| Those Nights | |
|
|
|
Autor | Mesaj |
---|
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 8:58 pm | |
| -Nimic Spun scurt fara sa-l privesc,ochi-mi fiindu-mi atintiti in jos,spre pansament,pregatindu-l.L-am imbibat putin in dezinfectant,pregatindu-l ca sa fie pus pe rana,si infasurat -Sa nu-ti strangi degetul tare | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 9:01 pm | |
| I'a intins mana, fiind deja impacat cu mainile baiatului. Realizase ca tipul nu ii vroia raul. Ba chiar daduse dovada de bunatate chiar inainte sa il cunoasca. Ii era simpatic, cu toate ca nu vroia sa il lase sa se apropie prea mult de el. Ii era frica de lucru asta, gandul il ingrozea apai sa fie si realitate... -Iti las onoarea! Chicoti, scotand limba intr'un mod copilaresc. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 9:03 pm | |
| Mi-am ridicat privirea spre el,putin uimit de ce spusese ins anu am arat. -Cum vrei Spun luandu-i incet mana,punand bandajul cu partea umeda peste locul de unde sangerase,incepand sa-l panzez fara sa-l strang,doar cat trebuia,privind atent ceea ce faceam | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 9:06 pm | |
| Strangea din dinti, mintea lui fiind ocupata cu gandul de mai devreme: durere de picior. Ce putea sa faca? nici nu vroia sa isi imagineze ce i'a putut cauza ceaiul fierbinte. Inchise lent ochii, lasandu'si corpul sa cada rapid , pana a facut contact cu pamantul. Nu isi miscase mana spre mirarea lui. Strange din pumn cu cealalta mana miscandu'si usor degetele de la piciorul ranit. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 9:07 pm | |
| -Mike!!! L-am prins imediat ce am vazut ca a cazut,tinandu-l in bratele mele,privindu-l ingrijorat -Mike,ce ai?? Intreb privind spre locul unde-si dusese mana.S-o fi lovit si acolo?Ii tineam capul pe pieptul meu,gandindu-ma daca sa-l duc la un doctor sau nu | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 9:11 pm | |
| Se simtea mai calm simtindu'i bratele. Nu stia de ce dar era mai bine. Totusi acest lucru nu il scutise de durerea provocata de picior. -Nu am nimic. Ma doare mana. Spune ridicand'o , in acelasi timp continuand sa isi miste piciorul lovit. Se simtea ca un desfigurat. Isi musca buza incercand sa se abtina de la orice reactie iesita din comun | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Lun Sept 27, 2010 11:37 pm | |
| Mi-am indreptat privirea spre mana lui,continuand sa i-o bandajez,inca tinandu-l in brate.Imediat ce am termiat,m-am ridicat,luandu-l pe baiat pe sus,ca pe o mireasa,intinzandu-l in pat -Ba ai ceva,nu ai fi cazut doar pentru un deget.Spune-mi ce ai | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 12:01 am | |
| Continua sa refuze sa spuna adevarul. O tot dadea inainte cu mana. Ce'i drept nu se astepta sa fie luat in brate dar nici ca avea de gand sa comenteze. Isi puse capul pe perna inchizand putin ochii.Durerea de degt probabil se ameliorase deoarece nu o mai simtea. Singura care isi facea de cap era cea de la picior. A naibii durea si aia. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 12:10 am | |
| Lasandu-l pe pat,m-am asezat turceste pe jos,in fata patului,privindu-l atent.Era clar ca se mai lovise intr-un loc insa nu vroia sa-mi spuna.Cred ca era primul pusti atat de incapatanat pe care-l cunoscusem vreodata.AM oftat adanc,aprinzandu-mi o tigare | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 12:13 am | |
| Il privea calm muscandu'si buzele cand vazuse tigara. Cu toate ca adineauri isi aprinsese si el una, cica incerca sa se lase. Greu de facut asta... Cel mai aiurea erau valurile de durere ce veneau fara sa intrebe. Noroc ca era pe loc drept altfel nu cred ca rezista prea mult. Astepta sa plece baiatul pentru a se putea uita si acolo, cu toate ca nu il deranja prezenta lui. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 12:15 am | |
| -Uite ce e Mike,eu ma duc.Te las sa te mai gandesti la ce ai patit.Daca ai nevoie de ceva sunt vizavi Spun fara sa-l privesc, ridicandu-ma de jos,scuturandu-ma pe pantaloni.,Prind tigarea intre doua degete indreptandu-ma spre iesire | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 12:18 am | |
| Cu toate ca isi dorea asta, stramba din buze neconvenindu'i ideea. -Faci ce vrei. Spune morocanos, intorcandu'se cu spatele la tip, strangand din dinti, datorita atat durerii cat si de ciuda. Nu vroia sa plece dar vroia..Ciudat sentiment. Nici ca avuse timp sa mai spuna ceva ca isi aduse aminte de usa. Sari ca ars de pe pat, sprijinindu'se prea mult pe piciorul ranit si impiedicandu'se. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 12:29 am | |
| AM iesit din camera,intrand intra- mea.AM lasat usa deschiza ca sa-l aud pe baiat in caz ca mai facea vre-o prostie,intinzandu-ma pe pat.Eram mort de obosit,nu dormisem cateva zile la rand si nici nu mancasem.Noroc cu tigarile care ma mai tineau in viata.Imi inchid ochii incercand sa adorm | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 1:08 am | |
| Se pare ca ramase singur in camera. Se ridica incet, scotandu'si soseta din picior si inchizand ochii. Cand il vede scoate un mic tipat, punandu'si imediat mana la gura. Ceea ce avea pe picior era oribil.Nici nu vroia sa se gandeasca la faza ca nu ii va trece. Ramane in aceeasi pozitie , simtind cum incepe sa ii tremure corpul involuntar.Era traumatizant pentru el sa isi vada piciorul in astfel de conditie . | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 7:24 pm | |
| Stateam cu fata-n jos,intins pe tot patul,dormind dus.In sfarsit aveam si eu parte de putina relaxare si odihna,chiar daca,intr-un fel,gandul meu era la pusti.Nu aveam ce-i face,eu i-am oferit ajutorul meu iar sa-l silesc nici nu ma gandeam.Oricum,stia unde stau daca era ceva deci puteam sta linistit | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 7:51 pm | |
| Isi lipeste palmele de pat ridicandu'se in picioare. Ochii lui erau mariti invontar. Isi luase pansamentul infasurandu'l in jurul piciorului simtind cum il deranjeasa asprimea materialului.Isi musca buza, iesind din camera. Batu usor la usa cu numarul "14" simtindu'se oarecum stanjenit. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 7:56 pm | |
| Auzind acele batai,somul meu disparu.Ma ridic cu greu de pe pat,simtind iar durerile de spate.Imi intind corpul,auzindu-l cum trosnea,ducandu-ma sa deschid usa,privind persoana de dupa atent,observand ca era Mike | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mar Sept 28, 2010 11:58 pm | |
| Inghiti sec , simtind cum ramane fara cuvinte. Tot ce putea sa faca era sa arate cu manaspre picior: -Uhm.. uhm.. Doare. Spune, muscandu'si buza si privind in jos. Simtea ca poate avea incredere in baiat acest lucru provocandu'l sa ii ceara ajutorul. Cum era baiatul rasfatat si cu un telefon isi rezolva majoritatea problemelor nu se putea descurca si cu piciorul | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:32 pm | |
| Mi-am indreptat privirea spre piciorul lui,ramanand de-a dreptul de socat.Asa ceva numai vazusem pana acum,nici nu era de mirare de ce baiatul se plansese de dureri atunci.Ma incrunt putin suparat ca abia acum mi-a spus,luandu-l pe sus,punandu-l in patul meu -Cat ai mai fi stat asa? | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:36 pm | |
| Se lasa dus de baiat, stramband din buze. Stia ca nu este invinovatit degeaba. -Pai.. Eu.. Incerca sa isi gaseasca o scuza da nici ca reusea. Se simtea destul de rau, poate chiar mai rau decat durere de picior. -Aveam de gand sa iti spun. Ii zice intr'un final, gandindu'se ceva timp la asta | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:39 pm | |
| -Aveai... Spun eu oftand scurt,privindu-i atent piciorul.Imi trec mainile prin par,gandindu-ma ce as putea face.Aici,nu aveam trusa necesara ca sa-l pot ajuta insa cunosteam pe cineva ce putea sa-l faca bine -Am sa sun pe cineva,asteapta aici si nu mai fa nici-o boacana,te rog | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:43 pm | |
| "Pe cineva"? Ii era destul de frica. Daca vroia sa cheme un doctor? Atunci chiar ar fi iesit aiurea totul. Se gandea sa fuga dar cel mult el poate merge... Isi indrepta privirea spre usa intinzandu'si una dintre maini in aer, in directia ei. Trage puternic aer in piept privindu'si intr'un final piciorul. Era oribil ceea ce vedea. Daca ii ramanea semn? Ii strica tot profilul. Si asa nu era perfect... | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:49 pm | |
| Ies din camera,stand langa usa,sprijinit cu spatele de perete,scotand telefonul,sunand un bun prieten ce-l aveam,student la medicina.Nu era el doctor da se pricepea cat de cat.Imediat ce mi-a raspuns,i-am povestit tot,cerandu-i ajutorul.Cum era de asteptat,avea sa vina ins curt timp la mine.Ii multumesc,bagand telefonul in buzunar,intorcandu-ma la pusti | |
|
| |
Mike Hauntings
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:51 pm | |
| Ce putea sa mai faca acum?Ajutorul i'l ceruse deja. Ofta scurt strangand din dinti. Cea mai proasta zi din viata lui. Imediat dupa il vazuse pe baiat intorcandu'se in incapare. Incerca sa se ridice pentru a'si sprijini spatele de perete: -Auzi?Cine e acel cineva? Intreba curios, fiindu'i frica de raspuns. | |
|
| |
Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Those Nights Mier Sept 29, 2010 9:53 pm | |
| -Un prieten bun.E mai mic ca mine da se pricepe la multe.El m-a ajutat cand am fost impuscat Spun ajutandu-l sa se ridice,punandu-i cateva perne la spate ca sa stea drept,asezandu-ma apoi turceste pe jos,cu spatele rezemat de pat,privind ganditor in fata | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Those Nights | |
| |
|
| |
| Those Nights | |
|