Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 12:46 am

Dadu negativ din cap, sustinandu'si afirmatia:
-Nu .. Eu am intervenit.
Spune, fiind foarte curios cu cine vorbise, insa nu credea ca e momentul potrivit pentru o astfel de intrebare. Se incrunta pentru a'l vedea mai bine, starea de somnolenta revenind. Clar nu mai avea de gand sa calce vreodata intr'un spital! Inghiti sec, vrand sa il intreba insa neavand curajul sa deschida gura.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 12:49 am

-Ti-am zis deja nu-i vina ta,e doar vina lui fratemiu,mereu trebuie el sa-mi dea dureri de cap
Trec pe langa pusti,cazand pe ganduri.Trebuia sa fac repede ceva altfel puteam sa spun adio la afacerea mea
-Ma duc pana la Deka.Incearca sa te culci
Spun fara sa-l privesc,apucand de tricoul ce era aruncat pe jos,parasind camera dupa ce l-am imbracat
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 12:54 am

T6rebuia sa se obisnuiasca si cu astfel de reactii. Isi daduse ochii peste cap, nerealizandu'si gestul altfel nu l'ar mai fi facut.
-Bine..
Spune, vorbind mai mult singur cu toate ca era adresata brunetului.Trase aer in piept, intorcandu'se in camera si asezandu'se jos, rezemandu'si capul de marginea patului. Ce s'a intamplat? Nu stia. Se pare ca trebuia sa se lamureasca singur, Andy fiind cam ocupat.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 12:58 am

AM dat buzna de-a dreptul nervos in camera lui Deka,apropiindu-ma grabit de pat,punandu-mi mainile pe umerii lui,zgaltaindu-l pana ce a amatit
-Trebuie sa ma ajuti!Chris ne-a stricat afacerea cu italianul.Vorbeste tu cu el,impacal,nu-mi pasa cum faci numai sa-mi aduci aparatura de la el!
D:Oi,oi,nu...ma mai...zgaltana!Mi se face rau...
I-am dat drumul,trantindu-ma in sezut pe podea,trecandu-mi mainile prin par,lasandu-mi capul in jos
-Ce naiba ma fac?Daca nu pun mana pe aparatura aia adio visul meu...
D:STai calm,il sun imediat.Am sa rezolv asta,intr-un fel.Nu te teme Andy,va fi bine
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 1:08 am

Astepta ca din moment in moment sa se deschida usa si sa ii explice si lui ce se intampla. Isi duse genunchii la piept, punandu'si chipul pe palmele rezemate de genunchii sai. Avea o durere de cap insuportabila. Brusc isi aminti de pastilele ce le avea in blugii pe care ii purta la spital. Mereu purta pastile de cap cu el. Era un obicei la el asta. Incepu sa caute ca disperatul blugii, scotand toate hainele. Intr'un final ii gasi, scotand tableta de pastile si inghitand doua. Erau a naibii de amare. Se stramba aruncand tableta pe pat, continuand sa se strambe.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 1:52 am

AM ramas in pozitia aia ceva timp,in timp ce Deka il suna pe cel cu pricina,incercand sa-i explice.Italiana nu o vorbeam bine si nu intelegeam multe din ce spuneau.M-am ridicat,intinzandu-ma pe pat,ramanand ganditor.Cand aveam sa vin acasa,fratemiu o incurca rau de tot de data asta
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 2:22 am

Isi trecu palma peste buze, fugind pana in baie pentru a'si clati gura. Erau a naibii de amare. Deschise usa grabit, ducandu'se direct la chiuveta.Lua apa in palme, aruncand'o pe fata lui si inghitind cateva picaturi.
-La dracu !
Mormai, privindu'si fata, observand ca dara de creion se intinse. El nu se demachia inainte sa se culce. Mai niciodata nu umbla cu ochii conturati. Incepuse sa se demachieze, scapand incetul cu incetul de acea culoare stridenta.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 1:14 am

D:Ai avut noroc,iti da aparatura cu o conditie:fractu sa-si ceara scuze
Auzind cele spuse,m-am incruntat,ridicandu-ma din pat.Aveam iiar aceea privirea de demult:o privire ca de diavol,rece ca gheata,culoarea ochilor devenind din ce in ce mai strident de amenintatoare.Am dat buzna in camera,trantind usa in urma mea,apropiindu-ma de valiza,incepand sa o scotocesc
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 1:33 am

Isi trecu palma pentru ultima oara peste ambii ochi, auzind o izbitura. Inchiseo chii, redeschizandu'i si stramband din buze. Ce naiba mai putea fi si acum? Isi strecura capul pe dupa usa de la baie, privind in camera. Se pare ca brunetul cauta ceva . Ofta scurt, indreptandu'si spatele si ducandu'si degetul aratator pe buza inferioara. Mai bine statea acolo pana se machia din nou, pentru a nu'i vedea fata fara pic de culoare.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 1:43 am

Mi-am scos toate hainele si lucrurile din valiza,aruncand-o de podea cand nu am gasit ceea ce cautam.Imi trec mainile prin par,injurand printre dinti,cazand pe ganduri.Ma apropii de un dulap tragand de sertar,incepand sa rascolesc si pe acolo
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:15 am

Ce se intampla?Nici el nu stia. Brunetul nu ii daduse nicio explicatie. Intra in incapera crezand ca il poate ajuta, uitand pe moment ca e demachiat.
-Ce cauti?
Intreba, stramband din buze,asteptand un simplu raspuns. Isi indrepta coloana, intre timp scotandu'si pierce'ul din buza inferioara.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:19 am

-Caut o nenorocita de agenda neagra
Spun enervat la culme,inca avand aceea privire de demon.Nu prea stateam bine cu nervii in ultima vreme iar oboseala incepea sa-si spuna cuvantul asupra temperamentului meu.Nervos ca nu gaseam agenda,am dat cu pumnul in perete lasand o urma destul de urata in urma.Imi lipsesc spatele de perete,alunecand usor pana pe podea,stand cu sezutul pe ea si cu picioarele intinse.Mi-am lipit capul de perete,privind intr-un punct fix
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:23 am

Cu toate ca era vremea sa se sperie, el chicoti slab,aducandu'si aminte de nervii ce ii avuse cand a rupt usa din balamale. Vroia sa ii fie de ajutor dar nici el nu stia unde si'a pus agenda brunetul. Se aseza langa baiat, schitand un zambet sters:
-Calm.
Spune, apropiindu'si genunchii de piept si tinandu'si mainile pe podea. Privea urma facuta de brunet, ridicand o spranceana. Ce putea fi atata de important incat sa il tulbure in halul asta?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:25 am

-Daca nu gasesc agenda aia pot sa-mi iau adio la visul meu...
Spun cu jumatate de gura,lasandu-mi capul aplecat,parul mai lung acoperindu-mi putin ochii.Eu venisem aici sa ma relaxez,sa-mi petrec timpul cu cel pe care-l iubesc nu sa rezolv prostiile facute de un dobitoc si sa-mi spulber visul
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:41 am

In sfarsit aflase si baiatul ceva.
-Vis?Ce vis?
Intreba curios,privindu'l si tragand aer in piept.Ce putea fi atat de important?Schita un zambet larg,punandu'si mana pe umarul brunetului, cu cealalta ciufulindu'l. Era atat de placut pentru el sa ii urmareasca conturul fetei. Il ajuta sa gandeasca mai limpete...lasand deoparte gesturile copilaresti in care se prostea.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:45 am

-Sti,mereu am vrut sa deschid un club al meu.Un club mare unde toti sa-si gaseasca un loc,unde sa se simta in largul lor.Cei care nu sunt intelesi,ca mine,ca tine,sa vina sa se distreze iar trupele sa-si faca debutul sau pur si simplu sa cante de placere.Italianul are cea mai buna aparatura posibila:boxe,microfoane,instrumente,tot felul de lucruri.Daca nu gasesc agenda unde am scris parola de la cont,nu voi putea sa-i platesc
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:52 am

-Aha.
Mormai,tracandu'si degetul peste buza inferioara. Sigur vazuse agenda aia da nici ca isi amintise unde . Isi dadu usor cu palma peste frunte, realizand ca el este responsabil de disparitia acesteia. El o luase din sertar si o puse in noptiera, incurcandu'l in anumite privinte. Chicoti, ciufulindu'si incet parul la spate. Vroia sa vada pana unde este limita brunetului dar deja avea o urma mare pe perete.Se ridica vesel, zambind larg. Trase sertarul noptierii scotand asa zisa agenda.privind oarecum vinovat si rasfoind paginile:
-Eu sunt eroul ! Merit rasplata, nu?
Intreba entuziasmat, sperand sa nu il completeze brunetul cu ceva de genu "dar si vinovatu"
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:54 am

Mi-am ridicat capul indreptandu-mi privirea spre el,vazand agenda.Sar in pincioare,cuprinzandu-l imediat in brate,strangandu-l cu putere
-Esti cel mai tare!
Il sarut apasat pe gura si fugitiv,luand agenta,fugind din nou in camera lui Deka
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 3:59 am

-Ce mai rasplata.
Mormai, stramband din buze. Oricum, se multumea si cu sarutul pe frunte, mult mai bine decat nimic. Isi daduse iar cu palma peste frunte, incepand sa stranga hainele de pe jos. Normal, el le baga neglijent in dulap si termina si cu asta, insa acum realiza ca nu e singur in camera.
-Ah!Asta nu va fi distractiv..
Spune, privind mormanul de haine ce parca vroia sa ii faca in ciuda. Cum sa stranga atat? Numai spalase o farfurie de mai bine de 4 ani si acum trebuia sa stranga atatea ?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:01 am

-Deka!I-a de-aici.Asta e parola.Termina odata cu asta,vreau sa dorm,sa ma relaxez,si sa stiu ca am tot ce trebuie pentru club
D:STai calm.Haide,intoarce-te la Mike,cred ca l-ai ametit de tot
-Da...bine,vorbim maine
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:07 am

Privea speriat hainele, nefiind cea mai buna idee de pana acum.
-Cu ce sa incep?Tricoul? Nu!Blugii! Dar ..
Era de'a dreptul stresant cand nu stia ce sa faca. Ofta scurt, tragand puternic aer in piept.Incepuse sa stranga blugii intr'o parte, trecanu'si din cand in cand limba peste buza inferioara. Fara pierce'uri se simtea a naibii de aiurea. Privea printre gene hainele ce i'au ramas, continuand sa stranga, pana cand isi lasa corpul sa cada pe ele. Era epuizat. Brunetul isi luase haine cat pentru un an intreg. Si pe langa asta mai erau si hainele sale, ca doar i'a trebuit pastile
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:09 am

Am parasit camera lui Deka,ranjind larg.In sfarsit totul se rezolvase.In cele din urma,cred ca datoram niste scuze pentru Mike,la cum m-am purtat.AM intrat incet in camer,aindreptandu-mi privirea spre el
-ce ai patit?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:13 am

Privea cu un ochi usa ce se deschise, sprijinindu'se in coate.
-La ce te referi?
Intreba retoric acoperindu'si ochii cu palma. Isi readuse aminte de ochi. Se pare ca a fost prea prins cu stransul hainelor si nu a realizat ca tocmai se demachiase.Stramba din buze,privindu'l pe brunet printre degete:
-Da' tu iti iei tot dulapu' cand mergi undeva?
Il intreba,privind cu un col al ochiului lucrurile ce inca il asteptau
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:15 am

AM inceput sa rad,apropiindu-ma de el.M-am asezat in genchi,ajutandu-l sa stranga hainele
-Nu chiar insa imi place sa am cu ce ma schimba.In plus,trebuie sa-mi cer scuze.In ultima vreme n-am fost deloc in apele mele.Cred ca te-am cam speriat cu atitudine amea de adineauri,sper sa ma poti ierta
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitimeSam Oct 23, 2010 4:18 am

Stramba din buze, fiind sigur ca il poate santaja emotional pe brunet.Cu toate astea,nu vroia sa profite de situatie.Dadu negativ din cap, inca tinandu'si palma la nivelul ochilor.
-Nu'i nimic.
Spune, apucand un tricou la nimereala cu mana libera,incercand sa il stranga.Ideea nu era atat de buna. Mai bine isi refacea conturul ochilor, apoi continua ceea ce incepuse
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 25 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 25 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 34 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: