atat de imposibil sa creada asta. Se mai imbatase , ba chiar se si drogase dar nici ca ajunsese intr'o astfel de stare deplorabila.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 8:15 pm

M-am dus in fata lui,lasandu-ma pe vine,privindu-l atent.Se vedea ca nu-i era deloc bine si imi faceam griji pentru el.Il iubeam si nu suportam sa-l vad in starea asta
-Mike,haide in camera,te rog.Nu-ti e bine,haide sa te intinzi putin
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 8:18 pm

Isi tinea palmele in jurul capului, tinandu'si ochii strans inchisi. Cand si'i deschise, privi iar dezorientat , taraindu'se cu un pas inapoi. Ochii sai emanau frica, in scurt timp transfomandu'se intr'o continua nestire.
-In camera?
Isi indreptase mana dreapta spre brunet,atingandu'i usor obrazul.Simti iar caldura pe care corpul sau o pierduse de putin timp.
-Stii ce?Cu toate ca sunt o povara eu tin la tine ..
Incerca sa ii explice, cazand intr'un final cu al sau cap pe pietul brunetului
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 27 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 27 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 35 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: