| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 8:56 pm | |
| -Doar sa o pandajezi, nimic mai mult! Spune, privindu'l imbufnat ca un copil mic lasandu'si mainile sa cada pe langa corp. -Un simplu bandaj! Il avertiza inca o data, inchizandu'si ochii,tragand aer in piept si intorcandu'se cu spatele la doctor. Simtea ceva ciudat ce nu ii trezea amintiri prea placute. Pe moment ii venise mii de idei in minte,ce se imparteau pe diferite subiecte. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:00 pm | |
| D:Da,am inteles.Doamne,nici nu ma mir ca se tine ANdy ca un scai dupa tine.Parca l-as trata pee l acum -Oi,nu mai vorbii prostii D:Taci din gura ca iti arunc cu ceva in cap.Nici macar nu ti-a fost mila sa-l tratezi in halul asta pe bietul copil | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:04 pm | |
| Dadu negativ din cap, pastrandu'si zambetul sadic pe fata: -O simpla atingere fata de... Se opri, marindu'si ranjetul de pe fata. Avea mii de idei si din pacate nu putea sa i le impartaseasca nimanui. -Oricum acum sunt bine. Iar cand vei termina sa ma pansezi voi topai intr'un picior. Spune ironic, oprindu'si privea parca fara viata spre brunet. Intotdeauna il inspira cand nu avea idei | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:07 pm | |
| Ii priveam atent pe cei doi,privirea de demon inca simtindu-si prezenta.Nu eram 100% calm inca,nu dupa ce Aiden si Chris au fost la un pas de a-mi calca pe cuvant,asta numindu-se tradare.Arunc chistocul de tigare,prijind in jur tacut | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:10 pm | |
| Statea nemiscat,privindu'l inca absent pe brunet.Oare chiar era instare de asta? Sa renunte asa usor dupa atatia ani? Ar putea asa zisa gasca a lui sa il tradeze? Intrebari retorice ce il nelinisteau, simtindu'se incoltit de pure inventii. Ofta scurt, scutarandu'si capul abia realizand comportamentul straniu al brunetului. Ce era cu el?Parea schimbat, al naibii de schimbat. Nu vroia sa il intrebe nimic, nu indraznea. Ramase tacut, adancindu'se in propriile ganduri. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:14 pm | |
| D:Gata am terminat SPuse ins aeu nu l-am auzit,fiind pelcat cu gandul in alta parte.In secunda urmatoare am simtit o durere de cap caci doctorul aruncase cu o unealta de-a lui din fier -Ahhhh,doare!!! D:Poate asa te trezesti la realitate.AM spus ca am temrinat -AH,bine,merci | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:30 pm | |
| Cu toate ca si baiatul era cazut pe ganduri el auzise cuvintele "magice" rostite de doctor. Zambi larg inchizand ochii in scurt timp,mai exact cand aruncase cu ceva in brunet. -Asta cred ca a durut.. Mormai, stramband din buze. Nu intelegea ce era cu brunet, mai exact cu asa zisa prezenta fizica dar absent spiritual. -Ce e cu tine? Intreba, stand in sezut pe canapea. Indrazni in sfarsit sa isi expuna curiozitatea. Ce'i drept simtise distanta creata de brunet inca de cand incepuse sa fumeze, sau chiar mai devreme.Ori se obisnuise ca privirea brunetului sa fie captata de el, ori chiar se intamplase ceva cu baiat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Noi 07, 2010 9:33 pm | |
| Imi frecam locul lovit,durand al naibii de rau.AUizndu-i vocea pustiului,imi indrept privirea spre el,ascultandu-i cu atentie cuvintele -Nimic,doar ma gandeam,atat. Spun apropiindu-ma de el,stand in spatele lui,privindu-i bandajul | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Noi 08, 2010 12:48 pm | |
| Simtind cum se apropie de tot mai mult, il privi cu o coada a ochiului, analizandu'i fiecare cuvant in parte.Avea senzatia ca inima sa vroia sa ii sara din piept, odata cu pasii brunetului ,ritmul acesteia marindu'se considerabil: -Aha.Daca s'ar intampla ceva nu te'ai feri de mine,nu? Adica..mi'ai spus,asa'i? Intreba curios, incercand sa isi potoleasca propria curiozitate.Ii era frica sa nu fi afectat relatia lor lucrurile banale pe care el le facea mai tot timpul. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Noi 08, 2010 8:11 pm | |
| -Aham Spun scurt in sens ca ''daca as avea ceva i-as spune'',continuand sa-i privesc atent bandajul.Ar fi trebuit sa-l lase pe doctor sa-i coase zvaltica,ar fi scapat mai usor si nu l-ar fi durut.Aiden se apropie de mine impreuna cu Chris,dand sa-mi ceara ceva -Va dau doua secunde sa plecati din fata mea pana nu ma enervez Spun oarecum calm,fara sa-i privesc,insa asta nu era de joaca | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Noi 08, 2010 8:26 pm | |
| Il privea curios, realizand raceala din vocea sa. Ce era cu el? Lucru care il asigura de schimbarea brusca a comportamentului sau a fost replica adresata catre cei doi. -Ce e cu tine? Il intreba, ridicandu'se de pe canapea si facand cativa pasi in spate. Il privea incruntat, deranjat de distanta creata de brunet. Parca numai era acelasi Andy:vroia sa para calm insa inauntru ardea de nervi. -Imi spui acum sau trebuie sa aflu singur? Intreba , oferindu'i o ultima sansa de a spune adevarul. Isi duse mana pe umar,inca simtind intepaturi la nivelul spatelui | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 12:24 am | |
| M-am incruntat usor,lasandu-mi privirea in jos.Intradevar,ceva nu era in regula cu mine,o simteam si vroiam sa aflu ce se intampla -AM avut incredere in tine,te-am lasat sa faci ce vrei crezand ca nu ma vei mai trada.Ins anu a fost asa.Mi-am bagat pielea in joc sa iti fie tie bine si tu te-ai intors la chestiile astea.Plus ca Aiden si Chris,mi-au dovedit si ei in seara asta de ce sunt in stare,ca ma pot trada | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 12:34 am | |
| Il privi realizand pentru prima oara ca vorbele brunetului sunt adevarate. Se simtea de'a dreptul vinovat, un tradator... Ochii i se marise involuntar,ritmul respiratiei sale ingreunandu'se. Fiecare cuvant analizat in parte il durea, facandu'l sa se trezeasca la realitate: -Te'am avertizat inca de la inceput sa iti voi face probleme.. ti'am spus ca sunt o povara. Ii zice, lasandu'si privirea in jos,tinandu'si inca mana pe umar. Nu avea de gand sa ii mai complice viata.Trase aer in piept, scotand telefonul din buzunarul blugilor, lasandu'l pe canapea. -Ar fi mai bine daca ..daca... ti'ai gasi pe altcineva care sa nu'ti mai complice viata. Zise , inclinandu'si capul intr'o parte incranutandu'se usor si zambind fals. Un zambet specific lui, ce il uitase de multisor. Trase aer in piept, privind pentru moment dezorientat in jur, reusind sa gaseasca iesirea cu privirea. Se indrepta spre ea, fara sa priveasca in urma si sa regrete alegerea facuta. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 12:52 am | |
| L-am urmarit atent,oftand adanc.Pustiul asta chiar nu intelegea deloc?Oricat de mult mi-ar complica viata,oricat de mult m-ar trada nu conta pentru mine!Il iubeam si nu va scapa de mine atat de repede.M-am apropiat de el,prinzandu-l de mana,intorcandu-l spre mine -Stiu ce e mai bine pentru mine si cu siguranta nu-mi va fi daca tu vei pleca.Viata langa tine e interesanta,nu te las sa scapi atat de usor de mine | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 12:59 am | |
| Simtind mana brunetului, cu toate ca nu vroia sa se intoarca, corpul ii raspunse. Se intorsese spre baiat, facandu'i inima sa bata cu putere. Dadu o deosebita importanta fiecarui cuvant de'a brunetului,privindu'l curios: -Crezi? Intreba din nou, avand aceeasi expresie ca dinainte.Nu era prea sigur de cuvintele baiatului. Cu toate ca il deranja distanta ce avea sa o creeze printr'o simpla alegere, stia ca asta va fi mai bine pentru baiat. -Eu nu dau culoare vietii tale. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:03 am | |
| AUzind ceea ce a spus,dau negativ din cap zambind bland.Il trag in bratele mele,asezandu-i capul pe pieptul meu,tinandu-l imbratisat,avand ochii inchisi -Nu,gresesti,nu e asa.Stiu bine ce vorbesc,tu dai culoarea vietii mele in totalitate.daca nu ai fi fost tu,cred ca as fi cazut in patima drogurilor cum multi m-au avertizat.Nu ti-am zis pana acum,m-am ferit de asta,insa inainte sa te cunosc terminam cate un tub de antidepresive si somnifere pe noapte din cauza cosmarurilor.Insa,in momentul cand ai intrat in viata mea,nu am mai avut nevoie de ele,tu erai cura pentru cosmarurile mele | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:09 am | |
| Incerca sa ii raspunda imbratisarii, mainile tremurandu'i batand spre retragere.Ascultandu'i fiecare cuvant si analizandu'l cu mare atentie, isi duse mainile in jurul trupul brunetului, strangandu'l cu putere. Chiar avea acest efect asupra lui? Isi musca buza, din ce in ce mai tare, sperand sa nu incepeapa sa planga. Ce'i drept nici el nu'si mai stia scopul. Nu'si mai putea estima varsta la care se astepta sa moara. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:15 am | |
| -Cum crezi ca ma simt eu,cel care mi-as da viata pentru tine,cand ma gandesc ca maine poti muri,sub ochii,si eu sa traiesc cu gandul ca nu am facut nimic sa impiedic asta?Cum crezi ca imi vine mie s ate vad in starea asta,ranit intr-una si sa stiu ca nu am fost acolo sa te apar?Vreau s ate tin numai langa mine,sa nu te las sa pleci.Insemni mult prea mult pentru mine si nu sunt suparat pe tine cum crezi.Am avut multe pe cap in ultima vreme si am inceput sa incurc sentimentele...Ma ierti? Intreb mangaindu-i usor parul,privindu-l calm,zambind dulce | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:22 am | |
| Ii stranse in pumn tricoul, continuand sa isi muste buza inferioara. De ce cand voia sa ii redea libertatea, brunetul refuza sa o primeasca? Intotdeauna cuvintele spuse il incurcau, facandu' lsa se intoarca la el, cu toate ca simtea ca vina ii apartine. Cuvintele importante i se repetau in cap, vrand parcasa il contrazica. -Nu... Nu continua, inchizandu'si strans ochii pentru a nu lasa lacrimi sa isi faca aparitia, stricandu'si asa zisa imagine si conturul ochilor, ce'i drept. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:25 am | |
| L-am apucat de barbie,ridicandu-i capul pentru al putea privi mai bine.Mi-am lipit buzele de ale lui,oferindu-i un sarut cald,plin de iubire ca sa-i demonstret ca ceea ce am spus nu erau simple vorbe-n vant si ca intradevar,chiar simteam asta pentru el.Imi tineam mana pe obrazul lui fin,mangaindu-l tandru,continuand sarutul | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:30 am | |
| Simtindu'i palma pe obraz il privi mai mult speriat, calmandu'se in scurt timp.Isi puse palma pe pieptul sau, acceptand sarutul. Cum putea sa refuza, fiind constient ca buzele sale tanjeau sa i le simta din nou? Isi strecura timid limba in gura baiatului,inchizandu'si ochii pentru a savura cum trebuie momentele acestea unice | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:35 am | |
| L-am strans si mai tare in brate,fiind atent la rana lui ca nu cumva sa-i provoc suferinta.Mi-am desclestat buzele,facandu-i loc limbii baiatului in gura mea.Ma bucuram ca ma acceptase,stiind ca de-acum incolo totul avea sa fie bine | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:43 am | |
| Observand ca brunetul nu il oprise continua sarutul, sugandu'i usor buza,prinzand'o intr'un final cu dintii si tragand usor de ea.Isi trecu limba peste buza inferioara a lui Andy, dechizandu'si ochii.Ii era frica sa nu treaca brunetul sau cu mana peste zgarietura facuta cu propriile maini. -Te iubesc! Spune cu usurinta, strangandu'l din nou in brate, ducandu'si capul la pieptul lui.Realiza cat de mult il iubea, fara el nesimtindu'se intreg | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:46 am | |
| -SI eu te iubesc pustiule Spun sarutandu-l scurt pe crestetul capului,privind inainte zmabitor.Ma simteam mult mai bine acum,cine stie,poate intr-un final aveam sa-i iert pe cei doi pentru lucrurile facute,mai vedeam eu.Oricum,acum,asta nu era deloc important ci faptul ca pustiul era langa mine,ma acceptase,si aici va ramane pe veci | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 09, 2010 1:52 am | |
| Il strangea din ce in ce mai tare, realizand ca Andy al sau revenise. De el se indragostise si nu suporta sa simta raceala din parte lui. -Te ..rog iarta'ma pentru comportamentul meu, pentru ca iar te'am suparat ...Scuze,scuze! . Repeta intr'una acel cuvant,simtind nevoia de a i'l spune de mai multe ori pana cand credea ca il iertase in deplin. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|