| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:16 am | |
| Dupa ce mi-am rezolvat ''datoriile'' cu Uzumi,am deschis usa intrand in camera.Privirea-mi era tinta spre pusti,lucru care m-a cam enervat cand l-am vazut ce facea.M-am incruntat apropiindu-ma de el -Esti mult mai incapatanat decat credeam.Stai jos,acum! | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:20 am | |
| Se imbufna cand il vazuse pe baiat apropiindu'se de el. La urma urmei doar nu putea ramane acolo pe veci. de ce il oprea? -Pai trebuie sa ma duc la mine in camera. Spune dandu'si drumul astfel incat sa cada in sezut pe pat.Simtea ca oboseste mult mai repede decat inainte. Asta era si de asteptat. Depuse efort sa se ridice. Singurul lucru la care se gandea acum era fata lui ce probabil continea de acum doua nuante. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:24 am | |
| -Nu trebuie sa pleci.Nu sunt atat de nebun incat sa te las singur.Poate tu nu realizezi insa era cat pe ce sa ramai fara picior Ii explic,asezandu-ma pe margina patutului,langa el,luand un servetel,stergandu-l de urmele de negreala ramase pe obrajii lui,vazand ca si tricoul il avea murdar | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:29 am | |
| Inghiti sec, incepand sa tuseasca. Imediat ce terminase , realizase cat de grava era sau e situatia. Dar totusi.. era o mica zgarietura. Cine se putea gandi ca de la asta poate ramane fara picior? Era de'a dreptul revoltator. -Fara picior? Intreba, observand ca tipul incepuse sa ii curga urmele creionului ce i se prelinse pe obraz.Se simtea stanjenit. Il ajutase o data acum din nou?Si acum ca se gandea, ce spusese baiatul?Ca nu il va lasa singur? Pai si atunci? Era deprimanta situatia.Il depasea chiar si pe el. Realiza cat de imatur se putea comporta abia acum fiind sigur de asta. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:34 am | |
| -Defapt,ai fost mai mult oparit decat fript.Pielea ta are niste nervi,care fara ei,nu vei mai putea simti nimic,si nu vei mai putea folosi piciorul ala.E mai complicat insa eu nu sunt doctor ca sa stiu sa-ti explic totul cum a facut-o Uzumi.In plus,daca te-as lasa acum sa pleci,nu mi-as putea-o ierta,te-as avea pe constiinta Spun ridicandu-ma de jos,cautandu-i un tricou ca sa se schimbe -AM fost si eu ca tine...poate ca ti s-e pare o prostie insa,cand te privesc,parca ma revad pe mine cand eram de varsta ta.Pare aiurea insa e mai complicat | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:39 am | |
| Intelegea ce spunea baiatul cu toate ca nu vroia sa arate asta. Ofta scurt, zambind la fiecare cuvant in parte. Nu putea face mai mult de atat. Se uita la tip, privindu'si apoi piciorul. Putea fi atat de grav pe cat spunea baiatul? -Bun si eu unde dorm daca nu ma lasi in camera mea sa ma duc? Intreba, inchizand si deschizandu'si rapid ochii. Nu vroia sa il scape din priviri pe baiat. Era concentrat asupra fiecarei miscari de ale sale. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:41 am | |
| Stateam cu spatele la el,aplecat asupra sertarului unde-mi tineam tricourile.Il ascultam atent pe baiat chiar daca nu puteam sa-l privesc.Iau un tricou negru,indreptandu-ma spre el,asezandu-ma pe merginea patului -Eu mai am o camera,vizavi.Apartamentul asta e cu doua camere deci nu-i problema.Poftim,schimba-te | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:49 am | |
| Lua in mana tricoul, tragandu'l si pe baiat odata cu tricoul. Isi pune mainile pe pieptul sau pentru a pastra o oarecare distanta, stramband din buze: -Merci! Spune, facandu'i cu ochiul trecandu'si timid limba peste buzele baiatului. Se astepta ca in momentul urmatorul sa il dea afara din camera.Deja profitase prea mult de el si nu cred ca era asa dragut. Inchise ochii fiind pregatit pentru o respingere | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 1:48 am | |
| L-am privit de-a dreptul mirat,sprijininadu-ma in maini ca sa nu cad peste el si sa-l lovesc.Chicotesc scurt,zambindu-i cald -Pentru putin
| |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:22 am | |
| Isi deschide unul dintre ochi cand aude ceea ce spune tipul fiind surprins cei drept de reactia lui. Ce putea sa inteleaga din asta?Zambi si el la randul sau, privindu'i conturul buzelor lui si muscandu'si'le usor pe ale sale. Era stresant cand imaginea cuiva i se intiparea in minte. Ori din pur capriciu ori din cauza sentimentelor, dorea sa il aiba aproape de el. Nu stia ce conteaza mai muly. Tot ce putea fata lui sa exprime era bucuria falsa.
| |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:25 am | |
| M-am indepartat de el,ridicandu-ma de pe pat,apropiindu-ma de fereastra.Deja se intunecase si probabil pustiul era obosit -Eu ma duc in camera cealalta,te las sa te oihnesti.Dcaa vrei ceva,doar striga-ma Spun apropiindu-ma de usa celelaltei camere,dand sa intru -Apropo,ma cheama Andy Zambesc usor,intrand inauntru,lasandu-l pe pusit sa se odihneasca | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:31 am | |
| Se simtea usurat ca nu il mai avea in preajma pe baiat. Ce'i drept era destul de incordat in prezenta lui -Andy.. Rosti numele ce parea a fi a tipului, lasandu'si corpul sa cada pe suprafata moale a patului. Brusc si fara a'si da seama toate sentimentele deprimante disparuse. Asta era bine...Isi ridica piciorul pe pat, strangand din pumn. Nu stiu ce anestezie facuse si ala ca isi pierduse pe jumatate efectul, doar in cateva minute. Stramba din buze, fiind imbufnat.Fara muzica sa, fara iubitul sau Teddy ce parea a fi un urs de plus din copilarie, singura amintire lasata de parintii sai se, se simtea ciudat. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:33 am | |
| Mi-am dat jos tricoul,ramanand in bustul gol,trantindu-ma pe pat,cu fata-n jos.In sfarsit liniste.Mi-am inchis ochii,lasandu-ma purtat in lumea viselor.Usa nu am inchis-o de tot,ca sa-l pot auzi pe pusti.De ce nu am avut parte de un frate ca el si a trebuit sa am parte de ''smecherul'' ce-mi ocupase fosta camera? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:38 am | |
| De obicei el nu se culca la ora asta. Ii venea sa se ridice si sa se miste iar in jur prin fata patului, gandindu'se la ziua de maine, da nici ca putea. -Off... Ofta incet lasandu'si ochii sa se inchida lent, auzindu'si propriile batai ale inimii. Probabil baiatul dormea deja deci nu indraznea sa ii propuna sa faca ceva. Isi ridicase cele doua maini in aer, abia readucandu'si aminte de cea lovita de ciocan. Uitase de mult de ea. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:43 am | |
| Stateam nemiscat,visand parti din asa zisa mea copilarie.Adevarate cosmaruri ce ma torutrau de fiecare data cand inchideam ochii.De ani de zile le aveam,nu puteam sa fug de ele,sa scap,ma urmareau mereu insa numai eu le stiam | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:46 am | |
| Isi privea tacut pentagrama ce se misca odata cu bataile inimii. Se gandea sa adoarma dar era a naibii de racit si il deranja lucrul asta. Nu putea respira cum trebuie sa tusea intr'una. Se lasa mai in jos, punandu'si capul pe perna si tragandu'si plapama deasupra lui. Se vedea ca a venit frigul. Isi puse perna peste cap pentru a nu'si mai auzi bataile inimii, inchizand ochii | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:48 am | |
| Desii incepusem sa simt racoarea serii,eram prea obosit ca sa ma mai misc si ma invelesc.Auzeam vag zgomote din camera de deasupra mea,care,era defapt fosta mea camera.Separea ca frate-miu se distra destul de bine cu ''prietenele'' lui,nici nu era de mirat | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:53 am | |
| Cu toate ca avea tot ce ii trebuie simtea lipsa cuiva sau a ceva, Isi trase si plapama peste cap fiindu'i de acum prea cald dar uneori mai avea sentimente de vinovatie si parca auzea lacrimile mamei sale. Ciudat, asa'i?Deschise ochii, Tragand puternic aer in piept: -Doar noaptea asta.. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 2:57 am | |
| Visand din ce in ce mai urat,am tresarit din somn privind confuz prin camera.M-am asezat turceste in sezut,incercand sa-mi reglez respiratia.Eram tot transpirat,o sudoare rece ce-mi dadea fiori.Mi-am acoperit ochii cu palmele,incercand sa ma clmez,ramanand cateva minute bune in pozitia aia | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 3:01 am | |
| Isi freca usor ochii cu mainile, ridicandu'si capul de pe perna. Se pare ca doar durerea de picior avea degand sa ii tina in seara asta companie. -Va fi o seara mai lunga decat ma asteptam.. Ofta, fiind inca invelit, scotandu'si piciorul lovit de sub plapama. Materialul ii apasa pe rana si nu era deloc placut | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 3:02 am | |
| M-am ridicat de pat,ametit de-a dreptul,parasind camera.AM deschis incet usa ca sa nu-l trezesc pe baiat,crezand ca doarme,ducandu-ma pana in bucatarie.Inca eram in bustul gol,lucru obisnuit la mine cand stateam pe-acasa.Intru in bucatarie,cautandu-mi calmantele | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 3:06 am | |
| Nici nu apucase sa il salute pe baiat ca acesta si intra in bucatarie. Ma ridic de pe pat, nepunand piciorul ranit pe podea. Il vazusem cam tulburat pe baiat. Schiopatand intru in bucatarie sprijinindu'ma de perete: -Ce ai patit? Intreba, incercand sa nu draumatizeze totul dinainte. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 3:11 am | |
| AM luat flaconul cu calmante,puannd in mana cateva pastile.Umplu un pahar cu apa,dandu-le imediat pe gat.Desii era putin peste doza normala,trebuia sa ma clamez cat mai curand.Auzindu-i vocea baiatului,il privesc cu coada ochiului -Nimic,mi-era sete | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 3:14 am | |
| Nu avea de gand sa insiste pe acelasi subiect,cu toate ca vazuse flaconul. De obicei nu era insistent. -Aha. Murmura, dandu'si ochii peste cap.O reactie pur si simplu stupida dupa parere lui.Zambi calm, inchizand unul dintre ochi. -Cred ca as vrea si eu bomboane de care ai luat tu. Spune, aratand spre pastile, stiind ca asa ii va spune o parte din adevar.Cel putin, asa reactiona el mereu in aceasta situatie | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 3:17 am | |
| Imi indrept spinarea caci am stat aplecat spre ghiuveta,privindu-l lung.Ridic mana cu flaconul spre fata mea,privind-o insistent si incruntat.Imi inchid scurt ochii,lasand mana-n jos.Deci,vazuse pana la urma... -Nu sunt bune,au gust rau Spun puanndu-le la locul lor Defapt,acele pastile erau antidepresive pe care le luam de ceva timp de-acum | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|