Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 19 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:53 am

-Aha...
Mormai amintindu'si de pierce'ul din limba. Si acela avea o origine dar nici ca il interesa atat de mult. Isi inchise ochii.scotandu'si limba intr'o parte, muscandu'si'o incet cu dintii:
-Noroc ca nu ai fane si in baie.
Spune mai mult pentru el, stramband din buze si incheindu'si gestul printr'un zambet sters.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 3:54 am

-Ah,ca bine zici
Spun zambind chinuit,privind in directia opusa.Pustiul nu era singurul deranjat de fane,nici eu nu prea le mai suportam,lucru din cauza carui acum fac o pauza de la a mai canta
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:01 am

Chicoti slab, aplecandu'se putin si dandu'i un scurt sarut baiatului, stiind ca nu poate avansa .
-Si mama ta nu are nimic impotriva in legatura cu orientarea ta sexuala?
Intreba, dand des din sprancene, afisand un ranjet malefic. Nu dorea sa il tachineze cu intrebari de genul, insa vroia sa stie in ce se aventurase.Trase aer in piept, muscandu'si buza si asteptand raspunsul baiatului, ochii fiindu'i inca mariti.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:02 am

L-am privit scurt,marindu-mi ochii involuntar cand ma intreba de ea.I-am inchis vizibil trist,lasandu-mi capul putin apelcat
-Nu mai am parinti...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:05 am

Isi inclina capul intr'o parte agitat, privind diferite lucruri din camera.Se pare ca intrebarea asta nu'si avea locul.
-Ah! Ei bine..
Mormai oprindu'se inainte sa spuna ceva siropos. Nu era stilul lui sa spuna lucruri siropoase si sa draumatizeze ceea ce aude sau vede.
-Ai multe fane, fani! Distractie cand vrei
Spune, ridicand o spranceana, ranjind slab. Nici ceea ce tocmai spusese nu ii convenea
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:09 am

-D,asa e.Insa daca ei ar sti adevarul despre mine nu cred ca m-ar mai privi cu aceeasi ochi
SPun intinzandu-ma pe spate dupa ce l-am dat de pe mine,stand iar cum am stat la inceput,relaxandu-ma
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:13 am

-Aha..
Mormai,stramband din buze. Isi inchise ochii,ducandu'si mana la gura si cascand. De cand numai vorbise cu asa zisa lui gasca?Le si ducea dorul intalnirilor in spatele blocului si fumand cate doua pachete de tigari numai intr'o ora.De anii copilariei sale nu se putea plange ca au fost oribili. A avut cine sa ii tina de urat cand se simtea singur. Se ridica din cada dand sa iasa. Deja simtea cum caldura ii patrunde chiar si in vene , pana acum corpul lui refuzand'o cu vehementa.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:15 am

Mi-am deschis ochii privindu-l pe baiat.Eu aveam de gand sa mai stau,ma simteam prea bine,in plus nu obisnuiam sa ies asa repede dintr-un jacuzzi
-Daca ma cauta cineva sa-mi spui,bine?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:18 am

-Daca te cauta cineva cum ar fi o fana ii spun ca a gresit camera. Am memorat.
Spune, mimand aumite gesturile ce nu aveau ce cauta in acea situatie.
-'ai ca esti frumos!
Exclama intorcandu'se si prinzandu'i barbia intre degete, sarutandu'l apasat. Nu putea sa iasa din incapere fara aroma lui intiparita pe buze,nu?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:22 am

I-am raspuns la sarut,incepand sapoi sa rad amuzat
-Ma refeream mai mult la Deka.
Spun ciufulindu-mi parul,privindu-l cu atentie,gandindu-ma ce freaza sa-mi mai imi fac de data asta
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:25 am

-Bine!Dar nu te astepta sa il poftesc aici.
Spune dezaproband prin miscari lente din cap. Zambi larg si se indrepta spre oglinda, dandu'si pierce'urile din buza jos. Nu il deranjau dar vroia sa vada cui i'ar sta si fara. Se simtea incomplet fara ele. Le stranse in pumn, iesind din camera si asezandu'se pe canapea,schimband haotic canalele .Nimic bun? Il inchise, intinzandu'se pe canapea si punandu'si mana peste abii ochi. Ii era putin somn dar nu vroia sa adoarma inainte de a'i ura noapte buna bunetului.Probabil inca ii era somn din cauza serurilor alea insuportabile
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:29 am

-Aham
Spun mai mult mormait,gandul meu fiind la cum o sa-mi tai parul.Ma saturasem de felul cum statea acum si de mult vroiam sa-l mai tund si sa-i caut o alta catare
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:37 am

Se misca cand pe'o parte cand pe alta. O stare de somnolenta puse stapanire pe intregul sau corp, lucru ce ii displacea. Se ridica mai mult amortit de pe canapea asezandu'se jos, sprijinindu'si capul de marginiea patului. Isi indrepta spatele,privind pierdut usa de la baie. Nu stia de ce avea senzatia ca brunetul deja se plictisise de el, lucru ce de multe ori avea impresia ca se adeverea.. Avea o parerea foarte proasta despre persoana lui, lucru ce nu ii dadea pace inca de mic. Isi duse genunchii la piept in scurt timp ridicandu'se pentru a se imbraca cu o bluza stil camasa mai lunga putin. Culorile ce predominau erau negrul si albul, fiind pe alocuri combinate cu un albastru inchis.Se aseza iar pe canapea, masandu'si usor tamplele. Ce se intampla cu el? Se schimbase foarte mult. Incepea sa simta geloa, sentimentele erau din ce in ce mai puternice si nici numai rezista ca inainte de operatie
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeJoi Oct 14, 2010 4:42 am

AM iesit din cada,apropiindu-ma de oglinda.M-am privit lung,analizandu-mi chipul,in special parul.Vazand o pereche de foarfece in trusa oglinzii,ranjesc larg,apucand-o.Aveam deja formatul nouii mele frizuri in cap deci mi-a fost usor sa ii dau forma.Fusesem la scoala de arte deci creatiile pentru mine erau o nimica toata.Pe partea dreapta a tamplii mi-am taiat parul scurt,periuta mai exact,facand modele cu masina de tuns de care dispuneam.Mi-am filat parul,pastrand la spate lungimea lui,insa in fata si in laterala stanga scurtandu-l putin,astfel,varfurile stand in voia lor,rebele exact cum vroiam.Dupa o scurta retusare a frizurii,ma usuc la cap analizand-o mai bine.Imi placea mult cum imi statea,mai ales aerul rebel ce mi-l conferea,il adoram pur si simplu

Ceva de genu:
Spoiler:
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 1:44 am

Isi inchise ochii, simtindu'si mainile amortite. Tusi, dorind in permanenta sa simta fumul ce ii patrundea in gura . Isi duse mana la gura cascand si uitand pe moment de lucrurile ce il nelinisteau. Se uita la ceas, observand ca brunetului ii ia destul de mult. Cat puteai sta intr'o cada? Batu la usa baii, intrand. Avuse parte de un soc cand il vazuse pe baiat cu parul tuns. Era Andy? Inghiti sec, rezemandu'si spatele de usa. Ce naiba se intampla?
-Tu..?
Intreba fara sa continue propriile cuvinte, cineva parca tinandu'i mana la gura. Ii placea cum se tunsese dar era ciudat . Cum sa te tunzi ,chiar tu?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 2:28 am

Ma priveam in oglinda,aranjandu-mi inca putin parul.Auzindu-l pe pusti,imi intrept privirea spre el,privindu-l intrebator.Ce era cu reactia asta?Nu-i placea sau nu m-am tuns eu bine?
-Oi,ce ai?Ti-a mancat pisica limba?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeVin Oct 15, 2010 7:32 pm

Statea inca rezemat de usa, fiind trezit la realitate de catre intrebarea retorica a baiatului. Nu vroia sa ii dea o impresie total greit baiatului, asa ca se apropie de el,furandu'i un mic sarut:
-Iti sta mult mai bine.
Spune, scotand limba intr'o parte si muscandu'si'o incet cu dintii.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:38 am

-Ah,serios?
Ranjesc larg,privindu-ma din nou in oglinda
-Ma saturasem sa-l tot intind ca sa nu mai stea rebel asa ca i-am dat o forma noua
Spun facandu-i scurt cu ochiul,sarutandu-l fugitiv
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:42 am

Ranji slab, dand din cap, inclinandu'si'l intr'o parte.
-Daca inchizi ochiul drept, apoi stangu' nu ai cum sa nu iubesti frizura asta.
Spune ironic zambind tot mai larg. Nu stia nici el de ce insa se atasase foarte repede cu noua frizura a brunetului. Singurul lucru de la care nu se putea abtine erau comentariile rautacioase la adresa noii lui frizuri, ce erau total paralele cu adevarul. Ii placea parul lui chiar si acum, tuns.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:45 am

AM inceput sa rad,ciufulindu-i usor parul pustiului
-Nu conteaza oricum.AM stat destul cu parul intins si plin de fixativ incat am dat o avere pe toate produsele alea.Acum nu are decat sa stea in ce parte o vrea.In plus sunt mai mult ca sigur ca in curand vre-o revista ca si ''Hairstyle'' va vrea sa imi pun frizura pe coperta,asa s eintampla mereu
SPun oarecum deranjat de lucrul asta,incepand sa strang parul de pe jos
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:50 am

Se gandi ca si el are parul la fel ca si baiatul la inceput, insa nici mort nu si l'ar taia. Fxativele, placa... Motivele pentru care s'a nascut. Chicoti , muscandu'si usor buza inferioara.
-Stii? Ma gandeam sa imi fac un pierce in spranceana.
Spune, observand ca are deja in buza, in limba si in nas, cu toate ca acela nu il prea folosea. Nici macar brunetul nu credea ca stie amanuntul asta minor.Isi duse un deget un deget sub barbia, zambind. Isi aduse aminte ca acum un an doi avea un pierce chiar si in pielea de la nivelul gatului
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:52 am

-In spranceana?De ce mai vrei unul si acolo?Nu ai destule?In plus nu-l folosesti deloc pe cel din nas si ti-a ramas gaura destul de vizibila
Spun privindu-l cu coada ochiului,continuand sa strang mizeria facuta
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:56 am

Stramba din buze, realizand problema pierce'ului din nas:
-Pai in spranceana nu am mai avut.
Spune entuziasmat, marindu'si involuntar ochii.
-Si nu e o problema pierce'ul din nas. Il port ocazional. Mi l'as putea pune chiar si acum.
Zise, dand din umeri, privindu'i miscarile cu mare atentie. Nu ca ar fi avut nevoie de permisiunea brunetului, insa parerea lui conta destul de mult.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 12:58 am

-Aha.Ei bine,daca ti atat de mult sa ti-l faci,voi vorbi maine cu Deka.El mi-a facut pierc-urile din buze si oricum vroiam sa-mi fac si eu unul in limba cat mai curand.E bine asa?
Intreb ridicandu-ma de pe vine,aruncand parul la gunoi
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 1:01 am

Ii convenea ca brunetul acceptase. Avea de gand sa isi refaca gaura de la nivelul gatului si sa isi puna pierce'urile care le avuse pana acum. Nu vroia nici sa fie prea incarcat oricum.
-Vrei pierce in limba?
Intreba incruntandu'se usor. El de ce aflase abia acum? Daca nu aduse vorba de spranceana se trezea cu Andy si limba gaurita brusc?
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 19 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 19 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: