Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 18 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 2:08 am

L-am urmarit atent cu privirea,incepand sa ma dezbrac pana ce am ramas in bustul gol.Imi era cald si nu vroiam sa transpir ca apoi sa racest.Afara era liniste,semn ca Deka se ocupase de toata aceea multime.Era si cazul sincer sa fiu
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 2:11 am

Isi indrepta coloana vertebrala, inclinandu'si capul in ambele parti. Isi simtea trupul amortit, dar nici ca stia de ce. Avea un chef nebunesc sa fumeze dar tebuie sa fie contient ca nu poate. Isi musca buza, privind ingrijorat podeaua. Daca nici la mai mult de patru cinci ore dupa operatie gandul ii era la pachetul de Dunhill, atunci lucrurile stateau destul de grav pentru el.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 2:13 am

-Ma duc sa fac un dus,vi si tu?
Intreb ridicandu-ma de pe pat,ciufulindu-mi usor parul.Ca deobicei era plin de fixativ,poate ca era cazul sa-l spal si sa-l las in voia lui
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:26 pm

-Uhm..
Spune, tragand aer in piept.
-Doar nu as fi atat de prost incat sa refuz,nu?
Intreba retoric, ducand'se spre baiat si punandu'si palma pe obrazul acestuia.
-Doar daca nu te sperii de operatie, lucru la care nu am fost intrebat.
Exclama, stramband din buze. Pentru el corpul era totul. Mai bine murea decat sa ii ramana o cicatrice
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:29 pm

-Trebuie sa intelegi Mike,am luat decizia asta spre binele tau.Mie nu-mi pasa cum arati,pe mine ma intereseaza ceea ce simti
Spun luandu-i mana de pe obrazul meu,cuprinzandui-o cu a mea,indreptandu-ne spre baie.Intrand inauntru,am dat drumul la apa fierbinte sa curga in jacuzii,incepand sa ma dezbrac
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:40 pm

In sfarsit intelese de ce se oprise. In minte avea numai idei prostesti, ce se intersectau cu faptele. Putea vedea cum pieptul i se misca rapid si bataile ii rasunau in minte ca un ecou.Se duse dupa baiat, facand acelasi lucru. Isi dase tricoul jos si blugii skinny,trecand prin fata unei oglinzi nevrand nici sa se uite la operatie,. Era sigur ca daca va vedea o lua razna si poate facea ceva necugetat. Isi tinea ochii inchisi pana cand trecuse de o posibila imagine clara a corpului sau. Si'i deschise lent, muscandu'si buza.
-Cu siguranta asta nu'mi va placea.
Spune, avand o oarecare frica de apa. Povestea era mult prea lunga ca sa i'o povesteaca unuia dintre amicii sai, care nici nu aveau habar de lucrul asta.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:42 pm

-E doar apa,n-o sa patesti nimic
Spun facandu-i scurt cu ochiul,analizandu-i atent corpul.Ranjesc pervers,imbratisandu-l pe la spate,sarutandu-l pe gat
-Incepi sa ma provoci din ce in ce mai mult
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:47 pm

Chicoti cand il auzise, muscandu'si buza. Ii placea cand cineva il complimenta, dar era cu totul special cand o facea brunetul.Se intoarse, prinzandu'i barbia si ridicandu'se putin pe buze, sarutandu'l. Nu ii convenea pe gat. Stia ca acolo se excita mult prea rau ca sa il lasa sa continue. Nu intrerupse sarutul, nestiind daca Andy vroia unul in acel moment insa fiind sigur ca el si'l dorea . Isi trecu limba peste buza superioara a brunetului, lasand ca pierce'ul sa faca restul.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:49 pm

L-am cuprins in brate,ridicandu-l,facandu-l sa-mi cuprinda mijlocul cu piciorele.Acum eram de aceeasi inaltime,fiindu-mi mai usor sa-l sarut pe baiat.Nu crezusem ca putea fi atat de usor,parca nici nu-l tineam in brate.AM inceput sa ma joc cu limba lui,simtindu-i din nou gustul sarutului ce-l adoram atat de mult
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 7:57 pm

Ii inconjura cu picioarele talia brunetului, neintrerupand sarutul. Ii sugea buza superioara, vrand sa isi intipareasca aroma lui pe buze. Ii placea atat de mult sa stea in apropierea tipului. Nu stia nici el cum de nu a mai putut rezista insa rupse sarutul,gafaind. Se pare ca se chinuise cateva secunde pentru a se mentine pe pozitie insa nefiind destul de rezistent. De obicei un sarut pentru el nu insemna cateva secunde pierdute ci minute intregi. La baiat insa era cu totul diferit. Orice molecula simtea placerea impreuna cu mintea lui
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 8:07 pm

Imediat ce a intrerupt sarutul,am zambit larg,oferindu-i un ultim sarut pe buze,scurt.Il pun jos,inchizand apa,intrand apoi in cada.Doamne,cat de perfecta mai putea sa fie.AM ranjit satisfacut,relaxandu-ma
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 8:11 pm

Zambi larg, intrand si el in cada, brunetul parca emanand atata liniste. Cu toate ca parea absurd sa mai simta nevoia ,acum, de tigara el inca dorea sa mai tina un pachet de Dunhill in mana. Numai cand se gandea simtea fiori in intreg corp, incepand sa tremure incontrolabil.Simtind apa calda isi inchise ochii, lasandu'si putin capul pe spate, avand senzatia ca sa se poate bucura mai bine de atmosfera.
-E mult mai bine decat imi imaginam.
Spune, deschizand unul dintre ochii lent si inchizandu'l la loc
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeMier Oct 13, 2010 8:47 pm

-Aham
Mormai incet,intrand cu capul in apa,stand cateva secunde.Ma ridic,stergandu-mi fata cu palmele,simtindu-mi parul mult mai usor acum decat cu tuburile de fixativ in el.Il dau pe spate,sprijinindu-mi bratele de marginea jacuzzi-ului,relaxandu-ma cat de mult puteam
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 1:16 am

Isi atinti privirea spre baiat pentru cateva secunde, apoi o idee ii intrerupse miile de ganduri. Lua putina apa in palme, privind'o si imediat dupa aruncand'o pe baiat.
-Sa te ajut?
Intreba retoric, luand inca o data apa si tinand'o in ambele palme.Ii placea sa il vada pe baiat langa el, mai ales cum foarte putini au avut asa zisa onoare sa il vada. Lui Mike nu prea ii pasa daca brunetul are ochii conturati sau nu, tot Andy ramanea orice ar face.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 2:40 am

Imi deschid ochii cand simt apa aruncata de pusti pe fata,privindu-l atent,chicotind slab.
-De ce nu
Spun intinzandu-ma spre el,sprijinindu-ma de marginile cazii,stand deasupra lui.Il priveam patrunzator in ochi,ranjind larg
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:11 am

Zambi slab, privindu'i ochii baiatului:
-Asta nu e corect!
Exclama, prostindu'se ca un copil mic si imbufnat. Isi ridica mana, punandu'si'o pe pieptul brunetului. Ce ii mai placea sa isi tina palma acolo. Corpul lui emana atata caldura incat Mike simtise nevoia de'al saruta pe gat.Avea un mod mult prea ciudat sa isi exprime sentimentele pentru a apela la propriile idei
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:13 am

-Corect?De ce sa nu fie corect?
Intreb stand cat mai aproape de chipul lui,continuand sa ranjesc.Imi placea mult sa-mi petrec fiecare secunda cu el,sa rad cu el si mai ales sa-l sarut.Era altcfel decat ceilalti,mult mai interesant cu atitudinea lui copilaroasa si matur atunci cand trebuia
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:21 am

-Ei bineee...
Vroia sa isi caute cuvintele si o scuza buna, deoarece motivul il uitase odata cu apropierea brunetului de fata lui. Parae a naibii de ciudat sa uite de ce a spus aia, dar nici ca a avut putere de a se impotrivi. Conturul perfect al buzelor lui ii atrageau atentia, facandu'l sa isi mareasca ochii involuntar. Cum putea exista un tip atat de perfect la fizic cat si caracter? Isi trece limba pe barbia lui Andy, ducandu'se aproape de tampla, acolo oprindu'se. Dupa cum multi stiau, Mike avea un stil mult mai ciudat fata de cel obisnuit. Nu ii placea sa copie ceea ce vedea
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:24 am

Ranjesc larg,chicotind scurt totodata.De-asta imi placea mie atat de mult pustiul asta.Mereu stia cum sa se ascunda si sa faca totul interesant.Ma asez in sezut in fata lui,tragandu-l spre mine,facandu-l sa-mi stea in poala,sperand sa nu-l deranjeze prea mult mandria mea,avand in vedere ca era cam mare
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:35 am

Se aseza dupa cum ii dictau gesturile, retragandu'si limba. Cu siguranta acum avea aroma buzelor lui intiparite pe ale sale, lucru ce ii placea la nebunie. Zambi, scotand la vedere dantura alba si caninii ce era ascutiti inca de la nastere.Pur si simplu era traumatizat de ei, lumea numindu'l de mic vampir fara sange. Parea ilogic. Cine mai credea in creaturile alea ?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:37 am

-Si tu ai colti ascutiti?
Intreb privindu-i atent,tingandu-i cu varful degetelor
-Taree.
Spun aratandu-mi si eu coltii groaznic de mari si ascutiti,ca ai lui
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:40 am

Nu suporta cu cineva sa ii atinga caninii. Cand cineva o facea se simtea ca un experiment. Isi mari ochii involuntar cand brunetul isi scoase si el dintii la vedere fiind prima oara cand vedea asemenea canini. Erau mult mai ascutiti si mai lungi.
-Tu...Tu ti i'ai facut sau asa te'ai nascut?
Intreba, cu ajutorul limbii atingand caninii brunetului reusind sa simta cat de ascutiti erau.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:42 am

AM chicotit usor,trecandu-mi limba peste ei dupa ce baiatul termina
-Nu,asa m-am nascut si niciodata nu mi-a parut rau ca-i am,chiar daca altii aveau multe de comentat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:47 am

Dadu pozitiv din cap, zambind larg. Se pare ca nu era singurul deranjat de criticile insuportabile inca de mic.
-Si nu te'a batut niciunu cand ti'a vazut caninii?
Intreba,zgariindu'si usor buza cu dintii ascutiti ce erau inca la vedere. Ochii ii erau atintiti asupra fetei brunetului, ideile deranjandu'l iar. Ii placea cand vedea ca are ceva in comun cu baiatul, cu toate ca nu asta definea sentimentele. Doar gusturile si gesturile comune nu il ajuta mereu.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:50 am

-Am avut o copilarie grea...nu ca nu as fi avut conflicte in legatura cu ei insa mereu incercam sa le evit.Ceilalti se speriau adesea de mine,ma vedeau inalt,cu ochi de stafie,pielea alba si chestii de-astea asa ca ma evitau
Ii spun eu zambitor,privindu-l patrunzator in ochi
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 18 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 18 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 31 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: