Ghost Story
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

if you lost youre soul, you'll find it here

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Those Nights

In jos 
2 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
Mike Hauntings

Mike Hauntings

Data de înscriere : 26/09/2010

Those Nights  - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 9:00 pm

Isi intoarce putin fata,inchizand si redeschizand rapid ochii. Il privea stramband din buze. Mai si zambea dupa asta? Brunetul chiar nu era normal.
-'ai ca ii sta bine.
Spune, realizand schimbarile facute in scurt timp. Totul se petrecea atat de repede incat nici nu avea timp sa le admire. Zambi slab, trecandu'si limba peste buza inferioara
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 9:03 pm

Dupa ce a terminat,mi-am bagat limba in gura incercand sa o misc.Durea ca naiba,insa era palcut.Ma ridic de pe canapea,stergandu-ma de snage la gura,scotand apoi limba,admirand pierce-ul cu bobita.Nu era rau deloc,hiar nu era.Ranjesc larg,vazand cat de bine se potrivea cu noua mea frizura
-Incepi sa te descurci cu chestiile astea mosule
D:Mo..oi,pe cine faci tu mos?
-Mai taci ca asa e.
Sus In jos
https://ghost-story.forumgratuit.ro
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 9:06 pm

Chicoti slab, marindu'si ochii involuntar. Daca baiatul vroia durere cu siguranta Mike dorea sa ii indeplineasca dorinta. Isi puse usor palma pe gatul sau, ducandu'se in fata sa si tragandu'l rapid langa el, dorinta sa il sarute, indiferent de consecinte. Vroia sa il faca sa renunte la ideile ce le avea. Acum scapase, dar daca se va aventura in ceva atat de periculos incat nici naiba nu il va salva?Isi introduse limba intre buzele brunetului, muscandu'i limba .
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 9:18 pm

M-am apelcat imediat ce am simtit ca pustiul ma trase spre el,strangand puternic din ochi cand am simtit aceea durere ingrozitoare,simtind gustul sangelui in gura mea.Nu ma deranja chestia asta,inca imi placea asa ca am adus un strop de pasiune in sarut.
D:Oi,Mike,da-i drumul ca altfel o ajungi cu pierce-ul intre dinti.Haide,vino sa-ti fac gaurile
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeSam Oct 16, 2010 11:58 pm

Ranji pervers, privindu'i ochii baiatului pret de cateva secunde. Nici de data asta nu spusese nimic? Era a naibii de ciudat.
-Bine!
Exclama entuziasmat asezandu'se pe fotoliu. Inghiti sec tragand aer in piept. Data trecuta il duruse ingrozitor gaura de la nivelul gatului, pe aia facandu'si'o el cu un ac. Mda.. Ii placea sa se puna in pericol dar nici ca avea atata rezistenta ca brunetul:
-Pierce in spranceana si ...
Spune, uitandu'se inocent la baiat sperand ca ii va da acel mic acord prin ontinuarea replicii
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeDum Oct 17, 2010 6:16 pm

-Si la nivelul gatului...insa fa-i anestezia
Spun stand in fata oglinzii,admirandu-mi pierceul din limba.Inca durea ca naiba insa imi placea la nebunie,acum,pentru cat timp,nu stiam,insa nu mai conta asta.M-am apropiat de pusti,privindu-l atent
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 12:58 am

Zambi sters observand ca baiatul continuase cu propriile cuvinte. Isi musca incet buza, dezaprobandu'l prin miscari lente din cap:
-Ramane doar in spranceana.
Spune, dorind sa nu para atat de incarcat cu pierce'urile incat sa ii strige imaginea brunetului. Ajungea unu in spranceana, in nas in buza doua si unul in limba. Il privi inocent pe Andy, afisand un zambet larg:
-Si eu te iubesc.
Afirma, crezand ca daca va adauga acel "si" ii va fi mult mai usor
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 1:00 am

Ranjesc larg,ciufulindu-l usor
-E in regula daca vrei sa-ti faci si la gat,nu ma deranjeaza deloc atata timp cat nu vei simti nimic
D:Asta lasa pe seama mea,pregatesc acum crema anestezica
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 1:05 am

Isi mari lent si involuntar ochii , capul sau miscandu'si in sens pozitiv fara ca baiatul sa isi dea seama de reactia corpului sau. Inghiti sec, fiind putin surprins ca acceptase. Era mult mai bine ca nu il vazuse fara camasa. Ce'i drept si acolo avea un pierce in buric, sub forma de cruce. Ii placea sa isi simta corpul incet incet completat cu diferite lucruri, in special pierce'uri. Trase puternic aer in piept, lasandu'si usor capul pe spate, privind tavanu cat timp Deka se ocupa de anestezie.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 1:14 am

Mi-am bagat mainile in buzunar,privind spre Deka.In surt timp termina si se apropie de noi,spunandu-i lui Mike sa-i arate locul unde vroia gaura de la gat
-Va las siguri,ma duc pana jos
Spun apropiindu-ma de usa,iesind din camera apoi
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:15 am

Mike isi dusese degetul la nivelul gatului, aratandu'i o urma ce abia se vedea. Tot acolo dorea sa isi faca. Intre timp privi usa, dorind sa afle ca avea de gand brunetul. Nu era genul de tip posesiv, dar vroia sa se asigure ca nu il va insela prea curand. Ofta scurt, avand impresia ca inca gandeste imatur. Unde era vechiul "el"? Era a dracului de dramatic cel de acum si asta il scotea din minti. Inchise ochii, cand vazuse acul ce ii strapungea pielea de la nivelul gatului, ramanand nemiscat
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:34 am

D:Stai relexat,nu te va durea deloc
Spuse Deka,facandu-i repede gura,bagand acolo un perce deja pregatit si sterilizat.Avea o intreaga trusa cu astfel de perce-uri pentru toate locurile
D:Auzi,ce-i mai exact intre tine si el?
Intre timp am coborat la receptie,comanand o masa si un desert cum obisnuiam eu sa consum insa pentru 2 acum,stand putin de vorba cu receptionierul
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:38 am

Isi deschise ochii cand auzise intrebarea, ducandu'si palma dupa gat:
-Eu..nu stiu ce sunt eu pentru el.
Spune incet stramband din buze. Nu ii placea sa isi descrie sentimentele prin cuvinte si nici nu vroia sa para mai prejos de imaginea sadica ce o creea...sau cel putin asta dorea sa exprime.
-De ce?
Intreba , stiind ca va spune ceva de genul "intrebam de curiozitate"...
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:40 am

D:Ei bine,ca sa fiu sincer am vazut cum se uita plodul la tine si am ramas putin surprins...bine,putin mai mult.L-am vazut de multe ori cu altii insa era cat se poate de rece cu ei,nici nu zambea sau ii baga in seama.Cred ca insemni mult pentru el daca s-a schimbat atat
Ii explica lui Mike,in timp ce pregatea celalalt ac
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:46 am

Chicoti slab, incercand sa isi miste gatul insa se pare ca anestezia isi facuse efectul inaintea miscarii sale:
-Crezi?
Intreba oarecum retoric, lasandu'si mana sa cada pe langa corpul sau , lovindu'si usor degetele de fotoliu. Privirea ce urmarea acul din mana lui Deka amplifica starea de somnolenta, brunetul clipind din ce in ce mai des. Dorea sa isi vada fata cat mai repede posibil. Nu va fi completa atat timp cat nu isi punea toate pierce'urile dar nici ca asta conta.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:48 am

D:Da.Acum nu vreau sa ma aestec pe relatia voastra insa ma bucur sa-l vad pe Andy altfel.Ma durea sa-l stiu facand toate lucrurile alea...
Intre timp m-am intors in camera,privindu-i atent
-Ce se dicuta aici?
D:Ah,te-ai intors?Nimic,nimic,spuneam ca mai am de dat o gaura si termin
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:51 am

Zambi slab, auzind usa. Isi indrepta privirea spre brunetul ce abia intrase, aprobandu'l pe Deka prin miscarile lente ale capului:
-Doar in spranceana.
Spune, ducandu'si un deget sub barbie, muscandu'si pierce'ul de multe ori cu dintii. Ii placea sa se joace cu acesta cand era nerabdator. Asta il calma...
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:53 am

-Inteleg
Spun apropiindu-ma de Mike,privindu-i perce-ul de la gat.Nu era deloc rau.Il sarut scurt pe frunte,ciufulindu-i usor parul
-Si te-a durut?Spune-mi,ca sa stiu daca Deka va dormi in seara asta
D:Oi...
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 2:58 am

-Nu m'a durut deloc.
Spune, muscandu'si intr'un final buza. Avea prostul obicei de a dori sa muste ceva cand isi aducea aminte sau cand era agitat.
-Tu unde ai fost?
Intreba, nedorind sa para ca il tine din scurt. Nu vroia deloc sa ii lase inpresia asta, era pur si simplu curios. Nu ii luase mult timp...
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 3:00 am

-AM fost jos sa comand ceva de mancare.Mi-e foame si cred ca si tie iti e.Aici au cel mai grozav desert posibil
D:Hehehe,se stie!
-Nu am zis ca e din vina ta
D:Dar e statiunea ea!
-Si bucatarii adusi de mine
D:Plodule!
Scoase limba rautacios la mine,apropiindu-se de Mike,dandu-l cu crema,pregatit sa-i faca ultimul perce
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 3:06 am

-Niamii!!
Spune, trecandu'si limba peste buze. Ce'i drept numai mancase de multisor. Inca de la problema cu gasca lui si inchisoarea.
-Sper ca nu ai crezut ca tin dieta, nu?
Intreba retoric, fiind pregatit sa manance orice, ei bine...aproape orice. Zambi indreptandu'si privirea spre brunet, in timp ce Deka ii facea gaura in spranceana. Nici de data asta nu simtise nimic.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 3:08 am

-Normal ca nu.Numai dieta iti trebuie tie
Spun ranjind larg,nefiind persoana potrivita pentru a spune asta caci nici eu nu eram prea gras insa eram bine facut in mare parte
D:Gata si cu asta
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 3:11 am

-Asta e bine!
Spune ridicandu'se si cu pasi repezi se indrepta spre oglinda. Isi privi noile gauri aparandu'i un zambet larg pe buze. Ii placea a naibii de mult cum ii statea:
-Deka.. esti un adevarat expert frate!
Il complimenta, intorcandu'si chipul intr'o parte pentru a vedea pierce'urile din lateral. Facu 3 pasi in spate, privindu'si pentru ultime clipe fata si pasind spre brunet.
Sus In jos
Andrew Kage
Admin
Andrew Kage

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 3:12 am

D:Ahhh,uite pe cineva care apreciaza in sfarsit asta!Oi,plodule,i-a lectii de la Mike!
-Nu-mi spune tu mie ce sa fac!
Ma apropii de Mike,privindu-l atent
-Iti sta foarte bine.Ma bucur ca nu te-a durut
Sus In jos
Mike Hauntings

Mike Hauntings

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitimeLun Oct 18, 2010 7:53 pm

Zambi larg, dand pozitiv din cap:
-Si tie iti sta a naibii de bine.
Spune, trecandu'si degetele peste buzele brunetului, privindu'l scurt cu (,) coltul ochiului pe Deka. Isi lua pandantivul in mana si asezandu'se pe canapea. Prinse steaua de la pantagrama intre dinti, marindu'si involuntar ochii.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Those Nights    Those Nights  - Pagina 21 Icon_minitime

Sus In jos

Those Nights
Sus 
Pagina 21 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 32 ... 44  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Ghost Story :: Orasul parasit :: Caminul :: Camere-
Mergi direct la: