| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:56 pm | |
| Acum isi reamintise ca baiatul a fost impuscat. Inghiti sec multumindu'i incet pentru grija ce o purta pentru el. Numai avuse de'a face cu astfel de persoane. Nici nu il cunostea si il ajuta. Acum ca veni vorba, Mike nici nu ii stia numele baiatului. Nu avea de gand sa il streseze intrebandu'l acest lucru. Tacea si il urmarea cu privirea. Atat putea face. Isi indrepta culoana auzind cum ii pocnesc oasele.Parca era un batran in devenire. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:58 pm | |
| Mi-am aprins o tigare,intinzandu-mi un picior,tinandu-l pe celalat strans,sprijinindu-mi cotul de el.Mi-am inchis ochii,lasandu-mi capul pe spate.Acum trebuia sa astept,baiatul statea destul de departe de mine insa macar stiam ca o sa vina.Tinand tigarea intre buze,o lasam sa se fumeze mai mult singura | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:02 pm | |
| Ah!Ce deprimant. El vedea tigara insa nu putea fuma. Ii era interzis. I s'a spus daca va continua in acelasi ritm nu are multe sanse de supravietuire. Pana acum putin timp in urma nu ii pasa, abia cu zile in urma realizase ca trebuie sa traiasca pentru amicii lui. Nu putea sa ii lase singuri.Intr'adevar mai fuma din cand in cand pentru ca nu se putea abtinea dar mult mai putin decat inainte. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:05 pm | |
| Mi-am lasat capul in fata,deschizandu-mi ochii.Ma dureau toate oasele din corp,plus ca mai eram si obosit. -Cum te mai simti? Intreb fara sa-l privesc,inspirand adanc in mine fumul nociv,lasandu-l sa-mi paraseasca gura fara sa-l expir,parca avand vointa lui propie | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:07 pm | |
| Il privea muscandu'si buza. Isi dorea sa simta una intre buze, dar trebuia sa se gandeasca si la ceilalti. -Mult mai bine. Spune, nici reazlizand ca a deschis gura. Era hipnotizat de fumul de tigara ce ajunsese chiar si pana la el. -De ce? Par a fi neinregula? | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:10 pm | |
| -Cam asa ceva. SPun soctand pachetul din buzunar,punandu-l langa el impreuna cu bricheta -Fumeaza,nicotina te va calma Ma ridic de jos,deschizand geamul camerei,aplecandu-ma peste el sa vad daca a venit baiatul ala | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:12 pm | |
| Inghiti sec luand tigara si incepand sa ii tremure mana. Cum putea refuza ...tigara? Si'o puse intre buze aruncand'o pe pat si luand'o inapoi. Era dificila alegerea.Luase bricheta aprinzandu'si tigara bucurandu'se de fumul ce ii inundase gura. Era de'a dreptul minunat pentru el. -Multumesc. Spune tare, inghizand ochii, savurand secundele cu tigara in gura. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:14 pm | |
| M-am dat de pe geam,indreptandu-mi privirea albastra spre el,analizandu-l cu atentie.Zambesc schitat,indreptandu-mi privirea spre geam,aruncand chistocul de tigare.Fumasem cam repede insa nici nu bagasem de seama | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:29 pm | |
| La jumatatea tigarii i'o intind inapoi, muscandu'mi buza. Se putea observa dupa reactia mea ca mai vroiam: -Poti sa o arunci, te rog? Intreba, fiind prima data in luna asta cand folosea "te rog". In vocabularul lui mai erau ascunse si astfel de cuvinte. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:32 pm | |
| Imi intorc privirea spre el,ascultandu-l aten.Ma apropii de pat,prinzand tigarea intre degete aruncand-o.M-am intors la locul meu de dinainte,adica podeaua,privind ceasul.Dura mult prea mult iar piciorul baiatului arata din ce in ce mai rau.Auzind batai in usa,ma ridic repede,deschizand-o U:Scuze de intarziere,trafic nenorocit. -Nu-i nimic,intra.Merci ca ai venit U:Deci,ce ai mai facut de data asta? -Nu eu,ci el.Fa-l bine Spun aratand spre Mike | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:44 pm | |
| Isi mari ochii involuntar.Ii era frica de persoana ce tocmai venise.Stranse puternic din pumn, gandindu'se ca totul e spre binele lui. -Eu..uhm.. cred ca.. Incerca sa se scuze da nici ca reusea. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:46 pm | |
| M-am arpopiat de Mike,asezandu-ma lanag el.Il priveam calm,zambind cald -Nu trebuie sa te temi,voi fi langa tine Spun facandu-i scurt cu ochiul,privind apoi spre Uzumi care se apropie,cerand voie sa-i consulte rana | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:48 pm | |
| "Va fi langa mine"? Ce ciudat sunase pentru el. Cu toate ca ii convenea, tot ii era frica. Il durea foarte tare piciorul apai sa mai si umble unu' la el ... Il luase pe tip de mana stragandu'l incet si inchizand ochii. Se comporta mai rau ca o fata. Stia si el asta dar nu isi putea controla reactiile. Intotdeauna dadea un pumn in perete si rezolva problema. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:50 pm | |
| I-am cuprins mana,strangandu-i-o la randul meu.Stiam ce va urma,si primul lucru nu va fi chiar atat de placut.Uzumi pregatise pe furis o injectie,iar cand imi facuse semn,i-am pus baiatului mana la gura caci,Uzumi ii introduse incet acul in rana,fiind un anestezic puternic | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:53 pm | |
| Vazuse bine?Aia era?Ce era?Simtea cum inima ii batea tot mai tare, respirand neregulat. Ce se tot apropia cu acul ala de piciorul sau? Incerca sa il retraga dar il durea cand il miscase. Ii venea sa planga dar nu vroia sa mai dea dovada de slabiciune. Ii muscase incet mana baiatului, razbunandu'se pentru ca nu l'a anuntat de mai devreme. Isi tinea puternic stransi ochii simtind durerea ce devenea tot mai insuportabila. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:54 pm | |
| AM strans usor din dinti cand am simtit ca m-a muscat.I-am pus baiatului capul pe pieptul meu,tinandu-l in brate,Uzumi terminand cu injectia.De-acum incolo nu va mai simti nimic insa stiam ca va fi suparat pe mine ca nu i-am spus de chestia asta insa era spre binele lui | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 10:57 pm | |
| Putea simti cum ii scoate acul. In scurt timp , cand vru sa isi retraga piciorul numai simtise parte de jos. Isi lipi capul de pieptul baiatului speriat, respiratia nefiind inca regulata. Inghiti sec, marindu'si ochii involuntar. Se pare ca devenea un obicei acest lucru. Isi duse ambele maini in jurul corpului tanarului vrand sa opreasca lacrimile ce se incapatanau sa isi faca aparitia. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 11:00 pm | |
| Am ramas putin mirat de comportamentul pustiului,simtindu-ma de-a dreptul vinovat.Il strang si mai mult in brate,sarutandu-i scurt crestetul capului -Nu mai plange,vei fi bine,iti jur Ii soptesc,sprijinindu-mi obrajul de capul lui | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 11:04 pm | |
| Pe moment ii venea sa ii sparga macar doua lucruri din camera baiatului. Mai bine calca pe sticla sparta decat sa nu'si simta partea de jos a piciorului. Simtea totusi cum incepea sa ii amorteasca cu totul. Era nervos, deprimat, agitat... Mai mult aceasta stare ii aducea cei mai multi nervi. Nu avea de gand sa mai spuna nimic. Stia ca nu se va abtine de la injurat. Asa se descarca mereu. Cand simtise buzele baiatului pe capul sau acesta se retrase incet din bratele tanarului, privindu'l oarecum confuz.Parca numai era de acord sa lase o alta persoana sa intervina in viata lui. Totusi nu se outea abtine. Isi relua pozitia, strangandu'l si mai tare | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 11:07 pm | |
| Mi-am indreptat privirea spre Uzumi,ce isi facea treaba nestingherit.Se vedea dupa fata lui ca pustiul facuse o prostie mare cand se lovise in halul ala insa nu stiam nimic din ce nu putea rezolva Uzumi.Imi las capul sprijinit de perete,inca tinandu-l pe pusti in brate,inchizandu-mi ochii | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Joi Sept 30, 2010 1:50 am | |
| Incet incet incepuse sa se calmeze. Stia ca nimic din ce facea acel tip nu ii inrautateste starea. Pe langa asta ceea ce il bucura cel mai tare era faptul ca nu era singur.Il avea pe brunet langa el. Inchise si el ochii lasand o ultima lacrima sa i se prelinga pe obraz, muscandu'si buza. Ghinionul sau, era dat cu dare negre la ochi. Lacrimile sale erau negre, lasandu'si urma pe fata lui. Tricoul sau alb era patat, baiatului nepasandu'i prea mult lucrul asta.Se gandea doar sa nu se sperie tanarul de el. -Auzi? Intreba stergandu'se cu tricoul murdar pe obraji: -Iti multumesc. Daca vrei ceva in schimb,spune'mi. Zise, zambind calm si tinandu'si o mana in jurul baiatului | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Joi Sept 30, 2010 11:57 pm | |
| Mi-am deschis ochii cand i-am auzit vocea pustiul,privindu-l atent cu ochi-mi albastrii,usor obositi.Am ranjit in coltul gurii,amuzat de noul lui machiaj,ascultandu-l atent.Nici acum nu intelegeam ce mentalitate putea avea.Eu nu faceam toate astea doar ca sa obtin ceva de la el,ci doar pentru ca,intr-un fel,m-am regasit pe mine in el,cand eram de varsta lui -Nu vreau nimic de la tine | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:01 am | |
| Reusi sa dea afara aerul in piept, muscandu'si usor buza usurat. Era bine intr'un fel ca baaitul nu dorea nimic. In astfel de clipe nu se mai gandea la picior. Tot ce a putut retine sunt vorbele baiatului. Era uituc de felul sau, dar spre mirare le memorase foarte usor. -Bine. Rosti incet , uitandu'se cu o privire de copil suparat spre prietenul tipului. Era dea dreptul deranjant cand il vedea la piciorul sau. Poate daca il intalnea in alte circumstante probabil nu ajunse sa fie asa nervos pe el.Mentalitate de copil, insa matur cand vroia. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:04 am | |
| U:Gata,am terminat. AUzindu-l pe Uzumi,l-am dat incet pe pusti la o parte,ridicandu-ma de pe pat.Ma indrept spre baiat,privind scurt piciorul lui Mike -Separe ca nu este nimic ce nu poti trata U:Hehehe,asta era de asteptat.Orcum,il sfatuiesc sa stea vreo 2 zile in pat,fara sa puna piciorul jos.Apoi mai vedem noi -Iti raman dator U:Lasa,asta nu se discuta Si l-am condus afara,ramanand cu el de vorba afara,inchizand usa in urma mea | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Vin Oct 01, 2010 12:08 am | |
| Isi lasa capul lipit de perete imediat ce baiatul se ridicase. Si ce bine mai statea... Dupa ce se sterse cat de cat la ochi isi privise tricoul. Era prea murdar ca sa mai ramana cu el.Isi indrepta coloana dupa care isi lipi mainile de pat dand sa se ridice. Acum credea piciorul doar o joaca, doar nu ar putea muri de la ea. -Scuze de deranj. Spune inca incercand sa puna piciorul pe podea. Cu toate ca observase ca baiatul numai era in camera, simtea nevoia sa zica asta. | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|