Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 12:14 am

Priveam tacut pe geam,continuand sa veghez asupra celui la care tineam.Admiram tacut Luna,uimit de cat de perfecta putea sa fie.Priveam intr-un punct fix,ganditor,mai privindu-l din cand in cand pe pusti,bucurandu-ma ca inca nu visa urat
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 12:18 am

Luna se reflecta in ochii ca de sticla a brunetului, lasand tacerea sa isi faca prezenta. Inca il privea curios, inghitind sec. Cum putea sa existe o fiinta atat de perfecta? Nici el nu stia.
-Ce e?
Isi facuse intr'un final curaj sa il intrebe, astfel spulberand orice urma de tacere. Nu intelegea de ce nu isi inchidea ochii. Se intamplase ceva si el nu a fost prezent? Tot ce era posibil...
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 12:21 am

Auzindu-i vocea,imi indrept ochii asupra lui,observand abia acum ca nu dormea.Sa-l fi trezit eu si nu stiam?
-Te-am trezit?Nu am vrut
Spun mangaindu-l tandru pe crestetul capului,zambind schitat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 12:27 am

Il privea absent, fiind trezit la realitate de intrebarea baiatului.
-Nu dormeam.
Spune marindu'si involuntar ochii, observand pentru prima oara chipul brunetului in lumina lunii. Perfectiunea mereu isi spunea cuvantul, lasandu'l pe baiat sa realizeze ca nu poate fi mai mult de un vis. Cu toate ca vocabularul sau era putin cam limitat el neavand multe carti citite, stia sa isi defineasca toate sentimentele in doua cuvinte:
-Stii? Eu..
Incerca sa rosteasca acele cuvinte, atat de unice si rare pentru el. Inghiti sec, repetand ceea ce spusese pana acum
-Stii?Eu .. te iubesc.
Ii marturisi, dorind sa adauge un "cred" la sfarsit pentru a nu suna prea siropos, deschizand gura insa nereusind sa mai rosteasca ceva
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 12:30 am

Am marit ochii cand am auzit acele cuvinte,parandu-mi parca ireal.De dormit nu dormeam deci nu era un vis,somnambul baiatul nu era caci nici el nu dormea separe.ATunci totul trebuia sa fie realitate.Zambesc larg,imbratisandu-l si mai strans,sarutandu-l scurt pe buze
-Si eu te iubesc
Spun cu o voce joasa,groasa ca deobicei insa mult mai calda ca oricand
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 12:38 am

Zambi larg, zsimtindu'si iar buzele acaparate de un dulce sarut.Nici nu a stat pe ganduri ca i'a si raspuns, ducandu'si o palma pe obrazul sau pentru a avea mai multa stabilitate . Nu isi introduse limba pentru a nu'l rani. Cand sfarsi sarutul, isi musca usor buza auzind cuvintele si vocea calda a brunetului. Il privea mana de pe pieptul lui Andy, incepand sa ii tremure involuntar.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 1:20 am

AM sintit ca-i tremura mana si ma intrebam daca nu cumva am facut ceva gresit.Ii cuprind mana cu a mea,sarutandui-o usor
-Ce ai patit?
Intreb putin ingrijorat,urmarindu-i atent miscarile
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 11:47 am

Trase aer in piept,zambind larg:
-Nimic.
Raspunde sec. privirea fiindu'i atrasa de ochii brunetului. Mare lucru nici ca putea observa insa lucrurile esentiale era vizibile cat de cat.
-De ce s'ar fi intamplat ceva?
Il intreba,reluandu'si pozitia palmei si inghitind sec.Dorea sa ii simta iar aroma dulce al buzelor dar era deja prea tarziu. Probabil si el era obosit.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 8:15 pm

-Tremuri.Ti-e cumva rau?
Intreb privindu-l in continuare,sperand s anu fie nimic grav.Desii era intuneric,ii puteam vedea destul de bine chipul perfect,alb,ce nu inceta sa ma atraga din ce in ce mai mult.Era o senzatie ciudata,placut de ciudata pe care nu cred ca am mai simtit-o atat de intens pana acum
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 8:18 pm

Dadu negativ din cap,lasandu'si coltii la vedere:
-Nu mi'e rau.
Spune, nevrand sa isi explice reactiile, nici el nefiind sigur de ele.Trase aer in piept,lipindu'si capul de umarul brunetului si inchizand scurt ochii. Caldura ce o emana Andy il atragea mereu pe Mike,facandu'l sa se simta apreciat si in siguranta.Isi retrase mana,ducand'o aproape de pieptul sau.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 8:23 pm

AM zambit satisfacut cand m-am linistit in legatura cu el.Acum ca era bine,mi-am inchis ochii lasandu-ma purtat de ganduri.Nu aveam obiceiul sa dorm caci uram sa visez scenele alea ce tot se repetau din copilaria mea,asa ca aveam doar sa-mi odihnesc putin ochii
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 8:51 pm

Tinandu'si ochii inchisi, starea de somnolenta reveni. Inghiti sec,observand ca brunetul are ochii inchisi. Era sigur ca adormise. Se aseza pe marginea patului, avand ca scop sa se duca in baie si sa se spele pe fata. Nu somnul il definea...Isi freca usor ochii cu mainile, indreptandu'si coloana. Casca usor, privindu'si pandantivul si lumina ce se reflecta in el. Se ridica,plapama impiedincandu'l sa se miste. In scurt timp, din cauza dezichilibrului cazuse in maini, inchizand ochii.Bosumflat se ridica in sezut frecandu'si palmele:
-La naiba!
Mormai , stramband din buze.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 8:54 pm

Mi-am deschis ochii cand am simtit ca pustiul se ridicase,urmarindu-i atent miscarile,in liniste.Cand am vazut ca [,] cazuse,am marit ochii sarind imediat din pat,incercand sa-l prind insa nu am reusit.M-am lasat langa el privindu-l atent,punandu-i mana pe umar
-Te-ai lovit?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:04 pm

Se uita la baiat, simtindu'se vinovat de "trezirea " brunetului. Ceea ce era ciudat e ca intotdeauna brunetul era langa el , cu fiecare pas.Nu intelegea de ce Andy era asa alarmat cand patea ceva. Asa era el...mai stangaci.
- Ma doare mana.
Spune, miscand'o prin aer si fiind imbufnat ca un copil mic. Nu avea nimic grav la ea, doar durere pe moment. Era si normal, doar nu gazuse pe puf.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:06 pm

I-am luat mana,privind-o atent.Nu parea rupta si nici nu sangerea,lucru bun.L-am ajutat sa se ridice,frecandu-i usor locul lovit
-Ar trebui sa fi mai atent,puteai sa te lovesti rau
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:13 pm

Se ridica, inchizand ochii cand brunetul ii atinse locul lovit. Cu toate ca nu e vedea il durea. Parchetul rece si palma lui calda nu era o combinatie intocmai perfecta. Dadu pozitiv din cap, privindu'l
-Mai jos de jos oricum nu ajungeam!
Zambi, spunand'o cu mult entuziasm in voce.Se amuza de fiecare data cand patea ceva. Lucrul asta il deosebea de ceilalti, devenind un ciudat pe zi ce trece mai mult
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:16 pm

AM inceput sa rad usor,ciufulindu-i scurt parul.Ii dau drumul la mana dupa ce sarut scurt locul lovit,plecand de langa el.Ma apropii de intrerupator,aprinzand lumina,dand-o la o intensitate slaba astfel incat camera sa fie doar usor luminata,cat sa putem vedea ceva prin jurul nostru
-Sa inteleg ca nu ai somn?
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:21 pm

Isi duse mainile la ochi, dand pozitiv din cap:
-Ba mi'e somn.
Spune sec, incercand sa isi deschida ochii. Chiar si acea putina lumina il deranja pe moment, incet incet obisnuindu'se.
-Da cand ma uit la tine imi revin!
Dadu' din umeri, zgariindu'si usor buza cu dintii
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:24 pm

Mi-am indreptat privirea spre el,fixandu-l cu ea.Deci sa inteleg ca eu eram cauza din care nu putea sa doarma?Auzindu-mi telefonul sunand,il apuc,raspunzand.Auzind cine era,intru in baie inchizand usa in urma mea,incepand sa vorbesc cu persoana de pe partea cealalta a telefonului,adica cu fratemiu,devenind iar destul de iritat
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:29 pm

Isi duse mana dupa gat, privindu'i atent miscarile. Observand vocea ce era putin cam ridicata, stramba din buze fiind curios de ceea ce spune si cu cine vorbeste. Isi lipi mainile de usa apropiindu'se cu fata de ea pentru a auzi mai bine. Dar daca era prea bagararet? Facuse 2 pasi in spate, curiozitatea impingandu'l sa asculte .
-Cine poate fi?
Se intreba in sopta, reluandu'si pozitia.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:34 pm

-Ce mai vrei si de data asta,nu vezi cat de tarziu e?
C:Nu ai venit azi acasa asa ca am vrut sa vad daca esti bine
-Nu e treaba ta daca sunt bine sau nu.Hai ca stiu ca niciodata nu te-a interesat cu adevarat de mine asa ca,ce vrei?
C:Ei bine...sti afacerea cu italianul care mi-ai dat-o?
-Da,ce-i cu ea?
C:Vezi tu...am cam incurcat-o.Mi-am pierdut cumpatul pentru o secunda si l-am lovit.A spus ca banii sunt prea putini si nu-si da marfa pe atat!
-Prostule!!Nici de atat nu esti in stare?Ti-am dat ce-l mai usor lucru de facut posibil si tu ai dat-o in bara?!Jur ca daca pun mana pe tine esti mort!
C:Frate,te rog,calmeaza-te..
-Nu ma calmez!Ai stricat ceva ce m-a costat o avere dobitocule!
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 9:41 pm

Auzise doar niste tipete, reusind sa inteleaga doar cateva cuvinte. Nu vroia inca sa intrerupa convorbirea insa curiozitate il nelinistea. Batu de trei ori in usa, tinandu'si ochii aproape inchisi. Nu vroia sa isi verse nervii pe el dar tipetele deveneau tot mai alarmante...ori totul se petrecea doar in mintea lui?
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeJoi Oct 21, 2010 10:53 pm

Auzind bataile in usa,ii spun lui Chris ca trebuie sa inchid,lucru ce l-am facut imediat chiar daca lui nu prea i-a convenit.Ma apropii de usa,deschizand-o indreptandu-mi privirea spre pusti,avand o tenta de raceala in ochi,fara voie,insa eram cam nervos
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 12:26 am

Il privea vulnerabil in fata ochilor pentru moment plini de venin. Ceva se schimbase, expresia aceasta nemai vazand'o pana acum. Isi mari involuntar ochi, incepand sa se balbaie:
-Nu..Eu..Nu am vrut sa te deranjez.Scuze.
Spune, privind intr'o parte stramband din buze. Se pare ca "scuze" incepuse sa puna stapanire pe vocabularul lui, schimbandu'l incetul cu incetul
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitimeVin Oct 22, 2010 12:42 am

Ridic din spranceana neintelegand ce era cu el,apoi dandu-mi seama ca,probabil,aveam o expresie a fetei mu prea draguta.Imi trec mana prin par,ciufulind partea mai scurta din fata
-Nu,stai calm,nu m-ai deranjat.Eu ar trebui sa-mi cer scuze
Spun incercand sa-i explic,oftand adanc
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 24 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 24 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 34 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: