Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 17 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 1:03 am

Se imbufna ca un copil, chicotind in scurt timp. Era amuzat sa ii vezi pe cei doi. Isi scose iar limba, trecandu'si pierce'ul peste buza superioara, muscandu'si'l in scurt timp. Avea obiceiul prost de a face asta. Isi indrepta privirea catre Deka, fiind usor uimit cand auzise varsta de "40" de ani. Parea cam nepotrivit pentru un tip ca el. Eh, tot ce e posibil... fiecare cu preferintele lui.
-Cred ca ma voi rataci pe aici.
Spune, strangandu'l pe Andy de mana, insa nu indeajuns incat sa simta vreo durere.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 2:18 am

Mi-am indreptat privirea spre pusti zambindu-i cald
-Nu te vei rataci atata timp cat stai langa mine.In plus Deka o sa aiba si el grija de tine,nu mosulica?
D:Poi se poa...mosulica???
-Haide,haide ca esti mosulica de-acum.In curand schimbi prefixul
D:Oi,nu vorbii prosti!Cat sunt inca in putere nu schimb nici un prefix
-Si cam cat esti in putere?
D:Da ce te intereseaza?
-Aaa nu,intrebam si eu ca sa stiu sa-ti fac rezervare la azil
D:Pfff,hai ca mi-ai inchis gura cu asta
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 8:21 pm

Chicoti, gandindu'se la cele afirmate. Ii facea placere sa ii auda pe amandoi. Dadu pozitiv din cap, inchizandu'si ochii si redeschizandu'i rapid. Se indrepta spre oglinda ce parea a fi asezate pe una dintre micile dulapioare, impreuna cu mai multe lucruri. Isi refacu dungile de la ochi, privindu'si pierce'ul din limba.Isi relua locul tacut, muscandu'si unul dintre degete. Mai simtea din cand in cand cate o intepatura, acest lucru displacandu'i.
-Ma scuzati.
Spune, cautandu'si niste haine pentru a se schimba apoi atingand clanta usii de la baie
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 9:05 pm

Am dat afirmativ din cap la spusele pustiul privind ceasul.Era tarziu nu gluma si afara inca se auzea zarva
D:Eu ma duc acum la treburile mele.Te las s ate odihnesti,dupa felul in care NU esti machiat sunt sigur ca ai avut o zi grea
-Sa sti.Vorbim maine frate.Noapte buna
Si parasi camera,lasandu-ne singuri.Ma apropii de pat,intinzandu-ma,rasfuland usurat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 9:42 pm

Intra in baie fara sa mai spuna nimic dandu'si hainele jos si inlocuindu'le cu unele mai pe gustul lui. O pereche de blugi skinny negri,care ii accesorizase cu un lant negru lung si ii asortase cu o bluza in dungi gri si negre. Rosario lung se potrivea perfect cu pandantivul primit de la baiat, crucea de fier aratandu'si stralucirea la lumina. Ochii usor conturati privea pierce'urile ce pareau a fi schimbate de catre Mike cu putin timp in urma. Iesi din baie, apropiindu'se de pat:
-Prima data cand am onoarea sa iti vad ochii neconturari.
Spune oarecum ironic, zambind
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 9:45 pm

Mi-am indreptat privirea spre el zambind amuzat
-Uita-te bine,maine n-oi sa-i mai vezi atat de naturali.In plus nicodata nu mi-au placut.Lumea se tem de culoarea lor,spunand ca parca ar privi un suflet gol in ochi,asa ca ii conturez cu cat mai mult negru posibil
Spun stand in sezut,turceste in pat,
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 10:15 pm

Se imbufta ca un copil mic, asezandu'se langa baiat.Isi duse doua degete sub ochi brunetului, doar atingandu'i pielea, fara a apasat. Isi lasa mana sa'i alunece pana ii ajunse pana la buza superioara. Atunci se opri retragandu'si'o.
-Pai si noaptea te demachezi, nu?
Intreba, zambind larg. Se pare ca Andy nu puse in calcul si aceasta optiune. Sau. Mda. Tot ce era posibil. Isi duse mana pe pieptul brunetului, privindu'l curios. Cum de nu se plictisise deja de el? Nu era genul de baiat perfect pentru Andy.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMar Oct 12, 2010 11:04 pm

-Ba da,ma demachiez.Insa daca stau sa ma gandesc tu ai fi singurul care m-ar vedea.Eu nu obisnuiesc sa dorm cu cineva
Spun punandu-mi mainile peste ale lui,ridicandu-i una pana la nivelul buzelor mele,sarutand-o tandru
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:10 am

Afisa un zambet sters si scurt, simtindu'si mana sarutata de baiat.Imbufnat si'o retrage, scotandu'si limba intr'o parte si muscandu'si'o incet. Avea obiceiul de a face asta, dupa cum crede ca si baiatul observa cum repeta acest gest. Nu isi retrase mana din rautate, pur si simplu nu vroia ca baiatul sa se injoseasca prin a'i saruta mana. Nu stia daca asta e considerat drept un gest de iubire, dar el o eticheta cu totul diferit
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:11 am

M-am incruntat usor cand si-a retras mana,prinzandu-i limba intre doua degete
-Inceteaza sa mai faci asa.Intr-o zi o sa ramai fara ea
Spun dandu-i drumul,intinzandu-ma din nou pe pat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:15 am

-Si poate vreau sa raman fara ea!
Spune rautacios, vrand sa ii faca in ciuda insa abtinandu'se cu greu sa numai repete gestul. Ii era bine cu ea, cu toate ca era logic ca vorbele brunetului erau la figurat, in niciun caz propriu.
-Plus ca cine ar vrea'o ar trebui sa aiba grija la pierce!
Exclama entuziasmat ca are un asemenea avantaj. Ii place sa se prosteasca uneori. Nu intelegea totusi de ce se comporta asa imatur. Pana acum nici nu dadea dovada de varsta lui reala.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:17 am

AM chicotit usor tragandu-l peste mine.Mi-am dus mainile pe mijlocul lui,privindu-l patrunzator in ochi
-Cine stie,poate ca si celui care ti-o va fura ii plac pierce-urile
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:20 am

Isi mari involuntar ochii cand se vazuse peste baiat. Ridica o spranceana, zambind pervers:
-Pai si daca ii plac atunci nu va avea probleme.
Spune, scotandu'si iar limba, lasand pierce'ul la vedere si muscandu'si'l cu dintii. Cu siguranta ii placea sa faca asta, mai ales de fata cu baiatul. Intotdeauna credea ca asta ii aduce avantaj.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:26 am

AM ranjit pervers,cuprinzandu-i limba cu buzele,incepand sa ma joc cu ea.Mi-am unit buzele cu ale lui,trecandu-mi limba peste pierce-ul lui,facandu-mi de cap cu acesta.Nu cred ca era o idee rea sa-mi pun si eu unul,cred ca era chiar super cu asa ceva in limba
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:30 am

Nu era deloc surprins de gestul sau. Cu toate ca era sigur de reactia baiatului, cu siguranta ii placea. De data asta, se hotara sa nu faca prea multe. Isi strecura si el limba printre buzele brunetului, dorind sa ii simta asa-zisa aroma. Nu putea sa spuna ca ii displace, deoarece mintea cu siguranta. Isi puse o mana intre ei, lipita de pieptul lui Andy, muscandu'i incet buza inferioara si tragand usor de ea. Nu vroia sa il raneasca. Bine ca isi aduse aminte de sangele ce se inchegase in jurul pierce'urilor de la buza si s'a spalat, altfel nu era un sarut placut. Gustul acru intervenea,stricand toata placerea
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:41 am

Mi-am coborat mana pe fundul lui,incepand sa i-l masez.Am continuat sarutul,facandu-l cat mai pasional posibil.Adoram sa-i simt buzele dulci si sa-i mangai formele.Dintre toti cei cu care ma culcasem,nu cred ca avusesem parte de cineva atat de dragut si atat de perfect la corp la un loc.Ii priveam chipul,chicotind in sinea me ala cat de dragut era
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 12:53 am

Imediat ce ii simti palmele brunetului pe fundul sau intrerupse sarutul, tragand aer in piept. Acum isi amintea ca nu putea respira. Oricum, nu avea de gand sa se opreasca acum din sarut.Se lasa intr'o parte, astfel incat sa fie el pe pat si brunetul peste.Isi plimba mainile pe pieptul lui, tragandu'l iar aproape de fata sa pentru a reinvia sarutul.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:26 am

Stand acum deasupra lui,m-am sprijinit in maini ca sa nu-mi las toata greutatea pe el si sa-i fortez operatia.Reluand sarutul,ii exploram fiecare particica a gurii,jucandu-ma cu limba lui insa mai ales cu pierce-ul,gasindu-l din ce in ce mai interesant
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:43 am

Nu stia ca gaseste brunetul atat de interesant la pierce insa continua sarutul, fara a intreba ceva. In final ii prinse ambele buze cu dintii, numai atingandu'i pielea, fara a apasa. Isi continua seria de sarutul pe barbia sa,pana cand ajunge la gat. Acolo adauga si cateva muscaturi, trecandu'si limba peste portiunile usor inrosite. Nu avea cum sa il deranjeze foarte mult pierce'ul. Doar daca mai zgaria, cum avea obiceiul sa faca la cei pe care ii saruta cu sila, aici nefiind cazul
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:45 am

AM strans usor din ochi,muscandu-mi buza de placere.De ce de fiecare data toti trebuiau sa-mi gaseasca locul sensibil atat de repede?Oricum,era placut.Mi-am coborat mana pana la pantalonii lui,descheindu-i,strecurandu-mi mana in boxeri.In scurt timp am inceput sa ma joc cu mandria lui,dand o atentie mai mare asupra capului acesteia
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:51 am

Simtind ceea ce vroia brunetul sa faca, isi inchide ochii, intreruptand in scurt timp sarutul, printre buzele sale facandu'si aparitia mici sunete placere. Nu avea ce sa faca. Placerea deja ii invaluise corpul, ducandu'l in al noulea cer. Isi musca buza, dorind sa numai scoata micile tipete. Cu siguranta nu vroia sa para atat de slab. Observand ca mai rau face cand isi musca buza, il trase pe baiat aproape,renascand un nou sarut.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:53 am

AM marit ritmul mainii mele ce nu-i lasa deloc mandria in pace,accentuand sarutul.Mi-am coborat buzele pana pe gatul lui,incepand sa fac cerculete regulate cu limba,lasand in urma si cateva muscaturi fine datorate coltilor mei ascutiti
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 1:58 am

De ceea ce se temea nici ca scapa. Intrerupand sarutul, tipetele de placere isi mareau volumul devenind din ce in ce mai dese. Incepu iar sa isi muste buzele, tinand puternic stransi ochii. Isi plimba mainile pe pieptul baiatului, indreptandu'si coloana vertebrala, simtind cum o parte a spatelui sau numai era pe asternut. Isi incorda muschii, dorind sa opreasca acele sunete incontrolabile, prinzandu'i chipul baiatului intre doua degete si lasand o linie de saliva ce tinea de la barbie aproape de ochi. Noroc ca nu avea iar ochii conturati cu creionul negru.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 2:00 am

Ranjesc pervers,privindu-l patrunzator.Il sarut scurt pe buze,retragandu-mi mana
-Nu cred ca o idee buna sa facem asta.Nu acum
Spun asezandu-ma in sezut in fata lui,privindu-l atent si ranjitor
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 2:06 am

Ochii i se marira involuntar, aprobandu'l pe baiat prin miscari lente din cap. Nu putea decat sa aprobe lucrul asta.
-Desigur.
Spune, sarutandu'l scurt pe buze si ridicandu'se de pe pat. Avea probleme, de care numai el stia, acestea neavand de'a face cu fizicul. Probabil era mai bine ca brunetul oprise acel act , altfel cu siguranta Mike dezluntaia ceva ce nu vroia. Nici el nu intelese faza explicata de psiholog, aia cu doua caractere, da nici ca ii dadea importanta. Ce putea insemna? Ca e schimbatoare personalitatea lui? Nu ii pasa atat incat sa se informeze
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 17 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 17 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 30 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: