| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 7:35 pm | |
| -Ah,pai...si mama a fost italianca si de la ea am invatat limba aia insa pru si simplu nu e de mine franceza,atata tot D:Degeaba e el vedeta daca nici franceza nu o stie -Oi!! | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 7:39 pm | |
| Dadu pozitiv din cap, aprobandu'l pe Deka ironic: - Cred ca sunt multiiii si multeee care vor sa se ocupe de tine . Chicoti, gesticuland prin aer, amuzandu'se de situatie. -Asa'i? Il intreba retoric pe Deka, ridicand o spranceana | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 7:42 pm | |
| D:Sunt sigur de asta Spuse el punand o fata haioasa -Haide,gata cu strambatu ca ma enervez si te pleznesc D:Tu pe mine?AI grija ce vorbesti mucosule -Auu.. | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Oct 30, 2010 1:27 am | |
| -Bine, bine. Gata . Spune, stramband din buze . Isi puse mainile pe pat, reusind sa se ridice in sezut. -Yee! Exclama, miscandu'si usor picioarele zambind larg. Bine mai era sa isi mai simta din cand in cand corpul. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Oct 30, 2010 2:29 am | |
| Mi-am ridicat capul din poala lui,stand ins ezut cu fata spre el.Il priveam atent,putin ingrijorat sa nu se fortzeza,Deka stand si el in aceeasi pozitie ca si mine D:Ia-o usurel | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Oct 30, 2010 3:37 pm | |
| -Da. Spune, sustinandu'si afimatia cu miscari lente din cap. Cu siguranta avea de gand sa ii asculte. Macar pentru prima oara de cand se afla acolo.Se uita la creionul asezat vertical pe noptiera, intinzandu'si mana pentru a'l lua insa nefiind de ajuns. Ofta scurt, privindu'l pe brunet. Isi puse iar palma de data asta rece pe fruntea sa, inchizand ochii simtind insfarsit conflictul rece-cald. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Oct 30, 2010 5:08 pm | |
| D:ce noroc poti avea...Auzi Mike,nu te-ar interesa cineva mai in varsta,cu propia lui afacere,mult mai frumos si intreg la minte decat nebunul asta? -Auzi Deka,nu te-ar interesa sa vezi cum iti sta fara cativa dinti lipsa? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Oct 30, 2010 7:11 pm | |
| Chicoti, privindu'i amuzat pe cei doi: -Deka, dar tu nu aveai pe unul? Intreba, amintindu'si discutia celor doi cand el se simtea rau. Nu ca ar fi luat in serios ceea ce tocmai intrebase, curiozitatea il sufoca. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 1:44 am | |
| D:Cine?Ala?Aaaa,nu-ti face griji ca de el scap cand vreau.Nu avem o relatie cine stie ce insa... -Insa sunt sigur ca peste 3 secunde vei incepe sa plangi daca nu taci! | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 1:49 am | |
| -Aha.. Mormai, stramband din buze. Chicoti in continuare amuzat de situatie. Incepu' a'si plimba degetele pe fruntea lui, apropiindu'si chipul de a'l sau, sarutandu'l scurt. -Auzi?Da tu ai avut vreo persoana la care sa tii mai mult decat la tine insati? Il intreba pe Deka, reusind se o eticheteze drept o intrebare pe moment | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 1:51 am | |
| I-am raspuns scurt la sarut ranjind victorios si mandru ca tot pe mine ma alegea orice ar fi D:Ba da...dar am invatat ca dragostea nu tine vesnic,e trecatoare si inutila Spuse stramband din buze,facandu-i cu ochiul.Gata,chiar ma enerva | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 1:55 am | |
| -Inutila?Trecatoare? Intreba, simtind nevoia sa comenteze fiecare cuvant in parte. Ii era frica sa foloseasca aceste cuvinte, mai ales sa se gandeasca la faptul ca acesti termeni s'ar putea sa acapareze in scurt timp intreaga lui relatie cu Andy -Macar exista placerea de moment. Spune, zambind cald si inghitind sec.Isi apleca corpul punandu'si mainile pe pieptul brunetului, sarutandu'i fruntea. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 2:04 am | |
| Il priveam rautacios pe Deka insa toata ura imi disparu cand am simtit buzele pustiului pe fruntea mea -Eh,Deka,tu inca nu ai gasit persoana potrivita ca sa-ti dai seama ca vorbesti sunt numai prostii.Da ce spun,tu esti cam prost de felul tau D:Amuzant domnule ''eu nu ma voi indragosti niciodata'' -Da,poate ca am spus asta insa nu inseamna ca nu am gresit | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 2:10 am | |
| Isi tinuse pret de cateva secunde buzele de pielea brunetului, dorind sa nu se desparta de el. Il ingrozea gandul ca oricand putea ramane singur, ascuns in intunericul infinit. Isi inchise ochii, ridicandu'si mana, ducand'o aproape de barbia baiatului. Era atat de calda,parca i'o oferea si lui Mike. -Deka, daca vei cauta verbul "a iubi" in dictionar il vei gasi, deci exista! Spune rautacios, punand bot. Ah ce ii placea sa il simta pe brunet aproape de el! -De exemplu eu il iubesc pe plostu' de langa mine. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 2:14 am | |
| -Pfff....merci si tie Spun chicotind slab,privindu-l in continuare pe Deka.Nu eram suparat pe el,stiam ca glumeste D:Poate insa iti spun ca langa mine ti-ar fi mult mai bine | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 2:20 am | |
| -Deka acum sa lasam ironiile deoparte. Incepi sa ma sperii. Spune , zambind cald, dorind parca printr'o imbratisare sa ii ia viata brunetului. Intotdeauna cand iubea pe cineva vroia sa il omoare pentru a fi sigur ca va ramane a lui. Insa in orice caz, nu avea curajul sa se atinga de brunet, mai exact sa il raneasca. Doar o simpla vanataie ii putea aduce sfarsitul. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 3:19 am | |
| -Au,au,au.Prea strans,nu pot respira Spun strangand din ochi caci chair asa era.Ah,deci intr-un final dragostea chiar durea | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 3:33 pm | |
| Auzind in sfarsit vocea brunetului, ii dase drumul zambind cald, lasandu'si culoarea verde a ochilor sa se deschida.Tot ceea ce spusese Deka ii demonstrase din nou cat de mult il iubeste pe Andy. Cine ar fi crezut ca se va indragosti asa repede? Isi trecu degetele peste fruntea baiatului, fara sa mai scoata vreun cuvant. Caldura ce'o emana brunetul ii reda in sfarsit pacea de care avea nevoie. Ce'i drept, daca statea sa se gandeasca mai bine perioada cu Andy a fost una chiar foarte linistita. De obicei zilnic alerga sa isi rezolve problemele, se batea cu diferiti oameni numai pentru a'si indeplini sarcini ilegale si alte chestii ce nu aveau ce cauta in viata unui copil de saptispe ani.Cu toate ca ii lipseau din cand in cand drogurile si tigarile, era gata sa renunte la ele pentru baiat. Cel mai greu ii venea cand se gandea ca in scurt timp el trebuia sa implineasca varsta de optispe ani, si ca de fiecare data, ziua lui nu va avea loc. A invatat sa isi urasca ziua in care el s'a nascut. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Dum Oct 31, 2010 5:41 pm | |
| SImtind cum am putut respira din nou,rasulfu usurat privindu-i chipul pustiul.Era ciudat,parca ceva il amcina insa oare ce?Daca ma gandeam mai bine,il cunsoetam de ceva vreme incoa si eu habar n-aveam pe cat era nascut,si abia stiam,pe ghicitelea,cati ani are,sigur nu mai mult de 17 ani.Separea ca Deka se potolise intr-un final,privind la ceas D:Pfff...eu am venit aici cu un scop si uite ce tarziu s-a facut.I-a spune-ti,veniti jos?vreau sa va fac cunostinta cu niste prieteni si sa luam cina -Nu prea stiu...ce zici Mike? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Noi 01, 2010 1:32 am | |
| -Asa cred.. Spune, stramband din buze. Era entuziasmat ca trebuie sa cunoasca noi oameni dar picioarele nu'l ajutase pana acum. Trase puternic aer in pipet, sprijinindu'se in maini pentru a se ridica. Prima oara esuase, cazand din nou in sezut. Cum era de asteptat, baiatul incercase din noum reusind intr'un final sa se vada ridicat, fixsandu'si palmele de coltul noptierii: -Desigur. Sa ma spal pe fata, sa ma schimb, sa imi refac machiajul, sa imi pun toate pierce'urile ,sa...
| |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Noi 01, 2010 2:53 am | |
| -Sa stai mai bine in pat Continui eu pentru el.M-am ridicat,ajungand langa el,facandu-l sa se aseze in sezut.In starea asta cu siguranta nu se va duce nicaieri -Daca cineva vrea sa ne cunoasca sa vina aici | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Noi 01, 2010 8:41 pm | |
| -Dar ..dar! Spune, asezandu'se in sezut moracanos. Brusc expresia copilareasca de pe fata fu' inlocuita de un zambet larg. Astfel ii demonstra intotdeauna ca dragostea exista.Isi indrepta spatele, aprobandu'l pe baiat prin miscari lente din cap: -Sunt de acord, atat timp cat asta nu va impiedica pe nimeni si nimic | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 02, 2010 1:00 am | |
| -Asa,mult mai bine.Intelege Deka,Mike trebuie sa se odihneasca.E slabit si nu vreau sa isi solicite corpul.Noi vom astepta aici asa ca ei pot veni cu tine D:Inteleg.Pai atunci mai bine o lasam pe alta data | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 02, 2010 2:53 am | |
| -Nu nu! Sai ca ars, nevrand ca a sa conditie fizica sa ii incurce planurile brunetului.Brusc zambetul de pe fata disparuse lasand ca sentimentul de vinavatie sa ii ocupe locul. Privi dezorientat camera, muscandu'si buza inferioara. Cine era el sa stea in calea brunetului? Cine stie pe cine vroia Deka sa ii prezinte. -Eu ma simt foarte bine! | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Noi 02, 2010 3:57 am | |
| -Nu-ti face griji Mike,tu doar odihneste,ai nevoie de asta Spun stand langa el,sarutandu-l scurt pe frunte D:Andy are dreptate,mai bine am lasa-o pe maine | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|