if you lost youre soul, you'll find it here |
|
| Sala de muzica | |
| | |
Autor | Mesaj |
---|
Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 3:47 am | |
| Am luat prezervative Durex, cu destul lubrifiant, caci stiam ca trebuie sa fiu tare stramt, dupa o pauza de aproape doi ani, iar fara prezervativ nu avea cum sa intre. Defapt, putea cu lubrifiant, dar chiar nu-mi placea sa simt sperma in fundul meu, iar cand merg la baie sa mi se prelinga pe picioare. Ma intorc in camera, Andrew mai avea cam juma de ora si trebuia sa ajunga. Mirosul de tigara disparuse, in camera nu era mare dezordine, prezervativele sub perna, totul perfect. M-am dus sa fac un dus, pentru a fi curat, cand vine el.
Ultima editare efectuata de catre Jesse Anson in Mar Aug 16, 2011 3:50 am, editata de 1 ori | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 3:49 am | |
| Ii multumise God'ului lui cand orele s-au terminat, taind-o din sala. Lasa catalogul in cancelarie iar dupa ce semnase condica se indrepta direct spre camera pustiului. I se paruse o vesnicie cele doua ore, si parca au trecut in reluare insa acum erau gata. Batu in usa pustiului, asteptand sa i se raspunda, incercand sa para calm desi era foarte agitat. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 3:54 am | |
| Cand aud batai in usa, inca eram sub dus, il terminam. Nu m-am sters, ce doar mi-am legat un prosop in jurul taliei. Ma curatasesi total, mai ales in zona posterioara, caci nu vroiam sa avem surprize neplacute si urat mirositoare, pe prezervativ. Ma duc la usa, deschizandu-i. Ii zambesc, dandu-mi bretonul ud din ochi. Eram tot ud, oricum. -Intra. Zic vesel, dandu-ma din usa, pentru a-l lasa sa intre. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 3:58 am | |
| Zambeste in stilul lui strengaresc, privindu-te din cap pana in picioare. Se parea ca te-a intrerupt de la dus. Intra in camera dupa ce i s-a dat voie, dandu-si jacheta jos, agantand-o in cui. Se intoarse cu fata spre tine, apropiindu-se putin. -Pot folosi si eu dusul daca ai terminat? | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 3:59 am | |
| Dau aprobator din cap. Cat avea sa se spele el, eu aveam timp sa ma usuc, asa ca era perfect. -Apropo, stii ca ramai peste noapte nu? Sa nu crezi ca iti dau voie sa pleci! Zic serios, privindu-l hotarat. In niciun caz nu aveam sa dorm singur, acum ca era al meu. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:02 am | |
| Chicoti usor amuzat, sarutandu-l scurt pe frunte, dupa care se indrepta cu pais inceti si calmi spre baie, oprindu-se o cliap in tocul ei. -Nu voi pleca de langa tine nici de ma vei alunga tu. Intra in baie, dandu-si jos hainele, intrand sub dus. Dase drumul la apa, incepand sa se spele bine. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:04 am | |
| Zambesc larg cand il aud, apoi incep sa ma sterg pe corp. Imi leg iarasi prosopul la talie si imi iau inca unul, mai mic, pentru par. In timp ce-mi stergeam parul, mi-a cazut celalalt prosop, dar n-am simtit, asa ca am ramas gol. Stateam la geam, privind pe afara, bine ca ma vedeam doar de la mijloc in sus. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:05 am | |
| Nu dureaza mult si termina si el cu dusul, luand un prosop de pe suport. Isi sterse corpul, legandu-l in jurul taliei, corpul lui si mai solid acum vazandu-se mai bine, in special bustul. Se intoarse la pusti, ridicand din spranceana cand il vede. -E o noua moda sa privesti pe geam gol? | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:10 am | |
| Tresar cand il aud si ma intorc cu fata la el, ridicand o spranceana. Ma uit in jos si ma inrosesc putin, apoi imi leg prosopul la loc. Parul imi era cat de cat uscat, dar nu aveam chef sa-l usuc mai bine. -N-am realizat ca a cazut. Zic zambind larg, aruncandu-ma apoi in pat. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:12 am | |
| Chicoti scurt dupa care se aseza si el in pat, langa pusti, relaxandu-se. Chiar era placut sentimentul acela de cladura ce-l simteai cand erai langa cel iubit. Il privi atent si ganditor, tragandu-l apoi la pieptul sau. -Deci, ce avem planificat pentru astazi? Intreba pe un ton provocator, ranjind larg si pervers. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:13 am | |
| Ranjesc cand il aud si ma asez peste el, frecandu-mi putin bazinul, ca mandriile noastre sa se frece, prin prosoape. -Pai tu ce ti-ai dori? Ii soptesc suav, muscandu-l apoi usor de lobul urechii. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:16 am | |
| -Mmmm... sex, sex, si iar sex ca apoi sa facem si mai multa dragoste. Spuse pe acelasi ton, ranjind de data asta mai larg cand pustiul ii musca lobul urechii, mandria lui fiind partial intarita, insa deja foarte mare. Asemenea inaltimii, avea mandria mare, mai mare decat oamenii obisnuiti, stiind ca pustiul va avea de indurat. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:19 am | |
| Zambesc larg, bine ca luasesi prezervative, caci chiar vroiam muuuuult sex. Incep sa-l sarut pe gat, lasandu-ma mai tare pe el, simtindu-i mandria, ce era mare. O doamne! Asta trebuia sa intre in mine?! Cand sunt asa stramt?! Sigur aveam sa ma simt de parca ma dezvirginez a doua oara, dar nu conta, il voi avea numai si numai pentru mine. Il trag peste mine, caci imi placea sa fiu dominat, mult mai mult decat sa domin | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:21 am | |
| Isi inchise scurt ochii, iar dupa ce a fost tras peste pusti, si-a dat seama ce avea de facut. Il privi patrunzator, dandu-i la o parte prosopul impreuna cu al sau. Isi lipi buzele de gatul acestuia, facand cerculete fine de saliva, sugand anumite parti intr-un mod excitant. Cobora mai jos, lasand in urma o dara se saliva, ducandu-se direct spre sfarcul lui drept. Isi trecu limba peste acesta, sugandu-l apoi lacom. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:23 am | |
| Imi las capul in partea opusa, de unde atingea el cu buzele, pentru a-i oferi mai mult spatiu pe gatul meu. Imi muscam buza inferioara, nici nu trebuia sa ma mai excite, caci deja eram tare. Doar gandul ca o voi face cu el m-a excitat. Scap un mic geamat, cand incepe sa se joace cu sfarcurile mele. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:25 am | |
| Isi cobora mana asupra mandriei pustiului, trecand un deget fugitiv pe varful ei, mai umlt ca sa-l tachineze. Isi indrepta atentia spre celalat sfarc, luandu-i mandria in mana, incepand sa i-o frece. Cu cealalta mana, isi duse un deget la fundul lui, penetrandu-l incet cu el. Era stramt si asta insemna probleme. Avea sa se chinuie mult sa-si bage mandria acolo. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:27 am | |
| Am strans usor din ochi cand mi-a atins varful mandriei, dar apoi am lasat mici gemete la iveala, cand a inceput sa se joace cu aceasta. In momentul cand ma penetreaza, imi arcuiesc usor spatele. Damn, putin durea, dar nu prea mult, totusi, el nu avea cum sa incapa acolo, cu mandria lui. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:29 am | |
| Se opri o clipa, ridicandu-se in sezut, cazand pe ganduri. Nu vroia sa-si raneasca iubitul insa cum altcumva sa faca dragoste? -Umm.. cred ca avem o problema, una mare. Nu cred ca voi incapea in tine. AI luat lubrifiant? Intreba privindu-l atent, asteptandu-i raspunsul. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:31 am | |
| Oftez cand il aud, chiar era o problema mare, iar aia e mandria lui. -Am doar prezervative. Nu puteai sa o ai mai mica?! Ce ti-a trebuit una mare?! Zic bosumflandu-ma, scotand apoi de sub perna o cutie de prezervative. Erau destul de lubrifiate, dar nu stiam daca de ajuns. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:34 am | |
| Lua cutia, inspectand atent prezervativile. Ofta adanc cand il auzi pe pusti, stramband contrariat din gura. -Nu-i vina mea ca sunt inalt deci o am mare. In plus, n-ar trebui sa te plangi, ci sa te simti mandru ca ai un astfel de iubit. Altele ar muri pentru o noapte cu mine. Desfacu un prezervativ, frecandu-l intre degete. Destul de bune dupa parerea lui, poate ca va merge. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:36 am | |
| -Da, dar nu cand sunt asa stramte! Zic oftand. Hai pune prezervativul si sa continuam. Zic vesel, nerabdator, caci, chiar daca avea sa ma doara, tot il vroiam cat mai repede in mine. Sa simt, in sfarsit, ca este doar al meu, a nimanui altcuiva | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:37 am | |
| Iis puse prezervativul, bucurandu-se ca era marimea lui. Se lasa iar peste pusti, pozitionandu-l cat mai bine, astfel putand intra mai usor. Noroc ca avea multa experienta. -Incearca sa rezisti. Spune-mi daca te doare prea tare si ma voi opri. Isi pozitiona mandria, incepand a-l penetra. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:39 am | |
| Dau aprobator din cap, lasandu-mi mainile pe langa corp. Cand incepe sa ma penetreze strang din ochi si din pumni. Damn, durea ca naiba, dar nu vroiam sa-l fac sa se opreasca. Trebuia sa rezist, pana intra de tot si reusea sa ma mai largeasca putin. Daca il opream acum, nu avea niciun rost, ar fi trebuit sa suport durerea asta de doua ori. | |
| | | Andrew Kage Admin
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:42 am | |
| Continua incet si cu grija, intrand in continuare in el, insa se opri cam pe la jumatate. Deja era extenuat si nici macar nu incepuse adevarata partida. -Ajunge momentan pana aici. O sa mai intru dupa ce te vei obisnui si te vei mai largi. Astepta ca pustiul sa se obisnuiasc,a incepand apoi sa se miste incet. | |
| | | Jesse Anson
| Subiect: Re: Sala de muzica Mar Aug 16, 2011 4:44 am | |
| Imi convenea. Rasuflu usurat cand se opreste, desi stiam ca va urma inca o durere mare, cand va intra de tot. Imi arcuiesc usor spatele, cand a inceput miscarile, bucurandu-ma ca se misca incet. Se vedea ca are experienta. Il sarut pasional pe buze, primul nostru astfel sarut. | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Sala de muzica | |
| |
| | | | Sala de muzica | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |
|