Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 7:34 pm

Nici nu stia ce sa mai spuna. Isi musca buza in continuu gandindu'se la ce ar putea zice. In scurt timp gandurile sale au fost intrerupte prin simplul fapt ca tipul pleaca:
-Uhm.
Ofta scurt, inchizand ochii:
-Iti raman dator.
Spune vesel, reusind prin cateva cuvinte sa rezume tot ce simtea.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 7:51 pm

-Stai calm pustiule.Ma bucur ca te-am ajutat.Macar acum nu mai esti irascibil
Ii spun stand cu fata spre el.Ii fac scurt cu ochiul,continuandu-mi drumul.Acum,trebuia cienva sa ma ajute pe mine sa scap de pacostea de fratemiu.Ah,numai cand ma gandeam cate nopti nu voi mai dormi de-acum incolo imi venea sa ma duc negru.Insa decat sa-l stiu la puscarie,mai bine cu mine in camera
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 7:55 pm

Zambi slab, simtind cum se calmeaza cu trecerea fiecarei secunde.Se intoarce catre "gasca" lui, scotand niste bani din buzunarul blugilor skinny si dandu'le fiecarui tip cate o suma de bani. Erau ei uniti dar asta nu insemna ca dorm in acelasi pat.
-Gasiti un hotel bun . Imi dati si mie adresa apoi va voi vizita.
Spune, abia realizand ca si'a spart telefonul.
-Adica Samo tu vii si ma anunti.. Telefonul meu are probleme momentan.
Iese din problema prin simple cuvinte, facand iar semnul cu mana si intrand in camera sa imediat ce baietii au iesit din cladire.
-Uitasem de asta..Cum dorm cu usa rupta din balamale..?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:00 pm

Am intrat in camera,inchizand doar de forma usa.Privind spre pat,imi vad ''scumpul'' frate intins pe toata suprafata lui,folosindu-mi mp4-ul ca de obicei,fara voie,mai si cantand ca un nebun melodiile formatiei mele.Imi dau ochii peste cap,oftand adanc,din nou.Devenise deja o obisnuita acest oftat insa...acum aveam si motive,unele chiar intemeiate.Imi dau jos jacheta,asezand-o in cuier,aruncandu-ma pe canapea
-Si,cat timp crezi ca vei sta aici?
Tip eu la el sa ma auda
A:Da ce,esti cumva ocupat?Sau ai un iubit de care nu stiu si trebuie sa-l aduci aici?
-Porcule...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:03 pm

Inghiti sec, stramband din buze.
-Asta nu e problema pentru mine?Nu?
Intreba , inchizand rapid ochii, sperand sa se repare singura in timp ce ii tine inchisi.Deschide unul cate unul, dandu'si ochii peste cap. Lua usa in maini punand'o de forma, gandindu'se ca ideea de a sparge telefonul nu era prea convenabila.
-La naiba! Cine e prostu' aici?
Intreba retoric, lasand usa jos si cautand uneltele care ii trebuiau pentru repararea usii
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:05 pm

A:Aaaaa,deci sa inteleg ca ai?
-Aaaa,sa inteleg ca vrei sa dormi pe acoperis?
A:Gata,am tacut
Spuse acesta facandu-se cat mai comod,exact in patul meu.Era clar,nu voi dormi cu el.Aveam de gand sa ma duc la administrator si sa-i cer o camera temporara pana ce ii voi gasi un loc unde sa stea poama asta.Nu vroiam batai de cap mai multe decat am acum...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:11 pm

Numai reparase usi pana acum. Cu toate ca el isi facea mereu rost de bani, era genul de copil rasfatat. Mereu a chemat pe cineva sa ii repare lucrurile stricate, dar acum fara telefon era destul de dificil. Isi lua un ciocan de langa noptiera incepand sa bata cuie. Nu stia nici el ce face. Batea cuie fara sa zica nimic, Era cu gandul mult mai departe de realitate. Acest lucru s'a putut dovedi cand si'a lovit degetul cu ciocanul:
-Bagami..
Nu continua incepand sa urle ca nebunul.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:13 pm

AM iesit imediat ce l-am auzit pe fratemiu incepand sa-si cheme ''prietenele'' la mine.Enervat la culme,am trantit cu putere usa cand am plecat,mai mai sa o iau dupa mine
-Copil tembel cu cine te-o fi facut fratemiu!!
Incep sa injur,coborand scarile spre apartamentul administratorului
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:15 pm

Continua sa tipe, injurand ciocanul. Vroia sa se calmeze dar il durea degetul, incepand sa ii curga sange, acesta scurgandu'se incet pe podea.
-Cum naiba s'a intamplat asta? Spirtul! Ahh nu! Ala doare!
Continua sa vorbeasca singur pe acelasi ton ridicat, inchizand ochii si miscandu'se prin camera tinandu'se de mana.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:17 pm

Imediat ce am ajuns la administrator,i-am spus clar si raspicat de ce aveam nevoie.Nu era problema,il cunosteam bine si setea de bani si mai bine.Aveam de gand sa-l platesc pentru ambele apartamente,ba chiar sa maresc si chiria numai sa stau linistit.Imi dadu cheia de la camera 14,spunandu-mi ca daca aveam nevoie de ceva sa il caut negresit.Mda,inca un lingisitor...enervanti mai erau.Iau cheia,indreptandu-ma spre apartament
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:20 pm

Era destul de agitat.Il durea a naibii de tare. Deschise unul dintre ochi observandu'si degetul invinetit. Acest lucru il enervase si mai tare. Strange din pumn simtind durere si sangele ce se prelingea tot mai rapid. Dadu' cu piciorul in mobila scotand un mic tipat.Se pare ca iar se lovise. Ii cazuse ceasca de ceai peste picior. Incepu sa injure si sa urle ca nebunul, crezand ca va muri de la acele mici lovituri
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:21 pm

Tocmai cand treceam pe langa ''usa'' viitorului meu vecin,imi amintesc ca,desii scapasem de fratemiu,dadusem de Mike.M aopresc in dreptul ei,privind mirat inauntru,auzindu-l pe baiat cum tot tipa si isi varsa nervii.Ma apropii incet,ramanand totusi afara,batand in prag
-Esti bine?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:24 pm

Incepu sa tipe si mai tare, inchizand ochii rapid si inghitind sec cand auzise vocea unei alte persoane. Isi drege glasul, strangand din dinti
-Sunt numai bine.
Spune, zambind slab inca strangand din dinti. Se intoarce spre usa, realizand cine era. Cu atat mai mult trebuia sa se abtina din urlat:
-Par.. eu a fi..uhm.. neinregula?
Intreba sarcadat deschizand si inchizand ochii din cand in cand.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:28 pm

Il priveam oarecum amuzat,ranjind in coltul gurii.Imi las ochii labastrii spre mana lui,apucandui-o tandru,ridicand-o pana la nivelul meu,privindu-i degetul
-Uuuu,urata rana.Incercai sa repari usa?
Intreb privindu-l patrunzator pentru o clipa,revenind apoi cu privirea la deget.Vazand ca sangerea,scot batista rosie din buzunar,infasurandu-i degetul
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:32 pm

Il privi nedumerit pret de cateva secunde retragandu'si rapid mana. Nu vroia sa dea dovada de instincte animale, dar nu ii place sa il atinga cineva.
-Nu.. Ce te face sa crezi asta?Usa.. E un nimic. As putea sa o repar in cateva minute.
Spune, zambind slab, simtind cum inghite cu noduri. Stia ca baiatul are dreptate dar nici ca vroia sa ii dea dreptate. Credea ac asta da dovada de slabiciune. Stupid, nu?
-Si..pe tine ce te aduce aici?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:34 pm

-Cred ca ar trebui sa inveti ca nu toti oamenii iti fac un bine si vor sa te ajute doar in schimbul a ceva
Spun dand usor din umeri,bagandu-mi mainile in buzunare
-M-am mutat,vizavi.AM vazut usa,ti-am auzit tipetel si credeam ca ceva nu-i in regula.Insa,vad ca esti bine.Ne vedem mai incolo
Spun dand sa plec de langa el,scotand cheia din buzunar
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:37 pm

Il durea a naibii de tare si nici ca stia ce sa faca. Trage aer in piept prinzandu'l pe baiat de mana:
-Totusi.. Ce'ar trebuie sa faca cineva cu o vanataie cam atat de mare?
Intreba, gesticuland cu mana lovita, simtind cum il inteapa degetul de la durere.
-Ah!Bine fie. Ma doare putintel. Da' spirt nici ca pun. Ai idei?
Spune totul dintr'o suflare muscandu'si buza.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:39 pm

-Nu trebuie sa folosesti spirt.Ai o trusa medicala?
Intreb in timp ce m-am oprit in loc,indreptandu-mi privirea spre el.Chipu-mi nu afisa nici-o expresie mai deosebita,ci doar una normala,lipsita de zambet,ca deobicei
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:40 pm

Dadu' afirmativ din cap, asezandu'se in genunchi in fata dulapiorului de langa canapea, scotand o trusa alba:
-Aici.
Spune intinzandu'i'o si stramband din buze. Greu ii era sa ii ceara ajutorul altcuiva, mai ales ca tipul il mai ajutase cu ceva.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:42 pm

Apuc trusa,asezandu-ma turceste pe jos,langa baiat.O pun in poala,deschizand-o,cotrobaind prin ea,cautand ce stiam ca era de trebuinta.Scot pe rand acele lucruri:bandaj,dezinfectant si calmante,punandu-le deoparte
-Iti voi spune doar cum sa faci,observ ca nu-ti place sa fi atins de mine.Nu te condamn
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:47 pm

Dadu afirmativ din cap,uitandu'se la obiectele scoase de baiat. Nici la varsta de saptispe ani nu stia cum se numesc alea, apai intrebuinta lor.
-Uhm..Asta ce e?
Intreba punand mana pe dezinfectant. Nu ii parea cunoscut nimic, inafara de pansament
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:48 pm

-E un inlocuitor al spiritului dar asta nu te va ustura.Acum...
Iua o fasa,imbimand-o in dezinfectant,intinzandu-i-o baiatului
-Curata-ti sangele de pe deget cu asta
Spun,desfacand apoi fasa ca sa-i fie mai usor cand se va pansa
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:50 pm

-Nu!
Dadu negativ din cap, marindu'si involuntar ochii:
-Nu! Nu'mi place cum suna.Dezinfectant... Ma va durea!
Tipa ca un copil prost si rasfatat, inchizand ochii si ridicand mainile in aer drept un baraj
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:53 pm

-Daca eu ti-am zis ca nu te va durea,atunci nu te va durea.Nu te mai prostii.Uite
Spun ridicandu-mi tricoul,aratandu-i o cicatrice in zona coastelor,aparuta dupa ce am fost impuscat acolo
-Crezi ca eu rezistam sa-mi puna chestia aia aici daca ma ustura?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitimeLun Sept 27, 2010 8:56 pm

Dadu negativ din cap,atintindu'si ochii catre dezinfectantul intins de baiat. Apucase pansamentul ud inchizand ochii si punandu'si'l pe rana. Nu stia nici el ce simte. Durerea de la picior nu il lasa sa se gandeasca la altceva. Parca ziua asta vroia sa ii demonstreze ca moartea sa este aproape.Isi musca incet buza deschizandu'si ochii si uitandu'se la deget. Cu toate ca sangele numai prelingea de la rana totusi se vedea ingrozitor nuanta de mov.
-Eu..nu stiu ce sa spun.

Ultima editare efectuata de catre Mike Hauntings in Lun Sept 27, 2010 8:58 pm, editata de 1 ori
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 3 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 3 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: