Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMar Oct 05, 2010 1:52 am

Vazand ca totul era in ordine iar el isi revenise,in mare parte,ma ridic de pe fotoliu indreptandu-ma spre usa.Acum puteam sta linistit fara sa-mi mai fac griji inutile.Inainte sa ies,ii avertizez din nou pe cei doi,mai mult din priviri,continuandu-mi drumul.In drum spre iesire,ma intalnesc cu doctorul ce-l operase,spunandu-i sa ma tina la curent despre starea lui
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:08 am

Cum se putea astepta.Isi dadu ochii peste cap, incercand sa isi miste mana. Inca ii era sub efectul anesteziei,cu toate ca putea simti mici intepaturi la varful degetelor. Ofteaza scurt, afisand un zambet larg pe fata. Orice durere era binevenita in momentul de fata.
-Imi poate da cineva un pahar de apa?
Intreba, Aiden luand paharul de pe dulapiorul de langa pat, ridicandu'i putin capul tanarului si lasandu'l sa bea cat are nevoie.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:11 am

AM parasit spitalul,urcandu-ma in masina.O clipa,nu aveam habar pe unde sa o iau sau ce sa fac.M-am gandit ca nu ar strica sa-mi iau o scurta vacanta asa ca mi-am sunat un prieten ce era director la o statiune,nu foarte departe de-aici.Totul se rezolva,iar eu maine aveam sa ma indrept spre el
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:31 am

Pentru a se convinge in privinta neputintei sale de a se misca isi musca usor limba. Cu toate ca si aceasta era amortita putea simti durerea, prin acest lucru avand certitudinea ca anestezia il aduse in aceasta situatie. Stramba din buze, simtind cum invaliditatea pe timp limitat isi pierduse deja efectul, fiecare particica a corpului sau fiind invadat de valuri de durere si oboseala.Nici acum nu intelese ce il aduse intr'o astfel de conditie fizica . Nu vroia sa accepte ca lucrul ce ii dauna sanatatii era tigara. Era chiar si acum pregatit sa mai simta fumul ce ii inunda gura.
A:-Daca mai ai nevoie de ceva, strigi spui..orice
-Multumesc, dar momentan nu am nevoie de nimic.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:33 am

Ajuns la camin,urc fara graba scarile,intrand in fosta mea camera.Iau valiza,incepand sa-mi fac bagajul pentru maine.Aveam nevoie de putina relaxare,asta era clar mai ales ca gandurile mele se indreptau mereu spre ideea ca pustiul ar fi putut muri.Nu stiam ce era cu mine insa intr-un fel ma atasasem de el,poate prea mult,si riscam sa ii invadez prea des viata
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:45 am

In scurt timp Aiden isi luase la revedere, fiind chemat de urgenta la un reuniune cu familia. Spre deosebire de Mike, el avea parinti adoptivi.
-Auzi?
A:-Da?
-Sper ca nu te'ai enervat ca ti'am stricat petrecerea, nu?
A:-Cum poti sa gandesti asa imatur?

Ii raspunse, tot printr'o interbare..retorica. Cei drept, avea mare dreptate. Mike se purta si gandea imatur, nestiind din ce motiv. Nu era o fire imprevizibila datorita comportamentului sau, acesta schimbandu'se in functie de situatie sau de propria placere.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:49 am

Stateam turceste in fata dulapului,umplandu-mi,pe rand,valiza cu toate cele necesare,in scurt timp terminand.Mi-am lipit spatele de peretele geamului,aprinzandu-mi o tigare.AM tras puternic fumul in mine invazandu-mi plamanii,expirandu-l usor,savurand fiecare particula de fum
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 12:58 am

Continua sa isi priveasca amicul. Se intreba cum de inca nu isi aprinsese Andrew o tigara. Ofta scurt, realizand in scurt timp motivul :
-Daca vrei sa fumezi, nu ezitate. Nu imi faci in pofta.
A:-Nu vreau acum.

Incerca sa isi miste capul, fiindu'i usor sa il compare cu o piatra. Il clinti putin, obosind in scurt timp.
-Si spune..cand pot merge acasa?
A:-Acum esti sub observatie. Presupun ca in scurt timp daca nu intervine ceva

Vroia sa plece cat mai repede din spital. Nu ii placea mirosul, cum sta anesteziat in pat ... Se simtea ca o furnica sub microscop
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:03 am

Priveam inainte ganditor,lasandu-mi capul sprijinit de perete,tinand tigarea in mana dreapta,si genunghii ridicati la piept.AUzindu-mi telefonul sunand,raspund,fiind doctorul ce-l operase pe Mike
-Da,ce e?
D:Vroiam sa-ti spun ca au sosit rezultatele analizelor lui Mike
-Si?
D:Se va face bine insa imi e teama de ce va urma.Vezi tu,acum trebuie sa se abtina de la multe lucruri si probabil ii va fi imposibil.Cel mai bine ar fi sa aiba cineva in permanenta grija de el
-AM sa vorbesc cu Andrew...
D:De ce el?Parca tu m-ai chemat sa-l ajut,nu el
-Eu nu am nici-o legatura cu el si...sincer sa fim nici nu ma prea inghite
D:E complicat,va descurcati voi.Acum ma duc sa-i fac injectiile,am s ate mai sus
-Bine insa maine nu ma gasesti acasa,plec pentru ceva timp
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:24 am

Simtind cum se elibereaza incet incet de efectul anesteziei, zambeste larg, simtind mici dureri pe alocuri. Era fericit ca in scurt timp se va putea misca. Avea de gand sa plece din spital imediat ce isi revine. Tusi de vreo trei ori, simtind nevoia sa o faca. Parca fumul ii statea inca in gat si nu il lasa sa respire. Isi misca incet degetele de la mana dreapta, marindu'si involuntar ochii. Nu ii venea sa creada .
A:-Eu cobor dupa o cafea.
-Bine. Poate asa imi cumperi si mie un pachet d'ala.
A:-Vrei sa fiu eu responsabil de moartea ta?
-Tu crezi in povesti?

Intreba retoric, nefiind multumit de refuzul baiatului
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:27 am

Imediat ce am inchis,doctorul intra in salon,apropiindu-se de patul lui Mike.Ceruse sa ramana singur cu pacientul,incepand sa prepare serul ce urma sa il faca
D:Cum te mai simti?
Intreba acesta privindu-l atent,zambind slab
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:36 am

Privi dezorientat camera cand vazuse doctorul, incepand sa inghita cu noduri.
-Eu...ma simt foarte bine. Cred ca sunt in stare sa plec acasa,
Spune incercand sa isi pastreze calmul pentru a nu il pune pe doctor la banuiala. Nici nu stia daca se uitase la picior cu toate ca acum era sub anestezie inca, neavand cum sa isi dea seama. Vroia sa ii sugereze doctorului sa se indeparteze de el si sa il lase sa plece dar stia ca nu are nicio sansa:
-Cina v'a angajat? Nu sunteti medicul spitalului.
Spune calm, incruntandu'se intr'un final.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:40 am

D:Acasa,din pacate inca nu poti sa pleci.Cred ca nu ai fost pus la curent insa ai suferit un stop respiratoriu si operatie pulmonara,totul intr-o singura noapte.Pai eu nu lucrez aici de fel,Andy m-a adus ca sa iti salvez viata caci ceilalti doctori te-au dat caz pierdut imediat
Ii explicase,bagandu-i serurile in perfuzie.Mda,uitasem complet sa-i spun doctorului sa nu sufle nici un cuvant
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:44 am

Stramba din buze cand auzise refuza doctorului, privind speriat cum ii baga serurile in perfuzie. Acea mica incruntare de pe fata lui devenise un zambet imediat ce auzise numele baiatului. Andy il salvase..din nou? Era bucuros.Cu toate ca acest lucru putea fi privit drept un act de caritate:
-Aveti paznici prin jurul cladirii?
Intreba afisand un zambet malefic si sters pe fata, ridicand o spranceana. Vroia sa isi asigure drumul, cu toate ca ii dadea doctorului banuieli
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:46 am

-Normal ca avem.Nu stiu de ce,insa asta e prima seara cand au venit.Cred ca cineva a auzit cum ar vrea un pacient sa fuga sau ceva de genul asta
Spuse,terminand cu siringa,aruncand-o la cos,scotand o alta,pregatind-o
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:51 am

Iar sfarsi prin a'si incrunta fata. Nu ii conevenea nimic. Inghiti sec cand vazuse o a doua seringa, vrand sa sara din pat:
-Nu crezi ca exagerezi?
Intreba, rezlizand ca numai este politicos. Atat timp cat nici nu il cunostea nu avea de ce sa dea dovada de pusti politicos.Era foarte curios cand se va opri cu serurile alea. Ii provocau o stare de somnolenta si asta nu ii convenea. Trebuia sa ramana treaz pentru a'i cere lui Andrew sa il sune pe Andy si sa ii multumeasca. Avea de gand sa se revanseze cumva, cu toate ca nu avea inca idee cum sa faca asta.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 1:55 am

D:Nu exagerez.Corpul tau e acum un focar de infectie si n-am de gand sa-mi ia gatul Andy ca nu te faci tu bine
Spuse pe un ton serios,putin rastit,facandu-i si a doua injectie
D:Gata,acum ai scapat.Ce,a fost asa rau?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:01 am

Isi dadu ochii pste cap, nerealizand lucrul asta. Cu siguranta isi oprea acest gest daca il remarca la timp:
-Iti par eu fericit?
Intreba retoric, fiind incruntat si privind printre gene. Ii era somn dar nu vroia sa adoarma. In sfarsit reusi sa isi miste mana de langa corp si sa si'o puna deasupra ochilor. Era un inceput bun. Asta ii garanta ca in scurt timp efectul anesteziei va disparea de tot.
-Auzi?Tu.. il poti suna pe Andy sa ii multumesti? Si nu ma injosesc prin a'ti cere frumos.
Spune, vrand sa il asigure de acest lucru. De cand era mic cineva ii bagase in cap ideea asta stupida : daca ii multumesti cuiva sau folosesti frecvent cuvintele "te rog" esti cel mai slab om.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:03 am

D:Din pacate nu pot,Andy isi face bagajele pentru a pleca si nu mai vreau sa-l deranjez.Insa ai gura,si poti sa-l suni si tu sau e adevarat ce mi-a zis ca nu prea il inghiti?Oricum,treaba voastra
Spuse parasind salonul,lasandu-l singur pe pusti
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:07 am

De data asta doctorul chiar i'o facuse. Injura printre dinti observand telefonul lui Andrew pe dulapiorul de langa. Zambi malefic, intinzandu'si cu greu mana amortita pentru a lua telefonul. Cat pe ce sa il scape datorita lipsei de forta insa reusi intr'un final sa il ia intreg. Incepu sa apese tastele intrand in agenda telefonica. Observa doi de Andy:Andy Sixx si Andy simplu. Inghiti sec, simtindu'si mainile tot mai grele, fiind pe punctul de a a dormi. Apela Andy Sixx placandu'i numele. Parea mai interesant cu "Sixx" la urma. Si'l puse la ureche inchizand ochii si muscandu'si buza inferioara.Spera sa il fi nimerit
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:10 am

Am stins chistocul de tigare pe podea,aprinzandu-mi imediat o alta tigare.Mi-am auzit telefonul sunand,vazand ca era Andrew.Raspund,tusit scurt din cauza fumului
-Da,ce este?
Intreb eu dregandu-mi putin vocea
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:14 am

Se pare ca apelase corect. Trase aerputernic in piept tinandu'si inca ochii inchisi.Cat pe ce sa adoarma:
-Uhm... Sunt Mike. Eu vroiam sa.. adica.. stii.. Multumesc.
Spune printre miile de balbaieli, incercand sa isi regleze vocea. Uneori era mult prea joasa iar alteori parca tipa.Mainile incepusera sa ii tremure, fiind destul de agitat. Respiratia lui iar se ingreunase iar vocea abia o mai avea.Vroia sa il cheme la el dar nu credea ca asta va fi bine. Pe langa asta, din pacate trebuia sa isi faca bagajul. Maine pleca...
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:31 am

Auzind cine imi vorbea,maresc inveluntar ochii,mai mai sa scap tigarea din gura.Oftez usor,fara ca el sa auda,sprijinindu-mi capul de perete
-Sa-mi multumesti?Pentru ce?
Intreb prefacandu-ma ca nu stiu despre ce vorba.La naiba,sigur docotrul ii spusese!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:34 am

Acum trebuia sa isi si explice gestul se pare.Cu toate ca nu era bun inghiti sec, incercand:
-Pentru doctorul trimis..
Spune incet, luandu'si mana de la ochi si lipindu;si'o iar de corp.
-Am inteles ca fara el nu aveam scapare.
Tuseste involuntar apoi isi drege vocea, stramband in continuare din buze.
-Si..deci maine pleci. Nu?
Intreba pentru a se asigura de adevar.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitimeMier Oct 06, 2010 2:37 am

Mda,exact cum ma gandeam.Doctor nenorocit
-Nu trebuie sa-mi multumesti,import e ca esti tu bine bine,in plus nu am facut mare lucru
Spun expiradn fumul nociv ce tocmai l-am tras in mine
-Da,asa se pare...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 10 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 10 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 27 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: