Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 26 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:21 am

Eram obisnuit s astrang haine sau s afac curat.Nu suportam mizeria,iar din cauza ca locuiam singur ma obisnuisem de mic cu asta.Termin repede de strans hainele,punandu-le pe fiecare la locul lor,cu ocazia asta si despachetand
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:28 am

Terminand tricoul de strans,isi duse palma libera la gura cascand.Privi printre degete podeaua,observand ca hainele deja isi ocupase locul de drept.Era destul de rapid.Schita un zambet slab, ridicandu'se de jos si apropiindu'se de blugii skinny de mai devreme, scotandu'si creion negru.Il prinse cu dintii,deschizand usa cu mana libera. O inchise rapid, oftand.Era cu mult mai bine cand nu avea palma la ochi.Se apropie de oglinda incepand sa si'i contureze punandu'si in evidenta culoarea ochilor. Dupa parerea lui, acestia nu era atat de mirifici incat sa ii lase cu propria culoare.Isi scoase pierce'ul din limba, in scurt timp punandu'si'l inapoi. Se simtea incomplet fara el.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:31 am

Dupa ce am terminat toata treaba,mi-am dat tricoul jos ramanand iar la bustul gol,caci nu prea suportam sa-mi acopar pielea,mai ales tatuajul.M aintind in pat,stand cu fata-n jos,inchizandu-mi ochii.Cat de bine putea sa fie,mai ales ca eram mort de oboseala
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:39 am

Darele negre ii completau perfect chipul, lasand doar ochii sa ii imprime culoare pe fata. Simtea cum mainile ii deveneau tot mai grele. O simpla atingere si era la pamant.Ochii ii tremurau, ca atunci cand iti trece o lumina prin fata si o percepi cu toate ca ochii sunt inchisi. Era obosit dar nu vroia sa fie iar prins intr'un cosmar fara sfarsit.Trase puternic aer in piept, tinandu'l pret de cateva secunde , imediat dupa incepand sa respire normal. Atinse clanta de metal a usii, simtind cum mainile i se racesc. Analiza cu privirea camera, vazand ca brunetul era pe pat.Se aseza jos,rezemandu'si tacut capul de marginea patului, lasand gesturile sa vorbeasca, gura lui fiind prea solicita in ultimul timp
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:45 am

-Nu vi in pat?Ar trebui sa ne culcam,e deja groaznic de tarziu
Spun fara sa-l privesc,simtindu-i doar prezenta,nefiind nici macar in stare sa-mi deschid ochii
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:50 am

-Asa cred.
Mormai, lipindu'si mainile de podea, ridicandu'se.La inceput se simti ametit ..parca se legana,intre timp inclazindu'i'se tot corpul incepand de la cap.Isi simtea trupul greu, avand impresia ca fiecare celula din el complota impotriva lui.Se aseza in pat, incercand sa zambeasca:
-Noapte buna!
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:53 am

M-am intors cu fata la el,privindu-l scurt.Ma asez mai comod,inchizandu-mi ochii,mormaind si eu la randul meu un ''noapte buna'' cald,urmat apoi de o partida de somn instantaneu
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 2:09 pm

Isi inchise ochi, fracandu'si'i cu ambele maini. Ii era atat de somn incat numai putea pune rezistenta. Se aseza cat mai comod, adormind. Acum iar se afla la granita dintre realitate si fictiune. Mii de imagini ii aparuse in fata, acesta axandu'se doar pe o pata de culoare neagra. Stia ca astfel nu putea sa se dezvolte un cosmar.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:09 pm

La cat de obosit eram in urma noptilor nedormite si a agitatiei continue din ultima vreme,nici macar ce visam nu stiam,insa ceva era sigur,ca dormeam si nu aveam cosmaruri
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 11:13 pm

Acum dormea, imaginandu'si tot felul de lucruri. De mult numai avuse parte de un somn bine meritat. Problemele interveneau mai tot timpul, nelasandu'le impresia celor din jur ca baiatul are doar saptispe ani. Se intoarse pe celalalta parte, lipindu'si palma de pieptul brunetului. Nu era constient de ceea ce facea, doar dormea... Era asa de linistit.Momentan trecutul numai intervenise peste visurile sale, lasandu'l totusi in intuneric, cum era mai mereu.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 12:25 am

Orele treceau cu repeziciune cand dormeai si erai extenuat.Sincer sa fiu,mai exact nu stiu cat am dormit insa deja ma simteam putin mai bine,fiind inca uimit de ce somn linistit avusesem.Dintr-o data aud usa trantindu-se,si cineva strigand ca din gura de sarpe:
D:Trezirea!!!Arde statiunea!!!
Auzind strigatele alea,mai mult tipete,tresar urat din somn,stand in fund,privind confuz in jur
D:Na ca ti-am facut-o tontule!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 1:36 am

Isi deschide lenes ochii, auzind un tipat ce inca i se repeta in minte, ca un ecou. Se ridica, masandu'si usor tampla.
-Neata Deka!
Ii spune, privindu'l printre gene nefiind sigur de ora. Trebuia sa fie tarziu deoarece lacrimile ploii inca se loveau de geam, lipsa soarelui facandu'se simitita.
-Cat e ceasul?
Intreba dand dovada de o raceala ce nu o aratase pana acum. Se trezise cam moracanos. Chipul sau avea expresia unui om obosit, sufocat de probleme.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 1:39 am

-Tu...ai incrurcat-o!Tip sarind din pat,fugarindu-l pe Deka.Intr-un final il prind,doborandu-l la pamantul,stand turceste pe spatele lui,dandu-i bobarnace in cap.Auzindu-l pe pusti,imi indrept privirea spre el
-Cred ca e vre-o 10 dimineata
D:Ahhh,sa sti ca e 9.Si da-te jos ca esti greu!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 1:48 am

-Si credeam ca eu reactionez copilareste
Spune, oarecum amuzat, ducandu'si palma dupa gat.Clipi des pentru a se trezi, vazand in ceata. Se ridica de pe pat, indreptandu'si spatele. Isi puse din nou pierce'urile, acum fata lui fiind completa.
-Auzi? Pe aici este vreun magazin?
Il intreba pe Deka, dorind sa isi cumpere acadelele lui preferate si poate niste bere sau energizante. Isi dasu mana la gura cascand, asteptand raspunsul tipului, privindu'l printre gene
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 1:50 am

D:E jos,langa statiune.Te duc eu acolo daca namila asta se da jos de pe mine!
-Namila?Sa ma dau jos?Sunt eu cel care a dat buzna in camera mea strigand ca a luat foc statiunea???Nu prea cred cap sec!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 1:57 am

-Cred ca ma descurc.
Spune, avand inca raceala in glas. Era a naibii de moracanos, in momentul de fata nimic avand posibilitatea de a'l inveseli. Se indrepta spre dulap tacut ca intotdeauna, scotandu'si blugii skinny negri, camasa in carouri si bineinteles ce ii mai trebuia. Se duse in baie fara sa anunte sau sa zica ceva, incepand sa se imbrace, intre timp privindu'si trupul in oglinda. Nici de el numai era mandru. Vazandu'se imbracat, isi scoase creionul negru din blugi. Avea obiceiul sa poarte unul in fiecare buzunar: hanorac, blugi nu conta.Isi contura ochii pentru prima oara accentuand liniile. Si le facuse mai groase ca de obicei. Isi fixa bine pierce'urile, punandu'si pentagrama lunga la gat, lasand'o pe sub camasa, altfel se observa prost. Se privi iar in oglinda,privirea lui fiind scarbita de ceea ce vede. Inghiti sec, stramband din buze. Reintrase in camera privindu'i pe cei doi.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 1:59 am

M-am dat in cele din urma jos de pe Deka,intinzandu-mi oasele amortite
-mai tarziu ma duc la masaj.Ma doare spatele de mor
D:Deja incepi sa ruginesti?
-Cine vorbea
Spun apropiindu-ma de dulap,luand un prosop ca sa fac un dus si sa ma revigorez putin
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 2:34 am

Cu ochii ca de stafie, il privea pe Andy. Fata sa era alba, obosita si darele negre completau perfect chipul sau.
-Am plecat la magazinul ala.
Spune, apropiindu'se de dulap si luandu'si banii, fara sa dea vreo explicatie in privinta comportamentului sau.
-Daca ai nevoie de mine, ma gasesti prin apropiere.
Ii zice, amintindu'si ca nu are telefon. Isi trecuse degetul aratator pe sub ochi, pentru a se asigura ca darele de creion nu se intinse
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 2:37 am

Il privesc ciudat pe pusti,neintelegand ce era cu el.Ceva sigur i se intampla,asta era clar,pana si Deka observand.AM preferat sa tac din gura si sa nu-l intreb,fiind sigur ca nu-mi va spuse
-Bine,nu sta prea mult,e urat afara
Spun mutandu-mi privirea in directia lui Deka,care si el ma privea intrebator
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:28 am

-Bine!
Spune pastrandu'si indiferenta in voce. Expresia fetei ii acoperea starea ce'o avea, incercand sa o ascunda insa realizand si el ca da gres.Iesi din camera, privind in urma inainte sa treaca de pragul cladirii. Stramba din buze, marindu'si rapiditatea pasilor. Simtind frigul de afara, se incrunta usor, lasandu'si bretonul peste ambii ochi. Doar suntele lanturilor ii mai tinea companie. Cauta cu privirea magazinul, gasindu'l in scurt timp. Intra fara sa isi ridice privirea din pamant si ducandu'se direct la raionul de dulciuri ce erau la vedere. Isi lua vreo 3 4 acadele, o doza de suc una de bere si un pachet de gume. Hotarat, se intrepta sa si le plateasca, inghitind sec cand trece pe langa pachetele de tigari. Atinse unul retragandu'si rapid mana. Nu avea voie de tigari. Ofta scurt, platindu'si dulciurile si restul lucrurilor din mana iesind cu un mic zambet pe buze.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:30 am

D:Ce naiba i-ai facut de e in starea aia?
-Eu?Nu i-am facut nimic,nici eu nu stiu ce are
D:Si nu aflii?
-Mai bine il las in pace,nu vreau sa-l bat intr-una la cap.Ma duc sa fac dus asa ca valea
SPun intrand in baie,dandu-mi hainele jos.Dau drumul la apa,intrand sub dus,relaxandu-ma
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:34 am

Privi locul unde se aflase, asezandu'se pe scarile unei cladiri. Isi puse doza de bere langa piciorul sau, despachetandu'si acadeaua Shika. Isi trecu posesiv limba peste partea cu guma, simtind gustul dulce de capsuna .
-Mmm!
Mormai, aruncand'o intr'un final. Niciodata nu termina acedelele pana la capat. Isi puse restu' in buzunar, incepand sa bea berea fara sa se gandeasca la posibilile consecinte. Dupa prima gura se stramba, incepand sa injure printre dinti. Cu siguranta combinatia acadea-bere nu era una pe care sa o mai repete.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:39 am

Deka pleca din camera,coborand jos unde era restaurantul ca sa de aindicatii pentru micul dejun.Eu mi-am continuat dusul,iesind in cele din urma de sub el.Opresc apa,stergandu-mi corpul cu prospul,uscandu-mi fugitiv parul.Intru in camera,incepand sa-mi caut haine de schimb,analizandu-le cu atentie
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:43 am

Arunca doza terminata pe unde apucase, nepasandu'i ca erau si oameni pe acolo. Isi trecuse palme peste buze, uitand pe moment de toate. Isi intinse corpul pe scari, dupa cum apucase, bagand trei gume in gura. Nu vroia sa miroase a bautura. Ura lucrul asta. Simtea cum corpul incepuse sa prinda viata din nou, fiecare particica incalzindu'se, incepand de la cap.Privea asa zisul cer, fiind indiferent la vederea culorilor ce se amestecau in fata ochilor sai.Credea ca imaginatia ii juca iar feste.Doar nu se schimba dintr'o data culoare cerului, nu?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitimeDum Oct 24, 2010 3:46 am

M-am schimbat repede de haine,apropiindu-ma de oglinda.Mi-am luat creionul,incepand sa-mi refac conturul ochilor,aranjandu-mi putin parul.La cum eram tuns acum,nu mai trebuia sa-l umplu de fixativ ca sa stea asa cum vroiam,acesta stand de la sine rebel si perfect
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 26 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 26 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 35 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: