Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 38 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 3:51 am

C:Mike!Andy ce tot faci?
-Odata daca mai deschizi gura in fata mea jur ca nu mai apuci ziua de maine!
Si tacu.Ma apropii de Mike,dezlegandu-l,luandu-l pe sus
-De ce intrebi,nu?Ca sa iti deschid ochii.Esti tanar si totusi faci lucruri de-astea.Daca ar fi fost adevarate tot prin ce ai trecut acum?Ai mai trai?Nu,nu cred.Poate as aiti vei da seama ca lucrurile astea nu's de tine.AM vrut sa te apar,te-am protejat inca de la inceput,te-am iubit si inca te iubesc si am vrut sa te scot din meseria asta.De ce?Ca sa-ti mai fie mai usor,nu multi au ocazia sa scape insa tu ai,si refuzi
Spun intinzandu-l pe o canapea ce era acolo,lasand doctorul sa se ocupe de el.Stiam ca va pati asta as aca eram merue pregatit si-l tineam peste tot cu mine pe doctor
C:Andy...tu nu ai inima in tine??
-Ba da,si de-asta am facut.Adu-ti aminte Chris cand eram in locul lui.Tu m-ai rapit si m-ai torturat si tot tu te temi de mine acum.Insa el nu e ca mine,nu poate rezista in afacerile astea.Atunci,pe mine nu ma iubea nimeni,nimeni nu avea sa planga dupa mine daca muream si am rezistat doar ca sa ajung deasupra tuturor.Acum ca am ajuns,vreau sa ma retrag si nu pot.Nu vreau sa fie si el ca mine,nu vreau sa-l pierd,eu as plange dupa el
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 3:56 am

Nu intelege ce i se intampla ce e cu atata agitatie.De ce facuse asta brunetul?Pentru bine sau? Il iubea? Ah! Cate intrebari retorice detinea in acel moment baiatul. Respira greu, privindu'l inca incruntat:
-De unde stiai cu ce ma ocup?
Prinse intr'un final curajul sa ii adreseze una dintre nelamuririle sale, strangand din dinti. Il durea semnul mai rau ca naiba. Prost a mai fost cand si'l facuse!
-Tii la mine? Ce cauti printre acesti oameni?
Continua sirul de intrebari, vrand sa se asigure ca afla tot.Numai vroia sa existe lucruri nespuse.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 4:28 am

-Sunt in chestiile astea de mai mult timp decat crezi tu.Eram mic,foarte mic,10 ani aveam cand am intrat in afacerea cum.Cum,de ce?SImplu:vroiam respect.Nu aveam familie,nu aveam bani,nu aveam pe nimeni,trebuia sa-mi hranesc fratele mai mic.Pentru mine a omora pe cineva nu era ceva nou,deja o facusem pe tata.Am pus mana pe pistol si l-am impuscat pe unu ce se dadea la un sef dintr-o banda.El ma vazut,si m-a luat sub aripa lui.M-a invatat tot ce stie,ma apara iar asta mi s-a urcat la cap.Intr-un final am ajuns in locul tau insa,spre deosebire de tine,pe mine asa zisii ''prieteni'' chiar m-au vandut si tot prin ce ai trecut tu acum,eu am trecut de-adevaratelea.Nu m-a salvat nimeni dar am indurat.Am vrut sa plec,sa ma ascund ins anu am facut-o.AM luptat cu viata si ama juns deasupra tuturor.Pentru ce?Sa ma lafai acum in bani?Poate,insa pentur mine era respectul,mandria nenorocita pe care o aveam.Toti acum se poarta cu manusi cu mine insa tu ai fost singuru care mi-a comentat in fata si nu ma trat ca pe cienva superior lui.Tiu la tine,mai mult decat crezi,si prin ce-ai suferit acum am vrut sa-ti dovedesc,sa iti spun sa nu faci prostia care am facut-o si eu.Am vrut sa te scot din chestiile astea,eu nu am nevoie de nimic de la tine decat dragoste.Poti avea totul intins pe tava la picioare,de ce refuzi?Crezi ca iti e mai bine daca iti pui viata in pericol?Eu nu prea cred asta.Priveste-l pe Chris,nici nu a comentat cand i-am spus sa te rapeasca,crezi ca nu era in stare sa o faca si pentru altcineva?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 4:50 am

Ura cand brunetul avea dreptate.Dadu pozitiv din cap,stramband din buze:
-Dar eu nu am nimic inafara de aceste "afaceri"... Nu ti'as putea oferi absolut nimic.
Spune, privind intr'o parte parca dorind sa stearga din mintea tuturor ultima sa replica.De fiecare data brunetul reusea sa ii arate lumea si dupa fictiunea de fatada.Simtind mici intepaturi in jurul semnului creeat de propriile maini,reusi sa isi daa tricoul jos, incrantandu'se.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 4:53 am

-Ti-am zis,nu am nevoie de nimic din partea ta decat de dragoste.AM avut totul pe lumea asta:bani,droguri,femei,absolut tot inafara de iubire.Acum ca o am,din partea ta,nu pot sa o pierd,nu vreau.Eu iti pot oferii multe si nu vreau decat sa renunti la astea.Nu ai nimic infara de ele?Nu ma ai pe mine,nu iti sunt eu de ajuns?
Intreb in timp ce i-am dat mainile la o parte ca doctorul sa poata sa-l trateze
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 4:59 am

Corpul vroia sa i se impotriveasca miscarilor doctorului insa el era constient ca are nevoie de ingrijiri medicala.Isi inchise ochii,stramband din buze:
-Sa renunt la asta?Dar.. Cum as putea?
Intreba retoric amintindu'si de toate comenzile pe care le mai avea de facut,asta numai pentru bunul sau plac.
-Asta fac de la varsta de 10 ani...Insa as putea renunta la asta ...
Nu terminase, simtind cum intepaturile deveneau tot mai puternice.Era clar ca acea zvastica "sculptata" in propria piele avea de gand sa ii dea dureri de cap:
-Vreau doar sa ma asiguri ca nu voi renunta degeaba... ca imi vei fi alaturi.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:03 am

-Eu mereu iti voi fi alaturi,as renunta la tot insa la tine nu.Cat despre afacerile tale,asta nu e o problema,toti vor intelege ca te retragi si nu vei pati nimic.Aiden lucreaza defapt pentru mine iar Chris nici nu se va gandi sa ma sfideze.Vei renunta usor,iti vei umple timpul cu alte lucruri facute impreuna cu mine:calatorii,distractii adevarate.Intradevar,e mult timp pentrecut in chestiile asta ins agandeste-te,esti tanar,ce vei face cand toti te vor da la o parte?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:08 am

-Si Aiden?
Intreba retoric,nevenindu'i sa creada ce aude.Oricum nu avea de gand sa se certe cu tip numai pentru asta.
-Bine atunci...Ma voi re-re-retrage.
Ii spuse,fiindu'i mai greu sa dea un raspuns potrivit pentru brunet.Il trase pe Andy aproape de el, dorindu'l sa'l simta aproape. Il imbratisa strans, in scurt timp ducandu'si mana pe obrazul sau si atingandu'i buzele brunetului cu ale sale.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:11 am

Am zmabit larg fu de-acord sa se retraga.Era spre binele lui,avea sa vada asta.Il imbratisez la randul meu,stand langa el.Ii cuprind buzele intr-un sarut,ceilalti stiind ca trebuiau sa plece.Numai doctorul a ramas caci baiatul avea nevoie de ingrijiri medicale cam serioase acum
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:16 am

Dorea sa continue sarutul insa un mic tipat oprise tot.Nu stia ce naiba facea doctorul ala acolo dar il durea a dracului.Ce'i drept zvastica era destul de mare asa ca necesita destul de multe interventii medicale .
-Scuze.
Ii spune, muscandu'si buza.Cum se facea ca de fiecare data se termina la fel?Impreuna cu scumpul sau si lovit sau paralizat temporar.
-Te iubesc mult!
Ii sopti,muscandu'i usor lobul urechii
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:18 am

-SI eu te iubesc,mult mai mult decat crezi tu
Ii raspund,inchizandu-mi scurt ochii
D:Andy,i-ati mainile de pe el si lasa-ma sa-l tratez
-Scuzele mele
Spun dandu-i drumul,ramanand totusi langa el
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:26 am

Se imfuna ca un copil observand in ce moment intervenise si doctorul.Stramba din buze, scotandu'si telefonul din buzunarul blugilor lasati:
-Poftim.Aici am programate si comenzile facute, cele de acum si alea care urmau plus numele oamenilor.
Ii spune,intinzandu'i telefonul sperand sa i'l ia.Stia ca daca i'l lasa nu se va putea abtine,doar asta facea de mai bine de cinci ani.Se incrunta din cand in cand,injurandu'se in gand.Avea ciuda pe el ca isi facuse zvastica aia. Tot mai bine ii statea cu tatuaj si nu cicatrice..dar dupa cum se stia trebuia sa duca lucrurile pana la limita.
-Iarta'ma..
Ii zise in timp ce avea mana cu telefonul intinsa spre el. Simtea nevoia de a'i cere iertare.El il facuse sa inteleaga ce tare l'ar durea o tradare sau o simpla bataie de joc din partea brunetului.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:29 am

Mi-am indreptat mana spre telefon,luandu-i-l.Il priveam atent,rascolind prin agenda lui.Da multe comezi mai avea de facut.Oirucm,asta nu mai conta.Tin telefonul cu ambele maini,rupandu-l in doua,pe urma si cartela
-Nu mai ai nevoie de el.De-acum incolo nu mai trebuie sa-ti faci griji pentru nimic.Si nu-ti mai cere scuze,e omenesc a gresi
Spun facandu-i scurt cu ochiul
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:33 am

Isi inchise instinctiv ochii cand vede ca ii rupe cartela si telefonul,aratandu'si coltii:
-Da.E mai bine fara.
Spune,inghitind sec.Vorbele brunetului,ca de obicei, ii radase linistea de care avea nevoie.
-Ahh!Ce dragut esti!Te iubesc mult!Esti adorabil!
Il complimenta cand vazuse ca ii facuse cu ochiul.Nici el nu intelegea cum de exista o astfel de fiind perfecta.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 5:35 am

Ranjesc larg,scotand ceva din buzunar
-Ma tin sa ti-l dau de cand am plecat si am tot uitat
Era un telefon nou,cu tot cu cartela.I l-am intins,sperandu-i sa-l placa
-Chirs si Aiden nu te vor putea suna,le-am blocat numerele.Asa voi sti ca nu or sa te mai deranjeze sau sa te atraga din nou in chestiile astea.Si tu esti foarte simpatic pustiule
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 4:19 pm

Zambi larg luand telefonul. Cu toate ca ii era cam greu sa renunte la "vechiul sau obicei" trebuia. Dadu pozitiv din cap, ducandu'si palma pe obrazul brunetului:
-Merci! Arata chiar mai bine decat BlackBerry'u meu! Au,au,au! Serios...mai ai mult?
Intreba privindu'l pe doctor stramband din buze.Mormai ceva cat pentru el,privirea revenindu'i asupra brunetului sau.
-Ce m'as face fara tine?..Apropo cand plecam de aici?Sunt sigur ca doctorul asta imi provoaca durere intentionat.
Mormai,imbufnandu'se ca un copil mic.Cu toate ca incerca sa numai para interesat de vechile afaceri se gandea intr'una la coletul trimis si cele ce avea sale primeasca...asta daca le ridica bineinteles.Katherine recrutase deja 5 fete si asta il impiedica sa se opreasca in acel moment din lucrurile de pana acum. Oricum daca era ceva urgent, stia ca are agenda sa cu numere in sertar. Cu siguranta primul lucru pe care il va face cand ajungea inapoi era sa o sune pe Katherine si sa isi anunte retragerea, probabil pe moment sau permanenta. Oricum, il alina ideea ca are toate legaturile necesare pentru a se "reintoarce" daca va fi nevoie.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:20 pm

D:Daca as face-o intentionat nu mi-as mai da atat silinta.In plus,tu nu ai gandit cand ti-ai facut cicatricea asta copile?
AM inceput sa rad,aprinzandu-mi o tigare.M-am ridicat de jos,stand la distanta de pusti ca nu cumva sa-i fac si lui pofta
D:Apropo,vad ca operatia arata destul de bine,ai avut grija de tine observ
-Da,am putea spune.Nu stiu ce te-ai face fara mine insa sigur nu ceva bun
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:27 pm

-Bine,bine.Scuze..
Spune stramband din buze. Intrebrea lui parca era o morala la adresa sa.
-Ai..ce'o sa ma fac cu voi doi?Ma dadaciti de fiecare data cand ma vedeti.
Zise usor amuzat de situatie. strambandu'se din cand in cand .
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:32 pm

-Cum sa nu facem asta cand tu te ranesti mai mereu?
Intreb privindu-l calm,continuandu-mi tigarea.Daca ma gandeam mai bine,poate Chris a avut dreptate cand a aspus ca am exagerat insa era spre binele lui.Nu ma cunostea atat de bine,eram in stare de multe lucruri ca sa conving pe cienva de ceva
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:37 pm

-De parca o fac intentionat.De fapt... daca stau bine si ma gandesc toate traumele la care am fost supus , sa le zicem asa, m'au ajutat. Te'au adus mai aproape de mine! Stii doar ca prima problema ne'a adus impreuna.
Zambi sadic, incruntandu'se usor. Cine naiba ii daduse cutitu' ala?
-Plus ca cea de la spate am facut'o pentru a'mi ramane zvastica pe spate. Tatuajul era deja prea trecut asa ca am incercat ceva nou.
Zise, stramband din buze realizand cat de stupid a sunat. Nimeni nu a spus ca baiatul era unul normal.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:42 pm

D:Si acum sufera,n-am ce-ti face,trebuie sa-ti cos rana ca sa nu mai sangereze
-Zvastica...stiam eu ca simt ceva pe spatele tau si nu era de la operatie.Ce minte ai avut sa iti faci asa ceva?
Vorbise persfectul de mine,deparca nu aveam si eu una pe pulpa piciorului drept,cat toata lungimea ei
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:46 pm

-Ce, ce ce?
Intreba marindu'si ochii involuntar. Cum sa ii coase rana? Cu siguranta nu avea de gand sa ii dea voie.
-In niciun caz! Sa tii departe acul de mine!
Spune bosumflandu'se ca un copil mic, lipindu'si mana de canapea , cu greu, insa ridicandu'se in sezut:
-Nici in gluma sa nu'mi mai zici aia!Si cea fost in capul meu? Nu spuneai tu ca ne asemanam. Atunci cu siguranta stii raspunsul si fara sa ti'l zic eu!
Exclama rautacios, scotandu'si limba afara, muscandu'si'o cu dintii. Acum , din fericire, aceasta se afla intr'o conditie chiar foarte buna.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:48 pm

D:Tu vorbesti prostanacule???Sau ai uitat ce ai pe pulpa dreapta?
-Aolo,taci odata!!!
SPun eu facandu-i si semn sa taca,ranjindu-i inocent pustiului
-Ba da,daca ma gandesc mai bine chiar stiu
D:Mike,haide,nu mai fi incapatanat si lasa-ma sa te tratez calumea
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:51 pm

-Lasa ca a uitat ca a facut baie de fata cu mine!
Zice ranjind sadic.
-Nu, nu ,nu! Daca stau bine si ma gandesc, brusc ma simt mai bine. Nu ma mai doare nimic, serios. De fapt am si uitat de acea mica zgarietura.
Spune, punandu'si ambele maini in fata vrand parca sa creeze un zid intre ei. In niciun caz nu avea de gand sa il lase sa'i strapunga pielea cu un ac...doar nu era asa nebun,nu?Orice miscare brusca il facea sa stranga din dinti , apoi sa strambe nervos din buze.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitimeDum Noi 07, 2010 8:54 pm

AM oftat adanc,stramband din buze.Trebuia el sa fie atent la toate detaliile
D:Bine,gata,nu iti cos rana dar macar lasa-ma sa o bandajez,bine?
Ii urmaream atent fara sa ma implic.Era deiciza pustiului ce avea sa faca cu zvaltica lui
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 38 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 38 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: