Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:04 am

-Cam da,azi m-am hotarat si daca nu-l fac cat mai repede ma voi plictisi de ideea asta
Spun apropiindu-ma incet de el,zambindu-i larg.Era tarziu si probabil era obosit,la fel ca mine
-Haidem,e tarziu,sa mergem sa dormim
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:11 am

Bine ca aduse aminte si de asta. Isi duse mana la ochi,stergandu'se neintentionat. Ii era si lui somn de acum, cu toate ca nu vroia sa se bage inca in pat. Intra in camera, abia realizand ca este doar in camasa lunga imbracat. Tusi scurt, ducandu'se apropiindu'se de hainele lui pentru a'si lua si o pereche de blugi. Suna destul de inconfortabil insa asa se obisnuise el sa doarma. De mic are obiceiul asta si nici ca se poate dezobisnui.
-Unde'mi sunt blugii verzi?
Intreba incet, lovindu'si usor fruntea cu palma
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:13 am

-Cine are envoie de blugi?Iti sta mult mai bine asa
SPun stand in spatele lui,luandu-l pe sus ca pe o mireasa.Era foarte usor,trebuia sa recunosc.Ii dau un sarut scurt pe buze,apropiindu-ma de pat,intinzandu-ma,facandu-l pe baiat sa stea deasupra mea
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:19 am

A fost brusc intrerupt din gandurile sale, fiind luat de baiat in brate. Inghiti sec, lasandu'se condus ca o marioneta, acceptand sarutul fara probleme. Noroc ca inca nu isi daduse pierce'ul din limba jos,astfel reusind sa introduca un element in plus pentru a face sarutul mai diferit.Isi trecu limba peste buzele calde ale brunetului, zgariindu'i usor buza cu varful pierce'ului in forma de sageata
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:21 am

Am continuat sa-l sarut,trecandu-mi mainile peste corpul lui,indreptandu-le apoi spre fund.Mi-am strecurat mana sub camasa,masandu-i fundul,sarutandu-l posesiv.Pur si simplu adoram cand lucrurile se intamplau asa cum imi placea si cum vroiam,mai ales ca acum il aveam langa pe pusti,putand sa stau cat de relaxat vroiam
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:56 am

Chicoti slab cand ii simti mainile reci ale baiatului sub camasa, corpul incepand sa ii vibreze sub orice atingere. Continua sarutul, intruducandu'si limba printre buzele brunetului, sperand sa nu il incomodeze varful ascutit al pierce'ului. Cu toate ca era de asteptat sa il zgarie macar putin. Isi puse mana pe pieptul lui Andy, dorind sa il simta cat mai aproape, cu toate ca se aflau la cativa milimetri unul fata de altul. Intrerupse sarutul, privindu'l hipnotizat de culoare albastra ce ii invaluia ochii.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 2:01 am

Pfff,imi era din ce in ce mai greu sa ma abtin sa nu fac ceva cu el la cat de mult putea sa ma provoace corpul lui perfect.Insa trebuia sa-mi pun frau instinctelor,era spre binele lui,si al meu in cele din urma.In plus,imi venea sa turbez ca trebuie sa astept pana maine pentru un pierce-ul din limba!
-Ahhh,nu mai rezist!Ma duc sa-l chem pe Deka sa-mi faca pierce-ul!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 2:46 am

Chicoti slab, observand nerabdatoarea tipului de a'si pune pierce'ul.Se ridica, ducandu'si mana la gura si cascand.Il durea capul si abdomenul , simtind cum starea lui se inrautateste considerabil. Se intinse pe canaoea, inchizandu'si scurt ochii:
-Sa vedem cum iti va sta cu pierce!

Spune, incercand sa si'l imagineze pe brunet cu pierce
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 2:49 am

-O sa ma duc doar eu.Esti cam palid asa ca mai bine te-ai culca.Nu-mi place deloc starea in care arati
Spun ridicandu-ma de pe pat,privindu-l ingrijorat.Sper ca fusese o idee buna sa-l scot din spital...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 2:54 am

-In niciun caz!
Spune,ridicandu'se in sezut si privindu'l pe sub gene.Vroia sa isi redeschida gaura de la nivelul gatului si sa isi faca una noua in spranceana.
-Am spus ca imi fac pierce in spranceana!!
Raspunse,stramband din buze si schitand un zambet sters
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 2:57 am

-Dar...
Chiar nu era invoiala cu pustiul asta deloc.Oftez adanc,cazand pe ganduri.Eram ingrijorat insa vroiam sa-i fac toate poftele
-Stai aici pana ce-l aduc pe Deka,bine?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 3:01 am

-Bine!
Spune,facand scurt cu ochiul. Se reintinse oe canapea,ducandu'si mana deasupra ochilor stramband din buze. Temperatura corpului sau era destul de ridicata,probabil din cauza caldurii din camera.Isi sufla aer rece asupa palmelor, ridicandu'se si inclinandu'si capul in ambele directii.Era si el destul de entuziasmat si nerabdator
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 3:03 am

AM parasit camera de hotel,indreptandu-ma spre camera lui Deka.Dua buzna in ea caci stiam ca avea boala sa lase usa deschisa,prinzandu-l cu un mos in pat,ca deobicei
-Oi,tataie,timpul pentru o pauza.Deka,ia-ti acele si vino la mine in camera.Ai cateva pierce-uri de facut.Iti dau 5 minute sa te imbraci
Spun serios,asteptand afara
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 3:06 am

Incepu sa se plimbe prin intreaga camera stramband din buze. Ii convenea ideile sale ba chiar si a brunetului.
-Hai..
Spune, ducandu'se spre bagajul sau si luandu'si blugii skinny pe el si dandu'si camasa jos. Ii era a naibii de cald, simtind cum se incalzeste tot mai rau. Se pare ca temperatura din acea camera era a naibii de ridicata,Inghiti sec, asezandu'se in sezut pe canapea asteptandu'l pe Deka.Isi trecu limba peste buze, oftand scurt
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 3:11 am

M-am intors in camer aimpreuna cu baiatul,inca certandu-ne
D:De cate ori ti-am zis s anu ma mai deranjezi la ora asta cu ideile tale fixiste?In plus ce naiba ti-ai facut la par?
-Nu e treaba ta in plus zi merci c ate-am scapat de mosul ala
D:Sa ma scapi?E iubitul meu,cum sa ma scapi de el?
-Taci odata din gura si intra
SPun impingandu-l in camera
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 4:20 pm

Auzind voci realiza ca nu putea fi nimeni altul decat Andy. Chicoti, auzind ultimele doua replici, muscandu'si buza. Se tranti rapid pe canapea, facandu'se cat mai comod .
-Deci v'ati gandit sa mai si apareti.
Spune ironic, cu un zambet malefic pe buze.Nu stia de ce insa vroia sa sara in bratele lui Deka doar pentru a'i analiza cu atentie miscarile brunetului intr'o astfel de situatie . Oricum, nu avea de gand sa se mai comporte iar imatur.Ofta usor, ridicandu'se si apropiindu'se de Andy
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:02 pm

-Ah,scuze ca a durat atat insa domnul de fata a avut ceva...''treaba'' ca sa spun acum
D:Ha!Deparca tu nu faci asa ceva cu Mike,mai taci odata
-Nu e treaba ta ce fac eu cu el
Spun inrosindu-ma usor in obraji,tusind apasat
-Acum,eu vreau unul in limba iar Mike in spranceana
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:20 pm

Tusi , ducandu'si palma dupa gat . Nu stia daca baiatului ii va conveni insa trebuia sa o spuna:
-Si pe langa pierce'ul in spranceana vreau sa imi refac gaura de la nivelul gatului.
Spune, stramband din buze, privind intr'o parte. Cu toate ca nu discutase despre acest minor amanunt, acum aflase.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:22 pm

Mi-am amrit ochii involuntar,privindu-l putin uimit de ceea ce spusese
D:Huh?Pana si acolo ti-ai facut pierce?Da stiu ca ai curaj nu gluma
-Nu stiam ca ai si acolo...
Spun cu o voce joasa,privindu-l putin cam rece acum
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:26 pm

Putea simti chiar si el raceala din vocea brunetului. Ofta scurt, bosuflandu'se ca un copil mic:
-Si acolo am avut, recorectez. Momentan nu am decat un mic semn.
Spune, apropiindu'se lent catre Andy. Nu vroia sa il distanteze de el. El era singurul motiv pentru care renuntase la tigari si tot el putea fi motivul pentru a se reapuca.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:28 pm

-Ummm...ai ace pentru astfel de locuri?
Il intreb pe Deka,privindu-l incruntat de faptul ca radea intr-una,spunand ''sa vezi ce-l chinui'' in soapta,cu siguranta referindu-se la mine
D:Pfff,normal ca am.Cine va fi primul?
-Eu
Spun ranjind larg.Asa eram mereu,cand aveam o idee,toti trebuiau sa stea drepti si sa o execute,deastfel,Deka fiind tinta mea mereu
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:33 pm

Dadu pozitiv din cap, aproband alegerea baiatului. Vroia sa si'l imagineze cu pierce in limba dar nu prea putea. Oricum nu intelegea de ce brunetul dorea asta. Era un loc retras si pierce'ul nu se observa, asta daca nu arata limba cuiva, cum avea si el obiceiul.Era entuzismat ca isi va redeschide gaura de la nivelul gatului, negandindu'se la probabilele consecinte. Inghiti sec, sprijinindu'se de perete, inca simtind raceala baiatului fata de el
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 7:35 pm

M-am asezat pe fotoliu,facand ceea ce-mi spunea Deka.Deschid gura,scotand limba,acesta apucand-o si tragand de ea.Incerc sa spun :''oi,inceteaza'' insa nu ieseau decat cuvinte intortocheate din gura mea.M-am incruntat privindu-l rautacios,lovindu-l cu piciorul in genunchi
D:Ahhhh,copil tembel ce esti!!
Spuse frecandu-si piciorul.Anestezie nu avea de gand sa-mi faca,nici macar sa-mi amorteasca putin limba fiindca stia ca imi placea durerea si vroiam sa simt tot
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 8:19 pm

Se incrunta slab cand observa ca Deka vroia sa ii faca direct gaura in limba. Trase aer in piept apropiindu'se de cei doi:
-Nu crezi ca il va durea fara anestezie?
Intreba, crezand ca Deka uitase de acest amanunt. Era cel mai probabil, altfel nici ca se explicase gestul lui.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 8:36 pm

D:Crezi ca nu vreau sa-i fac?Copilul asta tembel refuza mereu sa-si faca anestezie.Pana si cand i-au scos aia glontul de la coaste tot nu a vrut sa faca anestezie sau sa ia calmante
M aincrunt privindu-l pe Deka,bolborosind ceva de genul: ''lasa trancaneala si hai odata''.Deka ofta lung,luand acul.Mi-l trecu prin limba,facandu-mi gaura,punand apoi cercelul.Ranjesc larg cand simt durerea,strangand putin din ochi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 20 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 20 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 32 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: