| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:45 am | |
| Il privea speriat, crezand ca sentimentele ce probabil au existat acum ceva timp intre ei au fost inlocuite . Ritmul respiratiei sale devenea unul tot mai alert. -Ce'i cu tine? Intreba, vrand sa inteleaga gestul brunetului. Parca vroia sa se afle cat se poate de departe de el. Se simtea de'a dreptul aiurea. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:47 am | |
| -Cred ca am facut o greseala lunad atatea decizii in locul tau,neavand macar dreptul asta.Din cauza mea suferi acum.Am ajuns la gandul ca ti-ar fi mai bine fara mine... Spun cu o voce trista,fiind mult mai groasa decat deobicei,lasandu-mi privirea-n jos | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:50 am | |
| Isi mari ochii involuntar, cu toate ca acestia erau deranjati de lumina din camera: -C-ce? Intreba ca si cum nu ar auzi ceea ce a spus, nevrand ca brunetul sa repete. Vroia sa il scape pe baiat de acel idee prosteasca . Nu avea de ce sa gandeasca asa. -Mie nu mi'ar fi bine fara tine. Unde naiba ti'e gandul? Intreba retoric, reusind sa inghita. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:52 am | |
| -Gandul meu a murit atunci cand ai lesinat in bratele mele.Ti-am vorbit urat si te-am ranit,fara ca macar sa ma gandesc la consecinte.te-am adus aici mai mult cu forta fara sa-mi pese daca ai vrut intr-adevar sa vi cu mine Spun auzind picaturile cum cadeau din hainele mele ude,lovindu-se de podea | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:54 am | |
| Oare mai putea sa salveze ceva din ceea ce spunea brunetul?Se simtea neajutorat. Cum putea sa ii schimbe parerea? Stramba din buze,tragand puternic aer in piept simtind cum se sufoca fara acel element vital. -In niciun caz.Am vrut sa fiu cu tine..Doar pe tine te iubesc,, Spune, privindu'l speriat gata sa ii dea iar lacrimile insa oprindu'le la timp. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:56 am | |
| Mi-am muscat buza inferioara,trecandu-mi o mana prin par.M-am apropiat incet de el,cazand in genunchi langa marginea patului,sprijinindu-mi mainile de pat,lasandu-mi capul pe ele -SI eu te iubesc | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 1:58 am | |
| Isi duse palma pe capul sau, afisand un zambet sters si ciufulindu'l incet.Era placut sa mai auda cuvintele alea dupa o astfel de situatie: -Pai si de ce preferai sa fugi de mine? Intreba, nereusind sa isi tina in frau lacrimile, una strecurandu'se | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 2:02 am | |
| -Mi-era teama ca ma urasti.Mereu spui ca am luat decizii in locul tau,te-ai imbatat din cauza mea si...credeam ca iti e mai bine fara atata agitatie pe care o creez cu viata mea atat de incurcata Spun ridicandu-mi privirea,marindu-mi ochii cand am vazut ca plange.Zambesc slab,stergandu-i lacrima | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 11:41 am | |
| Il privea calm, agitatia spulberandu'se in scurt timp. -Cum sa te urasc? Intreba retoric,simtindu'i degetele pe obraz, lucru ce ii reda caldura ce simtea ca si'o pierduse.Incerca iar sa se ridice, rezultatul fiind acelasi.Statea intins, repetand cuvantul "calm" in minte. -Si nu m'am imbatat din cauza ta.Faza e ca demult numai simtisem o picatura de alcool, lucru ce imi distrugea ratiunea incetul cu incetul.Nu am vrut sa te fac sa suferi.Doar stii ca eu tin mult la tine Spune, stramband din buze, simtindu'se mai vinovat ca niciodata, | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:14 pm | |
| -Dar am crezut ca ti-ai dat seama ce efect au acum alcoolul si tutunul.Si eu ma abtin de la fumat doar ca sa-ti fie tie mai bine si sa te poti abtine mai mult.Nu suport sa te vad cum te chinui iar acum...nu stiu,simt cum o parte din mine imi spune mereu ca eu sunt vinovat pentru tot.Tu nu ma faci sa sufar,din contra,clipele cu tine sunt ca de vis pe cand eu... | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:19 pm | |
| Dadu negativ din cap, perna ingreunandu'i miscarile: -Nu cred ca m'am gandit la consecinte. Plus ca tu nu esti vinovat. Tu esti motivul pentru care sunt aici, nu? Intreba retoric, zambind slab. Limba inca il mai durea, simtind intepaturi la nivelul ei. Oricum, nu avea de gand sa il lase pe brunet sa observe acest lucru altfel era sigur ca il va indeparta mai mult si ii era frica de asta. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:22 pm | |
| -Uite ce e Mike.Tu-mi ascunzi multe lucruri si poate ca e si vina ema ca m-am aratat atat de rece si indiferent insa sa sti ca pe mine ma intereseaza tot despre tine.Nu ma va deranja sa-mi spui orice,ba chiar as fi foarte fericit ca mi le spui Zambesc slab,sarutandu-l scurt pe frunte,masandu-i usor obrazul | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:26 pm | |
| Mormaie un "bine" , ranjind larg sau asta trebuia sa fie: un zambet. -De acum iti voi spune lucrurile grave, alea minore le pastrez pentru mine! Spune ironic, incepand sa chicoteasca la fel ca si un copil mic. -Si cred ca voi incepe de acum sa ma spovedesc. Nu atinge clanta de la baie. Are lipici pe ea. Isi inchisi ochii, zambind nevinovat. Stia ca facuse lucrul ala la nervi si din propriu' amuzament. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:28 pm | |
| Imi maresc putin ochii privind spre usa de la baie.Deci...la asta chiar nu ma asteptat.Imi frec ceafa,zambind stramb -Si lipiciul ala imi era destinat mie,nu? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:31 pm | |
| Privi dezorientat in camera, lasandu'si dantura la vedere. Si acum cum mai scapa? -Nu! Cum poti crede asta? Era destinat pentru Deka... Spune, ducandu'si degetele pe buza inferioara, privindu'l nevinovat. -'ai! Nu e asa grav precum pare. Te puteai dezlipi cu mici substante si interventia unui... flex?
| |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:33 pm | |
| AM inceput sa rad amuzat,ciufulindu-i usor parul -Mai bine ca mi-am spus.Ar fi iesit urat daca ma lipeam acolo si aveam grava nevoie la baie.Vrei s ate ajut sa te ridici? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:35 pm | |
| Incepuse sa rada, amuzat de replica brunetului. -Noroc ca nu ai avut nevoie pana acum. Spune, punand bot, privindu'l cu un colt al ochiului. Auzindu'i intrebarea, stramba din buze: -Nu sunt invalid. Cu toate ca nu mi'ar strica ajutorul tau... Ii zice, jucandu'se cu degetele lui pe buza inferioara, stracurand unul printre buze pentru a simti ce isi facuse la limba. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:37 pm | |
| L-am ajutat sa se ridice,asezandu-l mai bine in pat,stand in sezut. -Scoate degetul din gura ca iti infectezi rana Spun scotandu-i degetul din gura,amintindu-mi abia dupa ce ma luase frigul ca eram ud leoarca -Ma duc sa ma schimb Spun cautandu-mi niste haine si un prosop pentru par | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:40 pm | |
| Statea imbufnat ca un copil, cu mainile incrucisate la piept si cu privirea inainte. -Bine! Ii spune, schimbandu'si brusc expresia fetei,zambindu'i cald. -Auzi? Doar nu ai facut dus imbracat,nu? Intreba amuzat, chicotind. Ce'i drept corpul ii era foarte rece, lucru care si pe baiat in ingrijora. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:42 pm | |
| -Nu,nici vorba insa afara ploua cu galeata si na...am fost pana in parc...sti continuarea si tu Spun intrand in baie cu prosopul de cap,avand grija sa nu ma ating pe clanta de la usa,incepand sa ma schimb.Pfff,imi era al naibii de frig nu gluma | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:44 pm | |
| -Aha. Mormai, privind fiecare colt al camerei. Zambi cald , privindu'si mainile. Ii venea sa se ridice si sa isi vada limba in oglinda dar nici ca reusea acum sa se puna pe picioare. Vorbea cam sasait datorita durerii de limba, stramband din buze. Privea usa de la baie, chicotind amuzat. Se pare ca brunetul se descurcase si cu lipiciul. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:46 pm | |
| Dupa ce mi-am schimbat hainele luand o pereche de pantaloni stramti albi,si un tricou la fel ceva mai lung,ma apropii de oglinda uscandu-mi parul cu prosopul.Noroc ca era ma scurt si se usca repede altfel adormeam in baie.Scot limba afara,privindu-mi perce-ul.Hai ca imi statea bine si nici macar nu mai ma durea asa de tare | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 8:59 pm | |
| Isi aseza perna mai bine sub cap, indreptandu'si spatele: -Prea incomode pozitiviile din ziua de azi! Realiza, stramband din buze. -Pendantivul meu! | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 9:00 pm | |
| AM iesit din baie dupa ce am fost gata,lasandu-mi hainele la uscat in uscator,tinandu-mi prosopul inca pe cap.Il privesc pe pusti,apropiindu-ma incet de el -Ce ai patit? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Oct 25, 2010 9:14 pm | |
| -Uhm.. Spune, incercand sa o spuna cat mai bland pentru a nu'i enerva. -Pandantivul pe care mi l'ai dat.. Nu e la mine. Este pe noptiera si nu ajung pana acolo. Ii explica, stramband din buze,privindu'l nevinovat. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|