| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 10:52 pm | |
| Privea dezorientat in jur , reusind intr'un final sa gaseasca masina perfecta. Cand sa paseasca spre ea, simtinse o durere insuportabila la nivelul capului, simtind cum incetul cu incetul isi pierde echilibrul. Cazuse la pamant, in scurt timp inchizandu'si ochii. Nu realizase ce se intamplase si nici numai avea posibilitatea de a se gandi. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 10:53 pm | |
| Auzind asta,baietii au pregatit totul ca sa para ca pustiul fusese rapit si urmat sa suporte torturi.Chris il luase de pe jos,cerandu-si scuze in repetate randuri C:Acum o sa am doi care ma vor omora | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 10:56 pm | |
| Cu toate ca nu era constient de ceea ce i se intampla, putea simti mainile cuiva. Inima ii batea cu putere, lasand vantul sa ii raceasca fata ce se incalzea din ce in ce mai mult. Telefonul vibra , dar Mike nici ca se putea misca. Nu avea forta nici sa isi deschida bine ochii. Se simtea iar neputincios si paralizat. Fiecare celula lucra impotriva lui, acesta cazand din ce in ce mai mult in intuneric | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 10:58 pm | |
| Chris il urcase in maisna,indreptandu-se spre depozit.AJuns acolo,intra inauntru,legandu-l pe baiat de un scaun,strans,cu sfori C:Imi ramai dator vandut!Cand va afla ca eu i-am facut asta o sa ma stranga de gat! -E spre binele lui,o sa vezi | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:00 pm | |
| Isi putea simti mainile oprite din orice actiune, buzele fiind parca lipite.Nu putea respira prea bine pe gura . Capul ii cazuse intr'o parte, el nemai avand control asupra propriului corp. Ce i se intamplase? Nu intelegea. Si cel mai mult il deranja ca nu putea controla realitatea . Dorea sa plece mai repede, sa isi ridice coletul si dupa sa mearga cu Weezy unde avea nevoie. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:02 pm | |
| C:Gata,cred ca...doamne,nu esti intreg la minte! -Taci!Acum las-ai pe ei sa se ocupe de restul iar tu vino cu mine Baietii l-au trezit pe Mike folosind o substanta puternic mirositoare.Avea sa indure ceva | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:06 pm | |
| Simtind un miros ingrozitor, gasise puterea de a'si deschide ochii. Respira greu, privind dezorientat prin jur. Unde era? Incercand sa isi duca mainile la cap, realiza ce este legat de un scaun. -Ce dracu? Intreba retoric, incruntandu'se . Simtea o durere insuportabila la nivelul capului, ce nu ii permitea sa gandeasca limpede. -Unde dracu ma aflu? | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:07 pm | |
| B:Mai bine ti-ai tine gura.Nu esti in masura sa vorbesti Spuse unul dintre baieti,infigandu-si mana in parul lui,dandu-i capul pe spate B:Sa fie clar un lucru:aici eu pun intrebarile,tu raspunzi.Clar?! | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:10 pm | |
| Simtindu'si mainile tipului in parul sau stramba din buze, incercand sa se mentina la propriul renume. Nu degeaba isi facuse o reputatie, nu? -Si eu daca ti'as spune sa te duci dracu, ce mi'am face? Intreba retoric, parca vrand sa isi agraveze situatia. -Fa bine si dezleaga'mi mainile pentru a putea sa plec. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:12 pm | |
| B:Ha,mai ai si tupeu pe dreasupa! Spuse lovindu-l cu pumnul in stomac.Bine,asta cu siguranta nu am cerut sa-i faca B:Baga la cap mucosule:toti pe care-i sti te-au vandut.Cui?Mie!Toti te-au tradat si te-au dat la o parte.Cine crezi ca te va mai ajuta acum? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:15 pm | |
| Tusi cand isi simti stomacul lovit. Respira greu, ascultandu'l cu atentie, pierdundu'se printre litere. Despre ce vorbea? Ranji larg, respiratia sa producand anumite zgomote. -Si chiar crezi ca imi pasa? Sa ma vanda daca n'au ce face. Voi avea grija de ei imediat ce voi avea certitudinea ca spui adevarul. Spune, incercand sa nu para deloc afectat de ceea ce spunea tipul acela. Nu putea sa creada in cuvintele lui... Cum sa il vanda prietenii sai de mai bine de 7 8 ani? | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:17 pm | |
| B:Sa mint?Drept cine ma iei?Nu fi prost pustiule,au pus pe capul tau un pret bun.Crezi ca pentru noi,cei care suntem de zeci de ani in afacerea asta ne pasa de prietenii,de fratii?Ne vindem si mamele pentur un pret bun.Oricum,am avut noroc de o afacere buna Spuse cuprinzandu-i barbia,privindu-l atent | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:20 pm | |
| Isi mari involuntar ochii, mainile incepand sa ii tremure.Se pare ca trupul reactiona ca intotdeauna, impotriva dorintei sale. Mima un ras fals, incheind cu un zambet de nebun pe fata: -Chiar crezi asta? Si ti'am spus la dracu sa imi dai drumul pana nu ma impacientez. Nu ma fa ca pun eu pret mare pe capul tau! Tipa, agitandu'se pentru a scapa mai repede de acolo. Avea nevoie de coletul ala chiar in acele momente. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:21 pm | |
| B:Vai mie,te grabesti cumva?Ai treaba si te retin?cred ca nu ai inteles.Esti al meu acum,sluga mea,nu mai ai nicio banda,nicio afacere de care trebuie sa te ocupi.Pot face ce vreau din tine,chiar sa te omor.Oricum,cine ar plange dupa tine? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:25 pm | |
| Intrebarile fara raspuns adresate de tip il punea pe ganduri, nevrand sa arate asta. Cine plangea dupa el? Exista cineva? -Da ma grabesc. Brusc isi amintise ca el traieste numai pentru propria dorinta, pentru propria viata. De cand ii murise parintii a jurat ca nu se va mai atasa de cineva, observand cum treptat isi incalca juramantul. Stranse din dinti, respiratia continuand sa i se ingreuneze pana cand simtite nevoia de coletul ala mai mult decat propria viata. -Nu's sluga ta. Nu sunt si nici nu voi fi. Asa ca misca si da'mi drumul. Cand plec de aici jur ca voi avea grija sa iti vad capul la proprii'le'mi picioare. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:28 pm | |
| B:Tare periculos te mai crezi ins anu realizezi in ce te-ai bagat.Nu ai ascultat de cineva,atunci cand ti-a vrut binele.Ins anu-i nimic,mai bine pentru mine.Acum...ma intreb oare te-ar durea daca ai ramane fara cerceii astia? Intreba apucand un patent,privindu-l atent | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:30 pm | |
| La dracu! Nu pierce'urile! -Numai sa indraznesti! Si nu ma considera mai prejos nivelului tau. Nici nu stii cat de repede ma pot extinde si fara asa zisii tradatori. Spune, stramband din buze, inghitind sec. Stia ca nu are sa il sperie cuvintele ce pareau a fi banale insa destul de adevarate in acelasi timp. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:31 pm | |
| B:Ce sa faci?Doamne,ma omori cu zile Spuse incepand sa rada B:Crezi ca vei mai iesi vreodata de-aici?I-ati adio de la lumina zilei si bun venit in lumea mea.Acum... Iis apropie patentul de buzele lui,atingandu-le usor B:Cu care sa incep? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:34 pm | |
| Isi inchise ochii, inchizandu'si gura si intorcandu'si capul intr'o parte. Chiar era in stare de asa ceva? Inghiti sec, incercand sa se dezlege de scaun. Cine dracu' il invatase sa afca noduri atat de stranse: -Sa nu te atingi de fata mea! Mormai, nedesprinzandu'si buzele. Stia ca asta l'ar putea ajuta pe tip asa ca si le tinea inchise | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:36 pm | |
| B:De ce?Iti va sta mult mai bine cu putin sange pe albul asta.Haide,intoarce-ti chipul spre mine Spuse prinzandu-l iarasi de barbie,calcandu-l pe picior ca sa tipe | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:38 pm | |
| Incerca sa isi elibereze barbia , miscadu'si capul in ambele parti.Simtindu'si piciorul ranit de mult timp calcat, scoase un tipat de durere incruntandu'se. Il durea a dracului mai ales ca nu il mai tratase de mult, ba chiar ii si uitase existenta doar durerea din cand in cand ii mai reaminti. Strangea din dinti, simtind durerea provocata de picior pana in maduva oaselor | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:40 pm | |
| Ii prinse unul dintre perce-uri in patent,pregatindu-se sa traga -inceteaza Imi las vocea auzita,iesind din intuneric impreuna cu Chris B:Am inteles sefule SI se indeparta de el | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:44 pm | |
| Isi deschise ochii, continuand sa isi muste buza inferioara. Cine dracu il oprise pe tip? Privi dezorientat in jur, nevanzand mare lucru. Isi mari involuntar ochii, simtind cum erau clipe in care numai putea respira. Ceva ii apasa pieptul, fiind sigur ca i se redeschise rana de la spate. O zvastica facuta de el, dupa propriul plac. Nu durase mult pana ce tricoul verde se combinase cu un rosu inchis, fata baiatului exprimand doar ura | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:46 pm | |
| C:Vezi ce i-ai facut?Andy,la ce naiba te-ai gandit? -Taci!Sa vada si el in ce s-a bagat.Nu degeaba am vrut sa-l scot din afacerile astea.Daca era adevarat tot ce s-a intamplat pana acum? C:dar.. -Habar n-ai cum e sa fi vandut,torturat.Voi spune-ti ca sunt cel mai bun insa am platit de multe ori scump ca sa ajung aici si nimeni nu m-a ajutat cand am avut nevoie | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Sam Noi 06, 2010 11:51 pm | |
| Privea speriat spre tipul ce semana cu brunetul sau, Cum putea? Nu.. Chris ii daduse certitudinea de care avea nevoie. Nu putea gandi mai departe de sentimentul de ura. Nu putea intelege de ce? Credea ca Andy facuse asta numai pentru bunul plac. Ochii i se marise involuntar, lacrimile incercand sa isi faca aparitia insa baiatul oprindu'le. Sa fie el tradatorul despre care vorbea tipul? -Nu inteleg..De ce?Credeam ca ma...iubesti. Isi lasa corpul cu toate greutatea pe spate, simtind cum scaunul isi pierde din echilibru, cazand jos. In acel moment Mike tipa, lovindu'si rana de la spate de spatarul scaunului.Isi inchise ochii, strangand din dinti. Numai reusea sa gandeasca coerent. Ideile ii navalisera una peste alta, mintea sa nereusind sa se axeze doar pe un lucru.Tinea atat de mult la brunet, doar pentru asta se zbatea mai mult. Fara lucrurile pe care acum le practica ilegal era un ..nimeni. Nu parinti, nu bani..nimic. Ce ii putea oferi lui Andy? ... Ar fi doar un element ce nu isi are loc in respectiva ecuatie | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|