Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 30 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeLun Oct 25, 2010 9:16 pm

-Ah...
Mi-am indreptat privirea spre noptiera,vazand pandantivul.Ma apropii de el,apucandu-l,intorcandu-ma la pusti.Ma asez pe marginea patului,punandu-i-l la gat
-Nu-l mai da jos,nu vreau sa-l pierzi
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeLun Oct 25, 2010 9:20 pm

-Bine. Atat timp cat nu'mi dai motive.
Spune ranjind malefic. Intotdeauna se amuza pe baza reactiilor brunetului. Simtind din nou pandantivul la gat, isi trecu mana peste el, parca vrand sa se asigure de acest lucru .
-Merci!
Ii multumi, privindu'l calm. Trase puternic aer in piept, incercand sa se ridice. Mainile i tremurau, avand impresia ca trupul i se ingreunase in cateva secunde. Deja incepuse sa abandoneze ideea. Isi relua locul, imbufnandu'se
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeLun Oct 25, 2010 9:22 pm

-Oi,incearca sa nu te mai misti,esti prea slabit ca sa faci asta
Spun eu incercand sa-l conving ca nu era o idee prea buna sa se tot agite atat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeLun Oct 25, 2010 9:25 pm

-Yeee!
Tipa entuziamsat, neascultand sfatul brunetului. Isi amintise de acadelele ce inca le avea in buzunarul blugilor. Isi luase doua , desfacand ambalajul uneia, Isi trecuse limba peste partea cu guma, bucurandu'se iar de aroma dulce a capsunilor, ce parca se topeau in gura.
-Vrei?
Intreba pe un ton copilaresc, intinzandu'i o Chupa Chups.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeLun Oct 25, 2010 9:27 pm

AM marit ochii dandu-ma putin mai in spate.Ce doamne iarta-ma il apuca asa dintr-o data?Imi indrept privirea spre acadea,ridicand o spranceana.Ii placeau dulciurile chiar atat de mult?Am apucat acadeaua,desfacand-o,bagand-o in gura.Pfff,capsuni,ce dulci puteau sa fie =_=
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 1:26 am

Zambi larg, continuand sa fure aroma dulce a acadelei. Ah ce buna mai putea fi! O musca, reusind sa o sparga,simtind bucatile mari in gura. Era prima oara cand avea de gand sa o manance sa termine o Chupa Chups.
-Niami!
Spune inghitind cu greu bucatile dulci de acadea, scotand imediat duap pachetul de gume. Se simtea ca un magazin non-stop.
-vrei?
Intreba, intinzandu'i pachetul Orbit.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:22 am

-Nu merci
Spun rotind acadeaua in gura cu limba,simtind o senzatie ciudata datorita perce-ului.AM continuat sa o mananc chiar daca nu eram adeptul dulciurilor,placandu-mi intr-un final
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:29 am

-Bine.
Mormai, marindu'si involuntar ochii.Miza pe faptul ca gestul de a oferi o acadea e suficient de inofensiv. Isi baga trei gume in gura, incepand sa le mestece posesiv, scotand niste sunete ciudate. Ii era destul de greu, lucru ce ii oferea o senzatie ciudata.Chicoti cand il vazuse pe brunet cu acadeaua in gura, zambind larg:
-Mai am vreo doua in buzunarul din hanorac.
Spune, ducandu'si un deget sub barbie, incercand sa estimeze numarul acadelelor cumparate. Ce'i drept cand mergea intr'un magazin lua lucruri fara s a se gandeascala numarul lor sau bani.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:31 am

-Sa inteleg ca-ti plac mult dulciurile?
Intreb scotand acadeaua din gura caci incepea sa ma doara rau perce-ul,bagand-o in scurt timp inapoi
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:37 am

-Sunt un adept al dulciurilor...
Spune, privindu'l calm, aratandu'si iar caninii la vedere. Erau ascutiti, lucru ce ii oferea iar stilul gothic, acestia fiind completati de culoarea neagra din jurul ochilor.
-Tie nu iti plac?
Intreba retoric, punand bot. Ii reveni zambetul larg pe buze, inclinandu'si capul intr'o parte.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:39 am

-Nu prea sunt genul care sa manance dulciuri...
Spun stramband usor din gura,intinzandu-ma langa el,ducandu-mi mainile dupa ceafa ca sa stau cat mai bine
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:42 am

-Cu mine ori vei indragi dulciurile la fel ca mine ori..
Spune, mimand genul tipului ganditor, ducandu'si lent un deget sub barbie. Se dase intr'o parte, sperand ca brunetul sa se simta cat mai comod:
-Ori te vei satura de ele.
Incepu sa rada, tusind si oprindu'se in scurt timp.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:44 am

Imi indrept privirea spre el,chicotind amuzat,marind ochii cand incepuse sa tuseasca
-Oi,esti bine?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:48 am

-M'am inecat de propria prostie.
Spune ironic, imbufnandu'se.Continua sa mestece gumele, oferindu'i acea aroma de menta.
-Stai bine?
Intreba, indreptandu'se iar spre margine, dorind ca brunetul sa stea cat mai comod.Ii placea sa il priveasca.Uneori il amuza, alteori ii oferea linistea de care avea nevoie
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:52 am

-Stai calm ca am destul loc.Da,stau chiar foarte bine
Spun ciufulindu-l usor,copiindu-i pozitia
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 2:55 am

-Bine!
Exclama entuziamat,stramband din buze intr'un final. Realizase ca iar se comporta imatur. Oricum,incepuse sa se impace cu acest gand. El asa era si nu avea ce face. Incercase de prea multe ori sase schimbe, consecintele fiind neconvenabile si dure.
-Auzi? Tu de ce numai fumezi?
Intreba, abia reamintindu'si acest lucru.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 3:03 am

-Ca sa-ti fie si tie mai usor sa te lasi si in plus si eu vreau sa ma las.AM fumat prea mult si cred ca-mi ajunge
Explic eu continuand sa-mi rod acadeaua
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 11:43 am

-Aha!
Mormai,, stramband din buze. Gustul de menta disparu treptat, lasand in urma doar o simpla obisnuita de a mesteca .Brusc isi aminti de petrecerea lui Andrew, chicotind:
-Black Veil..
Spune, incepand sa isi aminteasca numele trupei. Nu ii complimentase deloc trupa pana acum si vroia sa o faca.
-Brides!!
Exclama entuziasmat ca si'a amintit, privindu'l nevinovat cand isi daduse seama cat de tare a putut tipa:
-Complimentele mele trupei.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 8:11 pm

AM inceput sa rad,sarutandu-l scurt pe frunte
-Nu am crezut ca te voi gasi acolo.Multumesc,am sa le spun si celorlalti
Cine ar fi crezut ca baiatul isi amintea numele formatiei mele,complimentandu-ne si pe deasupra.
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 11:36 pm

Isi apleca usor capul pentru a'i usura sarcina brunetului, zambindu'i si inchizand ochii, redeschizandu'i pentru a nu'si lipsi ochii de o asemenea imagine de vis.
-Da!
Spune scurt si bucuros, muscandu'si usor buza, zgariindu'si'o cu ai sai canini, lucru ce nu ii provocase vreo urma.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 11:38 pm

-Nici pe ziua de azi nu ai apucat sa mananci.Ma duc pana jos sa-ti comand ceva
Spun dand sa cobor din pat,privindu-l pe pusti cu coada ochiului
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 11:40 pm

-Nu!
Spune prinzandu'l de mana, agitandu'se sa raspunda cat mai repede.
-Adica... Daca tie ti'e foame te poti duce. Mie unu' nu imi este. Am mancat prea multe dulciuri ce mi'au tinut de foame.
Ii spune oarecum alarmat, privind dezorientat camera.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMar Oct 26, 2010 11:59 pm

-Nu,nu mi-e foame.Imi faceam doar griji ca n-ai mancat
Spun punandu-mi capul in poala lui,stand cu fata in sus.Il priveam atent,analizandu-i chipul zambitor
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMier Oct 27, 2010 12:09 am

-Totul e bine.
Spune cald, agitatia spulberandu'se si fiind inlocuita treptat. Expresia ii era neschimbata, zambetul spunand totul.Ochii inca ii erau conturati, redandu'i sentimente sumbre si un aer gothic. Fata'i era alba , doar culoarea ochilor sai oferindu'i viata intregului sau chip.Isi lipi palma calda de frunte brunetului, dandu'i suvitele rebele la o parte, Vroia sa ii simta pielea rece si sa se bucure cat are ocazia.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitimeMier Oct 27, 2010 12:11 am

Mi-am inchis scurt ochii cand i-am simtit mana pe fruntea mea.Era atat de calda in comparatie cu pielea si chiar si cu intreg corpul meu,fiind atat de placuta
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 30 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 30 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 37 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: