Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 34 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:07 am

AM ranjit larg can i-am auzit cuvintele,raspunzandu-i la imbratisare.Eram foarte multimit ca pustiul iesise in sfarsit din carapacea lui si era mult mai deschis acum fata de mine si chiar si de Deka
-Si eu te iubesc pustiule,mai mult decat ai crede
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:17 am

Zambi larg, continuand sa il imbratiseze din ce in ce mai strans, insa cu mare grija. Iar incepuse in mintea lui sa ii estimeze varsta, incercand sa si'o aminteasca dar nici ca reusea. Inca ii lipseau mici amanunte, ce le aflase insa acum erau in ceata.Clipi des, reusind sa faca sa dispara durerea de ochi. Sarind de la o idee la alta, isi aduse aminte de pastile, marindu'si ochii involuntar. Si le lasa pe podea insa acum totul era atat de curat incat nu stia noul lor loc:
-Auzi?Stii unde este o tableta de pastile?
Intreba, nespecificand intentionat numele
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:19 am

AM cazut pe ganduri cand m-a intrebat asta,privindu-l usor incruntat
-O tableta parca am strans-o eu insa nu-mi amintesc unde am pus-o
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:23 am

-Nu'ti amintesti?
Intreba, tragand puternic aer in piept.Nu il deranja deloc, insa cu siguranta va avea nevoie de ele in viitorul apropiat. Isi lasa picioarele sa atinga din nou pamanul, inca avand mainile in jurul trupului brunetului. Isi puse pentru cateva secunde capul la pieptul sau, simtindu'i bataile inimii. Acel ritm va ramane intiparit in mintea sa,mult timp dupa acel moment
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:30 am

Desii pustiul continua sa ma alinte cu imbratisarile lui,eu tot eram concentrat pe tableta aia,incercand sa-mi amintesc unde era.Imi sotrceam creierii,pana la urma trebuia sa-mi amintesc,ce naiba?!
-Gata,stiu!!!
Spun eu din senin,mai mult tipand,afisand un ranjet larg
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:33 am

Fiind trezit "la realitate"de tipatul entuziasmat al brunetului, se incrunta, fiind gata sa rada. Isi opri orice eventual gest, ridicand doar o spranceana:
-Ce?Ce stii?
Intreba ducandu'si o mana dupa gat, lasandu'si corpul rezemat de perete. Inca nu si'a recapatat intreagul echilibru.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:36 am

-Unde sunt pastilele!
SPun entuziast,dandu-l jos pe pusti de pe mine.Ma ridic de pe pat,apropiindu-ma de dulapul unde-mi tineam carnetele,argintaria pe care o purtam si alte chestii,incepand sa cotrobai pe-acolo
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:40 am

-Aha.
Mormai, ciufulindu'si parul de la spate, lasandu'si bretonul peste ambii ochi. Ochii ii erau conturati cu negru, avand grija ca ochii sai de data asta, sa nu iasa in evidenta.Il privea amuzat pe brunet, inclinandu'si usor capul intr'o parte. Se aseza jos, rezemandu'si capul de marginea patului, inca asteptand. Altceva mai bun nu avea de facut. Conditia sa fizica nu ii oferea mai multe posibilitati, de aici si ura fata de ideea prosteasca ce ii venise pe moment.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:43 am

Cat timp eu cautam tableta,Deka se intoarse cu un platou gigantic plin de prajituri cu crema de toate feluri,mini-torturi si alte dulciuri,infulecand,separea,si pe drum cateva
D:M-am intors!!!
Vorbise cu gura plina,abia intelegand ce spusese
-Ma nu mai fi nesimtit si vorbi cu gura plina
D:Pardon..
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:49 am

Chicoti, privindu'i in continuare amuzat. De fiecare data, la fiecare contact vizual acestia trebuiau sa "se complimenteze" reciproc intr'un mod destul de amuzant. Se ridica cam greu de jos, inclinandu'si capul in ambele parti si indreptandu'si spatele.
-Ai! Cate ai Deka?!
Spune ironic ridicand des din sprancene. La cat manca Deka, cu siguranta aia era un nimic.Brusc isi aminti ca nu isi termina toate dulciurile nici el.Ii ramasese putinele gume din pachet, vreo 2 3 acadele si bomboane de ciocolata, ce spera sa nu se fi topit .
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:53 am

D:Vreo 50 cred
SPuse punand platou pe masuta in fata patului,invitandu-l pe Mike sa manance cu el
D:Tie ti-am adus cafea ca stiu ca nu prea mananci dulciuri
-Merci
SPun gasind tableta,apropiindu-ma de cei doi,intinzandu-i-o lui Mike
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:57 am

Intinse mana pentru a'si lua tableta de pastile, stramband din buze. Isi aduse aminte cat de scarboasa putea fi. Inghiti sec, privind intregul platou. Cu siguranta Deka era un adept al dulciurilor la fel ca si el. Isi luase un fursec la nimereala muscandu'l cu pofta. Cu toate ca mancase de multe ori dulciuri, niciodata nu isi aflase limita. Parca era o masinarie facuta special pentru aceste lucruri.
-Niamii!! Deka cu siguranta stii sa alegi!
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 2:59 am

D:Hehehe,stie Deka ce stie.In plus,dulciurile sunt viata mea,as manca intr-una daca nu as tine putin la silueta mea.Insa mai fac si cate-o exceptie
SPuse continuand sa manance.Eu mi-am luat cafeaua,asezandu-ma turceste in fata lor,pe jos,fiind pozitia mea preferata
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:03 am

-Ah! Deka trebuia sa ma ajuti sa limitez faza cu mancatul dulciurilor..
Spune, stramband din buze, continuand sa se infructe cu toate delicatese ce le avea in fata lui. Daca putea cu siguranta manca in fiecare minut.
-Si tu nu vrei ?
Intreba, intinzand un fursec spre brunet, observand ca el bea doar o simpla cafea si nimic mai mult.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:05 am

-Nu merci,ma multumesc cu cafeaua mea
Ii fac scurt cu ochiul continuand sa beau cafeaua
D:Nici nu ma mir ca intre tine si un schelet nu e mare diferenta.Cum sa nu-ti placa dulciurile omule?
-Pffff>.< esti enervant1Nu imi plac,imi fac greata
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:08 am

Dadu usor din umeri, muscand din fursec fara a mai sta pe ganduri. Dulciurile erau inceputul si sfarsitul lui. Ele si cu alte lucruri ii tinusera companie inca de mic copil. Continua sa manance, oprindu'se intr'un final. Nu ac isi aflase in sfarsit limita dar numai simtea nevoia de a simti gustul dulce.Isi trecu palma peste breton, lasand gesturile sale sa vorbeasca pentru el
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:10 am

Il priveam ciudat pe Deka care tot comenta la faptul ca nu imi placeau dulciurile,oftand adanc.Il lasam sa vorbeasca in voie,eu vazandu-mi linistit de cafeaua.Nici cand am fost copil nu am stiut ce e aia sa-ti placa dulciurile pentru ca atunci nu-mi permiteam sa le cumpar,rmanand fara parinti de mic si mai avand grija si de fratele meu,si nici acum nu eram un impatimit al lor
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:13 am

Isi reindrepta spatele, inclinandu'si capul intr'o parte.
-Ai! Ma indreb cum ar fi daca am semana la gusturi. Ne'am certa oare de la dulciuri?
Intreba,zambind larg privindu'l cald. Isi puse edgetul sub barbie, realizand cat de ciudat a sunat intrebarea retorica.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:16 am

Imi indrept privirea spre Mike,ascultand atent ceea ce spunea
-Nu cred.Adica as fi impartit totul cu tine,cum e normal intr-o relatiei.Cred...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:55 am

Chicoti, muscandu'si usor buza inferioara:
-Crezi?
Intreba retoric, stramband din buze. Cu siguranta nu vroia sa isi imagineze o cearta intre cei doi cu simplu motiv "dulciurile"
-Eu cu siguranta as imparti
Sari ca ars, incercand sa rasounda cat putea de repede
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 3:59 am

AM inceput sa rad,amuzant de noul temperament al pustiului
-Ma bucur sa aud asta.Nu mai mananci?Deka mai are putin si plezneste deja
D:Mai taci...pfff..mi-e rau
-Eu nu fac pe dadacu
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 12:27 pm

-Eu numai mananc.
Spune, aprobandu'se prin miscari lente de cap. Ii intinse lui Deka tableta de pastile, zambind:
-Poate te ajuta. Nici eu nu's o dadaca buna.
Ii zise, dand scurt din umeri. Inca ii place sa se amuze de situatie, cu toate ca pastilele erau speciale pentru astfel de dureri.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 8:08 pm

APuca tableta,ducandu-se la baie,si stiam si pentru ce s-a dus.Inchise repede usa in urma lui,auzindu-l deja cum pusese stapanire raul pe el.AM oftat adanc,punand ceasca pe platou,ridicandu-ma de jos
-Ma duc la el
Spun intrand in baie,inchizand usa dupa mine.Nu aveam incotro,trebuia sa am grija de el
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeJoi Noi 04, 2010 8:29 pm

-Bine.
Spune dand din umeri, nelasand ingrijorarea sa ii afecteze expresia fetei. Dadu' pozitiv din cap pentru a'si aproba propriul cuvant. Stramba din buze, impingand platoul cu putini milimetri mai departe de el. Isi duse degetul aratator in jurul ochilor, incercand sa isi retuseze conturul.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitimeVin Noi 05, 2010 12:04 am

Stateam langa Deka avand grija sa nu pateasca nimic,facand iar pe dadacul cum faceam deobicei cand se intampla asta.Dupa ce s-a racorit,l-am luat punandu-i capul in ghiuveta,dand drumul la apa rece ca sa-si revina si s anu mai fie atat de ametit.AM luat un prosop,incepand sa-i sterg parul.El statea rezemat de cada,iar eu in genunchi in fata lui uscandu-i parul cu prosopul
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 34 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 34 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: