| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:20 am | |
| Isi largi zambetul de pe fata, privirea oferindu'i o nuanta de verde deschis. Isi lasa caninii la vedere, cand isi musca buza. Se pare ca era un obicei pentru el acest lucru.Fruntea'i era atat de rece incat si palma lui o putea simti.Parca era un cup de gheata pe o suprafata calda, aceasta, in cazul de fata ,fiind mana sa. -Parul ti'e inca ud. Realiza Mike, stramband din buze. De ce nu si'l uscase pana acum cu un feon ceva?
Ultima editare efectuata de catre Mike Hauntings in Mier Oct 27, 2010 12:26 am, editata de 2 ori | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:22 am | |
| -Da,ai dreptate Spun trecandu-mi usor o mana prin par vazand ca pustiul nu mintea,insa nu suportam feonul,imi ardea prea mult parul si mi-l facea sa arate urat | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:29 am | |
| Dadu pozitiv din cap cand brunetul il aprobase, continuand sa isi tina palma de fruntea lui. Treptat aceasta se incalzea, baiatul privindu'l calm. Ce sentimente ii putea provoca o simpla atingere. Era ingrozit de acest lucru chiar si el. -Auzi?Dar tu porti numai negru? Intreba , stiind ca e stupid. Avea simpla curiozitate, abia realizand ca il vazuse pe brunet numai in haine negre, bun cu mici exceptii | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:33 am | |
| -Ei bine,pentru mine negrul care-l port e un fel de doliu,un memento mori despre trecut mai bine spus,despre prostia si pacatul care l-am facut.Purtand negru imi amintesc ca am facut-o cu un scop si ma face mai puternic Spun privind tavanul ganditor | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:45 am | |
| -Aha. Mormai, nevrand sa intervina peste ceea ce spunea, cu toate ca i se parea o prostie sa creada acel lucru un pacat. Adica si el facea mai rau. Circumstantele si'au pus amprenta in mintea brunetului si pur si simplu nu avea o alta alegere, nu?Clenfani rapid gumele, inghitandu'le intr'un final. Cum nu se putea ridica doar nu le lipea pe sub pat sau pe noptiera, nu?Cu toate ca avea obiceiul de a face asta din lene. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:48 am | |
| Dupa ce am temrinat de mancat acadeaua,am inceput sa ma joc cu batul ramas,privindu-l atent.Eram cam plictisit,plus ca din cauza ploii nu-l puteam duce mai nicaieri pe pusti,simtindu-se si rau acum | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 12:52 am | |
| Isi musca degetul aratator cu dintii, privindu'l amuzat pe brunet. Se pare ca acesta se juca cu batul acedelii, dand impresia de copil mic.Putea auzi picaturile ploii ce se izbeau cu repeziciune de geam,prelingandu'se si disparand spre infinit. Numara cu greu picaturile ce le vedea, sperand sa nu piarda nici una din privire.Acum ca numerele cardinale i se invarteau in cap, incerca sa isi aduca aminte varsta lui Andy. Stramba din buze, gandindu'se | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 2:07 am | |
| Mi-am indreptat privirea spre pusti vazandu-l atat de ganditor.Ah,daca nu ar fi fost copilaros insa serios cand trebuia sigur nu ar fi fost interesant sa am o relatie cu el.Faptul ca am iubea mi se parea,din nou,ireal insa mi-o dovedise de multe ori,dragostea me apentru el crescand | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 2:27 am | |
| Se imbufna privind tavanul, incepand sa numere rapid in minte. Estimand varsta brunetului ii dadea intre 20 si 22, nu ca aspectul l'ar fi demascat ci gandirea matura de care dadea dovada tot timpul. Nu vroia sa il intreba pe el pentru a nu'i da o impresie gresita.As musca degetul in continuare,lasandu'si intr'un final palma sa cada pe langa corp.Isi trecu iar mana peste parul brunetului,constatand cu usurinta ca era aproape uscat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 2:29 am | |
| Chicotesc usor,amuzandu-ma mult expresiile lui faciale.Ii statea chiar bine cand gandea.Simtindu-i mana in parul meu,ranjesc larg fiind atat de bine.Imi placea cand cineva se juca in parul meu,relaxandu-ma lucrul asta | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 3:52 am | |
| Expresia brunetului il trezi pe Mike din uitare, privindu'l si ridicand o spranceana.Ce gasea amuzant ? Zambi slab, muscandu'si usor buza, continuand sa isi treaca palma prin parul sau, fiind fascinant de noua lui tunsoare. Chipu'i era alb, completat de conturul ochilor sai , acestia fiind la randul lor intregiti de culoarea verde ce se schimba odata cu aparitia primelor raze de soare, acum nefiind cazul. Privirea fiindu'i din nou captata de trasaturile perfecte ale brunetului,Mike cazuse iar pe ganduri. De data asta problema nefiind varsta ci trecutul si cunostiintele sale in privinta brunetului.Cu toate ca nu stia prea multe, nici ca se zbatea sa afle. Cum multi spun, prezentul conta. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 8:36 pm | |
| -In curand,sper ca te vei face bine.Nu prea-mi place sa astept pentru ce va urma insa pentru tine fac o exceptie Spun ducandu-mi degetele pe obrazul lui,incepand sa i-l masez usor | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 8:39 pm | |
| Isi inclina capul intr'o parte, inchizandu'si ochii: -Iti multumesc . Spune, zambind slab, referindu'se la tot ceea ce facuse brunetul pentru el. Isi redeschise ochii, ducandu'si mana deasupra palmei baiatului, simtindu'i caldura corpului ce crescuse considerabil, probabil fiind din cauza temperaturii din camera | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 8:41 pm | |
| -Nu trebuie sa-mi multumesti Spun scurt si la subiect,zambindu-i larg.Timpul trecea repede,fara ca vremea de afara sa se indrepte.Daca stiam ca va ploua toata ziua planificam alte lucruri.In timp ce stateam linistiti,Deka intra in camera apropiindu-se de noi D:Aaaa,sa inteleg ca cearta-i gata? Imi indrept privirea spre el,ranjind larg,parca spunandu-i un ''multumesc'' doar din privire D:Stai calm pustiule -Pusti?O__o... | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 8:44 pm | |
| Incepuse sa rada, stiind ca iar se va amuza pe seama celor doi: -Deka! Spune, dregandu'si vocea. -Ce cauti asa devreme aici? Intreba, privind dezorientat camera incercand sa afle cat e ceasul. Timpul trecuse atat de repede incat nici nu stia cat este. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Oct 27, 2010 8:46 pm | |
| D:Pai,sincer sa fiu vroiam sa va invit jos,la cina insa daca tu spui ca-i devreme,atunci ma razgandesc SPuse chicotind,asezandu-se langa noi.Se intinsese pe pat,stand cu capul pe mine in timp ce eu stateam cu capul pe baiat -Si cat e ceasul? D:E vre-o 5.Oricum n-am venit s ate vad pe tine mucosule ci pe Mike.Cum te mai simti? -La 21 de ani ma faci mucos?!! | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 28, 2010 1:21 am | |
| Chicoti ducandu'si rapid palma la gura, muscandu'si degetul aratator cu dintii: -Eu? Intreba retoric, lasandu'si mana pe langa corp: -Ma simt mai viu ca oricand. Spune, stramband din buze, sfarsind printr'un zambet larg.Incerca sa isi indrepte spatele, avand inca mana dreapta pe fruntea brunetului. Nici ca avea de gand sa si'o retraga. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 28, 2010 1:30 am | |
| -Mai bine ai ramane intins si te-ai odihni D:dar daca se simte bine de ce sa nu vina cu mine?ce,tie frica ca s-ar indragosti de mine?Nici nu-l condamn hehehe -Hahaha...amuzant | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 28, 2010 1:35 am | |
| Se imbufna imediat dupa incepand sa rada.Era imposibil sa nu te amuze "discutia" celor doi: -Après moi, le déluge! Spune, punand bot, privindu'l in special pe Deka. Cu siguranta avea sa inteleaga ce a zis, nu? Daca insusi Mike avea habar, era imposibil ca altcineva sa nu stie. Isi trecu palma libera in jurul ochilor, avand mare grija sa nu intinda creionul pe intreaga fata. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 28, 2010 2:23 am | |
| Imi indrept privirea spre pusti,marind ochii cand a spus...cuvintele alea -Ummm..mi se pare mie sau l-ai injurat pe Deka? D:Ba da tu esti batut rau in cap... | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Oct 28, 2010 7:49 pm | |
| Incepu' a rade in hohote, muscandu'si buza inferioara pentru a se putea opri: - Nu l'am injurat. Tradus motamo "Dupa mine, potopul". Cu alte cuvinte, doar persoana mea conteaza. Spune, stramband din buze, incercand sa isi aduca aminte explicatiile pe care si el le auzise de la profesoara aia particulara. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 1:11 am | |
| -Aaaaa...si de ce nu spui asa? D:Nici acum nu sti franceza? -Ce-i aia? Uram franceza,singura limba ce nu am putut-o invata si pe care nici nu vroiam sa o invat | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 7:22 pm | |
| Incepu' a rade, muscandu'si din ce in ce mai tare buza inferioara. -Franceza e lucrul care se mananca! Spune , ironic si amuzat de situatie trecandu'si palma peste buza, simtindu'se incordat. Nici el nu stia de ce . -Cum de nu stii franceza? Intreba retoric, stramband din buze. Franceza lui i se parea a naibii de usoara, asta neavand dea face ca mama lui a fost profesoara de franceza | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 7:30 pm | |
| -In primul rand nu am suportat niciodata francezii,in al di-lea,defiecare data cand cineva vorbeste franceza cu mine parca m-ar injura.E limba groaznica,intortochiata cu prea multe reguli de pronunctie.Bleah>.< D:Spuse Andy... | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 29, 2010 7:34 pm | |
| Isi ciufuli usor parul, inclinandu'si capul intr'o parte. -Ei bine mama mea era din Franta... Spune, stramband din buze intr'un final zambind nevinovat. -Si ea m'a ajutat si pe mine cu acea materie. Continua de vorbit, oftand. Lui,spre deosebire de brunet,ii placea franceza, acest lucru amintindu'i de proprii parinti | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|